Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu doktorlari anlayamiyorum zaten vajinadan baksa hemen gorecekdi belkide uzulme bir hafta sonra yine git bakdir bazen gorunmeye biliyor hemen dis gebelik diye dusunme
Siz mi istemediniz bilmiyorum ama vajinal görebilirlerdi sanki. Ama doktorunuz istemediyse vardır bir bildiği biraz daha yükseldiğinde karından gözükecektir inşallah. Ben dış gebelik geçirdim ihtimali var tabi ki ama olmayadabilir canınızı sıkmayın hemen. Benim değerlerim zaten bi noktadan sonra düzensizleşmişti. Öyle bir durumunuz yoksa değildir inşallah.
Siz mi istemediniz bilmiyorum ama vajinal görebilirlerdi sanki. Ama doktorunuz istemediyse vardır bir bildiği biraz daha yükseldiğinde karından gözükecektir inşallah. Ben dış gebelik geçirdim ihtimali var tabi ki ama olmayadabilir canınızı sıkmayın hemen. Benim değerlerim zaten bi noktadan sonra düzensizleşmişti. Öyle bir durumunuz yoksa değildir inşallah.