Dış gebelik olabilir mi ? Bakarmısınız lütfen :(

mimozacicegim213

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
45
12
8
24
Merhaba hanımlar . Adet günlerimin gecikmesiyle birlikte evde kaset test yaptım ve çift çizgi görünce bugün muayne olmaya gittim . Doktor hem karından hem vajinadan ultrason aldı fakat her ikisindede kese gözükmedi beta değeri istedi dış gebelikte olabilir geç döllenmede olabilir dedi az öncede baktım beta değerim 1889 . Sizce bu değere göre kesenin gözükmemesi normalmi ? Yarın sonucu doktora göstermeye gidicem ama içim içimi yiyor . Sizlerde benimle bu durumu yaşadıysanız yazarmısınız ?

Bildiğim kadarıyla 3000 üstünde kese görüşüyor benimde öyle olmuştu korkma

Stres yapmayın 2 günde bir kan verin bth nin düzenli artışı önemli olan kese bu degere göre görünmeye bilir henüz erken

İyi akşamlar kızlar. Bata göre 5+5 günlük hamileyim henüz kanda bakılmadı yarın bakılacak bugün randevumda karından us bakıldı ve kese gözükmedi. Dr bol su içirip ulstrason bölümünde baktırttı sağ overde 1,5 cm kit gözüktü ve rahim kalınlığı 8 mm ölçüldü yine kese gözükmedi. Rahim kalınlığının ince olması beni çok korkutuyor ağrım kanamam yok ama geç döllenme bile olsa en az 5 haftalık hamilelikte 8 mm endometrium normal mi? Var mı böyle bi durum yaşayan

Canım benimki 2786 cıkmıştı kese görünmüştüm4 haftalık demişlerdi gec döllenme olabilir sıkıntıya girme ddycm ama seni cok iyi anlıyorum insallah saglıkla alırız kucagımıza bebişleri

Rahim kalinligi hakkinda hic bir bilgim yok fakat kist olmasi normal bendede var doktorum tehlikeli degil ilk 3 ayda normalmis hormon salgiliyomus faydaliymis yani zamanlada kayboluyomus doktorum bu sekilde soyledi 5 haftalikta bebegin yada kesenin gozukmemesi cok normal gec dollenmede olmus olabilir benim gec dollenmeydi ve ultrason olcumlerine gore 6. Haftada bebegimi gorduk adet tarihine gore 2 hafta geriden geliyo benim sizinde gec dollenmede olmus olabilir uzulmeyin beta degerlerinizi olcturun 2 gunde bir 2 kati yukseliyosa 6 yada 7 haftada kesin gorursunuz saglikli gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…