dış gebelik olabilir

dilaydaufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
17
3
1
32
04.06.2016 tarihinde regl kanamam başladı ve bir pedi kirletmicek kanama vardı ve hala aynı şekilde devam ediyor dün tedbir amaçlı hastanaye gittim beta hcg 13.7 çıktı doktorum dış gebelik olabilir dedi bu şekilde olup normal gebelik yaşayan varmı yarın tekrardan test yaptırıcam yardımcı olurmusunuz çok korkuyorum

Cnm yarin ki testte bhcg 28 ve ustu cikarsa endise etme saglikli gebelik denebilir... alti cikarsa yuksek ihtimal dis gebelik... 13 alti kimyasal gebelik kendiliginden atilir...

Cnm yarin ki testte bhcg 28 ve ustu cikarsa endise etme saglikli gebelik denebilir... alti cikarsa yuksek ihtimal dis gebelik... 13 alti kimyasal gebelik kendiliginden atilir...
2015 ocak ayında 28 haftalık ölü doğum yaptım şimdi gerçekten psikolojim nasıl kaldırıcak eğer öyle bişey olursa bilmiyorum allah yardımcı olsun

2015 ocak ayında 28 haftalık ölü doğum yaptım şimdi gerçekten psikolojim nasıl kaldırıcak eğer öyle bişey olursa bilmiyorum allah yardımcı olsun
Canim cok zor... Allahtan hayirlisini dile... beterin beterini yasamissin allah insana kaldiramayacagi yuku vermezmis... insallah sagliklidir... Allah sana saglik sihhat versin herseyden once cok dusunme yarin testini yaptir hele ondan sonra dusunursun irdeleme teste kadar bisi cikmaz kurcalama fazla kafan bulanir sadece...

çok teşekkürler inşallah mutlu olurum

Yarın ki sonucu bekleyin Dr ilk gittiğimde bana da dış gebelik demişti 2gun sonra tekrar kan verdim değer yüksek çıktı normal gebelik oldu.COk küçük olduğu için bilemedi

Yarın ki sonucu bekleyin Dr ilk gittiğimde bana da dış gebelik demişti 2gun sonra tekrar kan verdim değer yüksek çıktı normal gebelik oldu.COk küçük olduğu için bilemedi
peki bu kanama nedir çok koyu ve az az geliyor genelde idrarımla birlikte bu şeklide olup hamile kalan varmı birsürü forum okudum ama bulamıyorum bu şekilde pozitif bi sonuç elde eden

malesef sonucum 11.42 çıktı doktorum muhtemelen düşük yaptığımı ve kanamamın bu yüzden devam edebiliceğini söyledi 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz bu tarz düşüklerden sonra hemen gebe kalınıyormu ?

canım çok geçmiş olsun , kan da pıhtlaşman var mı iki tanıdığım da kan da pıhtılaşma olduğu için hamilelik öncesi ve sonrası iğne oldular.onu bi araştır tahlillerini yaptır.ondan da düşükler olabiliyormuş.umudunu yitirme niye olmasın allahın izniyle .ben de yaptırıcam eğer bu gebeliğim biterse.

benim de beta hcg 77-123-173-254 iki gün arayla doktor dış gebelik diyor ve kürtaj yapıcam dedi.onun sonucuna göre dış gebelikse iğne yapıcam dedi.allah hakkımız da hayırlısını nasip etsin.

kadın doğumcular diye biliyorum canım
kan tahlili yapılıyor ona göre sulandırıcılar veriliyormuş.benim arkadaşımın ablası ve onun arkadaşı iğne kullanıyorlardı inan ki bu kadar bilgim var.yanlış bir şey demek istemem.

bu kanda pıhtılasmayı hangi doktora giderek öğrenebilirz bende dış gebelik geçirdim.
Devlette gideceksen genetik bölümünden randevu alıyorsun, dış gebelik geçirdim kan pıhtılaşması testi istiyorum dersen ücretsiz olarak yapıyorlar. Yaptırmışken genetik testte isteyebilirsin nasılsa ücretsiz bakılmışken genlere de bakılması iyi olur. Özele gidersen direk hastaneye gidip testi yaptırmak istediğini söyle laboratuvara yönlendirip kanını alıyorlar. Yalnız kan pıhtılaşması dış gebeliğe sebep olmaz.. Dış gebelik daha ziyade tüplerde, rahim içinde falan bi sorun varsa olur.

Canim selamunaleykum seninki gibi bir durum yasiyorum sonucun ne oldu yazar misin bana doktor bugün dis gebelik olabilir dedi ayin 5 inde beta 72.79 sinde 109.9 bugunde 151.9 lutfen buradaysan yaz bana insallah iyi haberlerini alirim Rabbim acisim halimize insallah kimsenin kucağını bos birakmasin

Canim selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı senin ne zaman normale döndü degerin pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum

Canım nohut tanesinin yarısı kadar diyen doktor anladığım kadarıyla rahim içinde bebeğin kesesini görmüş doğru muyum? Eğer öyleyse çok şükür ki dış gebelik değil. Dış gebelikten şüphenilebilmesi için aksine rahimde kese gözükmemesi gerekirdi, ama senin doktorun kese görmüş.. Değerlerin yavaş ilerlediği için kimyasal gebelik mi acaba diye düşünülebilir. Henüz değerin düşüşe de geçmediğine göre kimyasal demek içinde erken.. 2 günde bir hcg ve doktor takibine devam etmende fayda var canım. İnşallahhh kat kat artar değerlerin.

Canim güzel dileklerin icin cok teşekkür ederim Allah razi olsun Rabbim sana da hayirlisinla evladini kucagina almayi nasip etsin insallah yazdiklarin cok guzel deneyimine dayanarak soyler misin 2 haftalik dedi ya doktor o ultrasonda goren 2 haftalik kese gorunur mu ki herkes degerin 5000 olmasi lazim falan diyor ama su da var adam rahim icinde bisi görüyor sonucta dimi dışında gorse oyle soylemez bugun 2 doktora birden ciktim biri bebek dedi digeri dış gebelik olabilir dedi vurcam bu doktorlari hangisi dogru soyluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…