Dış gebelik olabilir mi

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba ben adet gunume 2 gun kala 6 7 tane hamilelik testi yaptim hepside pozitifdi ama asiri hafifdi ikinci cizgi. Ertesi gun Clearblue testi yaptim dijital olani oda + 1-2 hafta yazdin. Ondan 1 gun sonra kan testi yaptim ve doktor beta Hcg degerimin dusuk oldugunu soyledi yani konusmak icin erkenmis 37 cikti. Ne dusunmem lazim? O kadar dusuk olsa 2 gun once idrar testinde nasil cikmis olabilir? Basina gelen varmi? Tskler simdiden

Geç dölleme olmuş olabilir, 48 saatte bir kan değerine bakılmalı en az 2 katı artmalı

2 gün sonra tekrar test yaptırıp takip edebilirsin 48 saatte 2 katına yakın artması gerekir.
Dış gebelik değildir daha çok yenidir muhtemelen içini ferah tut canım

Insallah canim ilk kan testini dun yaptim yani pazar yarin tekrar yapacagim sali 2 gun gecmis oluyor
Aynı labaratuvarda yaptırmanı tavsiye ederim farklı yerde yapılınca hata olabiliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) benim ikinci oğlumda 73 değerde bile silik çizgiydi

Merhaba ben adet gunume 2 gun kala 6 7 tane hamilelik testi yaptim hepside pozitifdi ama asiri hafifdi ikinci cizgi. Ertesi gun Clearblue testi yaptim dijital olani oda + 1-2 hafta yazdin. Ondan 1 gun sonra kan testi yaptim ve doktor beta Hcg degerimin dusuk oldugunu soyledi yani konusmak icin erkenmis 37 cikti. Ne dusunmem lazim? O kadar dusuk olsa 2 gun once idrar testinde nasil cikmis olabilir? Basina gelen varmi? Tskler simdiden

Ben adetten 5 gün sonra 3800 lerde öğrendim 2 gün sonrada 6000 lere yükseldi buna rağmen aile hekimi 2 kat artmamış dış gebelik olabilir dedi. Doktorlar biraz böyle,
hemen moral bozmayın aynı yerde tekrarlatin testi 2 gün sonra.
Hayırlı olsun ayrıca :)

Ben öğrendiğimde Beta degerim 13tu ve klasik 3tl lik testte ikinci cizgiyi görüp gidip kan vermiştim o değerde çift cizgiyi görebilirsin yani olabilir :)

Sonuc kotu pazartesi 56 olan oranim dun yani persembe gunu 59 olmus sadece bebegimi kaybetmekden o kdr korkuyorum ki bekliyorum oyle caresizce
İçini ferah tut canım forumda okumuştum böyle değerleri düşük çıkıp sağlıkla kucağına alanları .geç döllenme olmuştur.hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyorum

Back
X