Dış gebelik olabilir mi bakar mısınız?

Aminn hepimiz için hayırlısı olsun gönlümüzce inşallah. Moral verdiniz çok sağolun

Çok sağolun. Doktorum da çok emin konuşuyor hiç bilmiyorum arada kalmak çok zormuş. Bundan birkaç ay önce başka sebepten ameliyat oldum ama olana kadar anlaşılana kadar çok ağrılar çektim, şimdi gözüm her şeyden çok çok korkuyor inanın ama içim biraz rahatladı olumsuz bir durum olsa bile ameliyata gerek kalmayacak gibi o zaman

2 kat değil %60-66 civarı artış yeterli, değerleriniz bundan da mı düşük
bende bir şey sormak istiyorum 13 ile öğrendim bat 6 gün kala 3 gün üst üste 13-28-62 oldu 62 cuma günü pazar 405 oldu salı 330 lab dedi ki 405 olanı yanlış ölçmüş olabiliriz dedi bende devlet hastanesine gittim aynı gün orda da 281 çıktı ertesi gün yani bugün 330 çıkan yerde tekrar test verdim 24 saatte sadece 360 olmuş dış gebelik mi bu tek tüpüm var benim çok korkuyorum

Hep aynı yerde mi ölçtürdünüz

Artık eğitim araştırmaya gidiyorum
Salı günü 278 di bugün 420 çıktı
Bu ikisi aynı laboratuvar mı? Beta diye diye hal olduk valla. Ama hatamız süreci aynı yerde ilerletmemek. Ben de 3 farklı yerde verdim kafam çok karıştı belki de boşuna moralim bozuldu bilemiyorum. Son verdiğim 2 yer aynı hastane gayet iki katına çıktı ama öncekiler laboratuvar farkından mıydı az artışı bilemedim. Yarın bir kez daha verip netleştirebilirim inşallah.

Evet hep aynı yer olması lazım ilk yaptığım yer özel tıp merkeziydi ve lab da hep yanlış çıktı artık genelik takibi yaptırdığım hastanede veriyorum 278 ve 420 aynı hastane artış nasıl sizce

Benim doktorum yüzde 25-30ken bile artıyor bu kadarı şu an yeterli demişti sonradan iki katını gördüm, bence hiç moral bozmayın stabil devam edin ne çok heyecanlanarak ne de moral bozmadan. Çünkü bizden de etkileniyordur diye düşünüyorum bünyemiz. Her şeyi yakınen takip edebiliyor olmamızdan kaynaklanıyor bu endişemiz. Ama elimizde değil tabi merak ediyoruz. Sabırlı olup beklemek en güzeli

Ben bugün doktora giderken eşimi teselli ettim bak olmayadabilir genciz üzülmeyelim dedim ve sonucu alınca çok mutlu oldum. Pazar günü tekrar kana çağırdılar. Hayatımız hep beklemekle geçiyor. Yumurtlama zamanını beklemek gebelik haberini beklemek sonrasında bebek doğacak yürümesini beklemek konuşmasını beklemek. Annelik bu galiba :)

Bence şu an olumsuz olacağım bi sonum yok zaten elinde, biraz beklemek sadece.
Ay hele o hiç bitmiyor benim bi kızım var 5 yaşında. Her gün bişey çıkıyor. Bi beklenti bi ne olacak napıcaz telaşı yok emzik bırakma yok bez bırakma o an neyi yaşıyorsan en zoru o gibi geliyor tabi o ayrı. Bana ikincisi için tüp bebek dediler hatta o yüzden de emin olamadım kendimden ama hayırlısı olsun diyorum hep gönül sağlıkla ilerlesin istiyor da kesinlikle annelik böyle bişey haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…