Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizemgelecek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
49
30
3
Merhaba öncelikle, daha önce sıkıntılı gebeliklerim sonucu - 1 dış gebelik 2 kimyasal-kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim, adetten 1 gün önce kanda beta 170 çıktı, 2 gün arayla 420-750 olarak devam etti, hergün iğne yapıyorum göbekten, son değerim tam 2 kat artmadıpı için tekrta dış gebelik olabilir mi diye tedirginlik yaşıyorum, dış gebelikte ki gibi lekelenmem falan yok, sizce dış gebelik olma ihtimali var mı

Aynı yerde mi kan verdiniz? Saat bile farkeder derler.

Benimde bir düşüğüm var şuan tekrar hamileyim doktora sürekli tedirgin olduğumu söyleyince fazla stres sağlıklı bebeği de kaybetmene sebep olur çok düşünme demişti , bende dua edip Rabbime emanet ettim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Tüpler hasarlı olunca ihtimal çok fazlalaşıyor. Bende dış gebelik geçirdim tüpüm alındı diğeri de tıkalı çıktı. Eğer iğne tedavisi olduysanız hasarlı kalıyor maalesef. Hatta açılan tüp tekrar tıkanıyor bile. İnsallah sağlıklı gebeliktir

O kadar haklısın ki keşke elimde olsa, inan bunu bende çok istiyorum engel olamıyorum düşünmeme, inşallah sağlıkla kucagınıza alırız, olumlu tarafları belirtileri düşünüp motive olmaya çalışıyorum

Merhabalar düşükle suan gebeliginiz arasi ne kadar ? Yeniden gebe kalmak icin birsey yaptınız mı?

Doktorum 3 ay bekle dedi bende 3 ay sonrada tekrar folikasite başladım o ay hamile olduğumu öğrendim
Ne güzel, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde 10 Haziran'da kanamam başladı kimyasal oldu. Bekliyorum daha bakalım doktorum bekle demedi bende gynositol kullanıyorum folikasit olarak. Bakalim ne zaman nasip olur tekrardan, duana talibim

Amin inşallah size de nasip olsun Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…