bende geçirmiştim ama benimki iç kanamayla birden başlamıştı ve ameliyat olmuştum bu yüzden sağtüpüm alındı:gitme: çok geçmiş olsun canım
kanamam yok ama arada kahverengi leke geliyordu doktor bugun baktı alttan ultrosonla sol tarafımda çok küçük dedi iğne olcam yarın öle düşücek cok acı cekermiyim düşürürken
birtane dış gebelikden sonra birdaha dış gebelik olurmuyum
bendede kanama başladı ama tüpüm falan alınmadı kanamadan 6 saat sonra ameliyat oldum.
çok üzülüyor insan ya çok moralim bozuk bide bidaha olma şansı olur diye de of
ben hamile olduğumu anlamadım meğer üstüne görmüşüm ve hiçbir belirti yoktu birden sancılandım meğer bebiş tüpümde olduğu için gelişememiş orayı patlatmış bu yüzden iç kanama geçiriyomuşum acil hemen ameliyata aldılar hatta benim doktorum istanbuldaydı oraya götüreceklerdi doktor o sorumluluğu alamam yolda ölür demiş :gitme:
geçmiş olsun canım şimdi varmı hamilelik.
yok canım ameliyattan sonra doktor bir sene korun dedi korunduk korunmayı bıraktıktan sonra bi türlü olmadı rahim filmi çektirdim ve diiğer tüpümünde iç kanamadan dolayı kapandığı öğrendik tam bi yıkımdı:gitme: daha sonra laporoskopiyle diğer tüpüm açıldı üstünden bi sene geçti ama hala hamile kalamadım bu nisanda aşılama yaptırdım oda tutmadı:gitme: çok üzüldüm ama napalım olamyınca olmuyo işte rabbim zamanını biliyo :Saruboceq:
işallah en kısa zamanda hamile klaırsın banada korun dediler ama 1 ay bir sene gibi geliyodu iki ay anca dayanabildim. dualarım seninle canım işallah en kısa sürede hamile kalırsın. burda ne imkansızlıklarda hamile kalan arkadaşlar var. iyi haberlerini bekliyorum işallah.:Saruboceq:
dış gebelik geçiriyormuşum yarın iğne yapcaklar öyle düşermiş cok berbat moralim mafoldumben
dış gebelık nedir nasıl oluyo? kac gundur göruyorum merak ettım sorayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?