Aminn hepimiz için hayırlısı olsun gönlümüzce inşallah. Moral verdiniz çok sağolunAmeliyat genelde çok geç farkedilince yapılıyor en kötüsünü düşünmeyin tabi elimizde olmuyor düşünmemek ama çabalayın herşey gönlümüzce olsun inşallah hiç bi kadın bu acıyı korkuyu yaşamasın
Çok sağolun. Doktorum da çok emin konuşuyor hiç bilmiyorum arada kalmak çok zormuş. Bundan birkaç ay önce başka sebepten ameliyat oldum ama olana kadar anlaşılana kadar çok ağrılar çektim, şimdi gözüm her şeyden çok çok korkuyor inanın ama içim biraz rahatladı olumsuz bir durum olsa bile ameliyata gerek kalmayacak gibi o zamanHiç korkmayın nolur en önemlisi sizin sağlığınız. Diğer hanımefendinin dediği gibi ameliyat durumu cok gec farkedilirse yapılıyor. Beta degeri 1000 in altındaysa methotrexate adında bir iğneyle düşük yapılması sağlanıyor. Herkese yapılmasa da benim rahim duvarim kalinlastigi icin kurtaj da yapıldı onlem amacli. İgneden 10 gün sonra beta degerim sıfırlandı. Igneden 2 gun sonra baslayan 3 günlük bir kanamam oldu. Şükür cok ciddi bir acı da çekmedim. Allah sağlıkla ve kolaylıkla bu süreci atlatmayi nasip etsin size. Doktorunuza güvenin. 2 gün sonra testi tekrarlayarak betanizi yakindan takip edin
bende bir şey sormak istiyorum 13 ile öğrendim bat 6 gün kala 3 gün üst üste 13-28-62 oldu 62 cuma günü pazar 405 oldu salı 330 lab dedi ki 405 olanı yanlış ölçmüş olabiliriz dedi bende devlet hastanesine gittim aynı gün orda da 281 çıktı ertesi gün yani bugün 330 çıkan yerde tekrar test verdim 24 saatte sadece 360 olmuş dış gebelik mi bu tek tüpüm var benim çok korkuyorum2 kat değil %60-66 civarı artış yeterli, değerleriniz bundan da mı düşük
Hep aynı yerde mi ölçtürdünüzbende bir şey sormak istiyorum 13 ile öğrendim bat 6 gün kala 3 gün üst üste 13-28-62 oldu 62 cuma günü pazar 405 oldu salı 330 lab dedi ki 405 olanı yanlış ölçmüş olabiliriz dedi bende devlet hastanesine gittim aynı gün orda da 281 çıktı ertesi gün yani bugün 330 çıkan yerde tekrar test verdim 24 saatte sadece 360 olmuş dış gebelik mi bu tek tüpüm var benim çok korkuyorum
Artık eğitim araştırmaya gidiyorumHep aynı yerde mi ölçtürdünüz
Bence iyi zaten yuzde 60-66 cikmasi lazimArtık eğitim araştırmaya gidiyorum
Salı günü 278 di bugün 420 çıktı
Bu ikisi aynı laboratuvar mı? Beta diye diye hal olduk valla. Ama hatamız süreci aynı yerde ilerletmemek. Ben de 3 farklı yerde verdim kafam çok karıştı belki de boşuna moralim bozuldu bilemiyorum. Son verdiğim 2 yer aynı hastane gayet iki katına çıktı ama öncekiler laboratuvar farkından mıydı az artışı bilemedim. Yarın bir kez daha verip netleştirebilirim inşallah.Artık eğitim araştırmaya gidiyorum
Evet hep aynı yer olması lazım ilk yaptığım yer özel tıp merkeziydi ve lab da hep yanlış çıktı artık genelik takibi yaptırdığım hastanede veriyorum 278 ve 420 aynı hastane artış nasıl sizceBu ikisi aynı laboratuvar mı? Beta diye diye hal olduk valla. Ama hatamız süreci aynı yerde ilerletmemek. Ben de 3 farklı yerde verdim kafam çok karıştı belki de boşuna moralim bozuldu bilemiyorum. Son verdiğim 2 yer aynı hastane gayet iki katına çıktı ama öncekiler laboratuvar farkından mıydı az artışı bilemedim. Yarın bir kez daha verip netleştirebilirim inşallah.
