• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik şüphesi beta artışı düzenli

Benim de düşüncem hep aynı şekildeydi süreç boyunca hep sağlıklı değilse kendiliğinden sonlansın dedim. Birazdan biz de kese arayacağız umarım tüpümde değildir kese. En başından beri dış gebelikten korktum. Sanırım o geldi başıma.

Umarım süreç çok uzun ve yıpratıcı olmaz bizim için 🙏🏻 haberdar edin sonuçlarınızdan merak ederim durumunuzu 🌸
I inehsit bugün kontrole gittim. 2 gün önce rahim icinde gördügü 3mm'lik kese malesef büyümemis. Doktorum sagliksiz bir gebelik oldugunu ve istersem kürtaj edebilecegini, istersem bekleyip kendi kendini kanama ile atmasini bekleyebilecegini söyledi. Ben kendiliginden gitmesini istedim. Ne olur ne olmaz yine beta hcg bakmak istedi. Simdi sonucum cikmis. 839 dan 1003'e yükselmis. Ama saglikli bir yükselis degil tabiki. Zaten kanamam basladi dün geceden beri. Bende durumlar böyle. Siz ne yaptiniz?

Evet benim rahmim fazla kalınlaşmadığı için kürtaja gerek kalmadı. Bugün kese sağ tüpümde görüldü, dış gebelik kesinleşti ve iğne oldum.
Simdi gördüm yorumunuzu. Cok gecmis olsun. Umarim saglikla atlatirsiniz bu süreci. Insallah saglikli gebelikler görürsünüz.
Ben basindan beri, henüz daha kan testi vs. baktirmadan sagliksiz oldugunu hissetmistim hatta anneme söylemistim. Insan hissediyor. Ilk hamileligimdeki gibi hissedememistim nedense.

Simdi gördüm yorumunuzu. Cok gecmis olsun. Umarim saglikla atlatirsiniz bu süreci. Insallah saglikli gebelikler görürsünüz.
Ben basindan beri, henüz daha kan testi vs. baktirmadan sagliksiz oldugunu hissetmistim hatta anneme söylemistim. Insan hissediyor. Ilk hamileligimdeki gibi hissedememistim nedense.
Kesinlikle insan hissediyor çok garip şekilde. Bende hamile olduğumu öğrendim çok istememe rağmen içimde bi huzursuzluk oldu hep sağlıkla bi kese görülseydi diyip duruyordum eşime diyince kızıyordu herkese söylemek istiyordu kimseye söylemedim iyiki söylememişim

Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz sağlıklı gebelikler görürüz 🙏🏻

Merhaba kızlar bende 11ci gün 47,13 cü gün 201,18ci gün yani dün 2140 çıktı fakat kese görünmedi,4+4 denk geliyor, çok rahatsız oldum
Aşılama ile gebelik bende 29 eylül yapıldı

Dış gebelik olduğunu söylemek için erken gerçekten. Ben 1500 e kadar bekledim gözükmedi 2400 de gittim gözükmedi sonrasında dış gebelik teşhisi kondu bana. 1500 üzeri gözükmezse beklemek riskli yarın umarım güzel sonuç alırsınız gönlünüzü ferah tutun sizin elinizde olan bişey değil hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah
Merhabalar,sizinle aynı durum yaşadığımı düşünüyorum,sizde beta artışı nasıldı? Mende 2140 fakat hala kese gözükmedi

Sat 28 Ağustos

29 Eylül 40.79
1 Ekim 139
3 Ekim 342.9
5 Ekim 507.3
6 Ekim 188.99 progesteron 3.8
13 Ekim 411.70
15 Ekim 508.7
17 Ekim 687.70

Konu aktif olduğu için yazmak istedim. Pihtili hatta parça parça büyüklükte kanamam oldu doktor ilk başta düşük yapıyorsun dedi alttan muayenede ufak parça var rahimde vücut atar dedi 13 Ekim günü . Ben zaten 6 Ekim'de ölçtürüp düşüşü görüp kimyasal gebelik tanısı almıştım 13 Ekim'de kontrola gittim. 15 Ekim'de ve 17 Ekim'de tekrar yükselince doktor dış gebelik de olabilir gebelik de olabilir çok düşük ihtimal olsa da gebelik olabileceği için müdahale etmek istemiyorum pazartesine gel dedi . Bu durumu yaşayan var mı ?

Back
X