Çok teşekkür ederim umarım güzel şekilde ilerler dualarınızı esirgemeyin nolurBence iyi zaten yuzde 60-66 cikmasi lazim
İnsallah benim gecen sene 46 di 2 gun sonra 71 sonra dusdu dis gebelikÇok teşekkür ederim umarım güzel şekilde ilerler dualarınızı esirgemeyin nolur
Benim doktorum yüzde 25-30ken bile artıyor bu kadarı şu an yeterli demişti sonradan iki katını gördüm, bence hiç moral bozmayın stabil devam edin ne çok heyecanlanarak ne de moral bozmadan. Çünkü bizden de etkileniyordur diye düşünüyorum bünyemiz. Her şeyi yakınen takip edebiliyor olmamızdan kaynaklanıyor bu endişemiz. Ama elimizde değil tabi merak ediyoruz. Sabırlı olup beklemek en güzeliEvet hep aynı yer olması lazım ilk yaptığım yer özel tıp merkeziydi ve lab da hep yanlış çıktı artık genelik takibi yaptırdığım hastanede veriyorum 278 ve 420 aynı hastane artış nasıl sizce
İnşallahİnsallah benim gecen sene 46 di 2 gun sonra 71 sonra dusdu dis gebelik
Oldu Seninki yuksek insallah guzel articak
Ben bugün doktora giderken eşimi teselli ettim bak olmayadabilir genciz üzülmeyelim dedim ve sonucu alınca çok mutlu oldum. Pazar günü tekrar kana çağırdılar. Hayatımız hep beklemekle geçiyor. Yumurtlama zamanını beklemek gebelik haberini beklemek sonrasında bebek doğacak yürümesini beklemek konuşmasını beklemek. Annelik bu galiba :)Benim doktorum yüzde 25-30ken bile artıyor bu kadarı şu an yeterli demişti sonradan iki katını gördüm, bence hiç moral bozmayın stabil devam edin ne çok heyecanlanarak ne de moral bozmadan. Çünkü bizden de etkileniyordur diye düşünüyorum bünyemiz. Her şeyi yakınen takip edebiliyor olmamızdan kaynaklanıyor bu endişemiz. Ama elimizde değil tabi merak ediyoruz. Sabırlı olup beklemek en güzeli
Bence şu an olumsuz olacağım bi sonum yok zaten elinde, biraz beklemek sadece.Ben bugün doktora giderken eşimi teselli ettim bak olmayadabilir genciz üzülmeyelim dedim ve sonucu alınca çok mutlu oldum. Pazar günü tekrar kana çağırdılar. Hayatımız hep beklemekle geçiyor. Yumurtlama zamanını beklemek gebelik haberini beklemek sonrasında bebek doğacak yürümesini beklemek konuşmasını beklemek. Annelik bu galiba :)
simdi benim sonucum geldi 118 di simdi 178 oldu yani yavaş ilerliyor sizin gibiArtık eğitim araştırmaya gidiyorum
Kaç gün var arada baktırmanızın üzerindensimdi benim sonucum geldi 118 di simdi 178 oldu yani yavaş ilerliyor sizin gibi
48 saat gecti 177.9 olmus yaniKaç gün var arada baktırmanızın üzerinden
Yine bir artış var sonuçta doktoruna söyledinmi bu kadar arttığını benimkine iyi dedi48 saat gecti 177.9 olmus yani
Evet simdi aradilar 3 gun sonra tekrar kan degerimi gormekYine bir artış var sonuçta doktoruna söyledinmi bu kadar arttığını benimkine iyi dedi
Ne iğnesi kullanıyorsunEvet simdi aradilar 3 gun sonra tekrar kan degerimi gormek
İstiorlar ilaclara ignelere devam
Edin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?