Dış gebelik sonrası gebelik deniyorum..

Zynprik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
33
5
1
37
Aralıkta dış gebelik yaşadım dış gebelik iğnesi ile düşürdüm ayrıca kurtajda oldum. Şimdi doktorum denemeye başlayabilirsiniz dedi adet takvimine göre yumurtlama dönemindeyim eşimi darliyorum sürekli beraber olalım diye yardım edin lutfen

Aralıkta dış gebelik yaşadım dış gebelik iğnesi ile düşürdüm ayrıca kurtajda oldum. Şimdi doktorum denemeye başlayabilirsiniz dedi adet takvimine göre yumurtlama dönemindeyim eşimi darliyorum sürekli beraber olalım diye yardım edin lutfen
Ne yapmamızı bekliyorsunuz eşinizi mi ikna edelim

Orda bir yakarış var sizin anladığıniz bambaşka bir şey Allah'ta size aynısını yasatsin

Orda bir yakarış var sizin anladığıniz bambaşka bir şey Allah'ta size aynısını yasatsin
Beddua sahibini bulur ben bu acıları yaşadım merak etme 1 erken doğum 2 dusuk bir kurtaj var şimdi haksız yere bana ettiğin beddua ins dönüp dolaşıp sizi bulmaz yazık gerçekten anne olcak kadar merhamet sahibi misiniz önce onu sorgulayın kendinizde o kadar şey yaşadım gerçek hayatta o kadar kişi canımı yaktı hic kimseye evlat acısı versin diye beddua etmedim Allah sizin kalbinize önce merhamet versin çocuktan önce bu kötü kalp ile cocuk yetiştirmek xoxuua haksızlık

Orda bir yakarış mi var yoksa başka birsey mi yaşadığınız cok üzücü ama neye çözüm aradığınızı yazmamışsıniz eşimin üstüne çok gidiyorum demişsiniz ben orda sorunuzu net yazın diye öyle yazdım ama siz gerçekten kalbiniz kötülüğünden değil umarım içinizde bulunduğunuz psikolojiden dolayı beddua etmişsinizdir diye düşünmek istiyorum bebek kaybeden biri o acıyı kimse tatsin istemez umarım o mesajınızı geri alırsınız haksız yere yapılan beddua tekrar sahibine döner önce kendinizi ifade etmeyi öğrenin sonra da her size ters gelen şeyde incindiginiz konularda beddualar savurmayin beddua er geç sahibine döner unutmayın Allah bi daha böyle bi imtihanla sınamasın

Kaç haftalık idi.
İğne ile düşündüğünüzde?
Betaniz en son kaçtı?
Öncesinde çok kanamaniz olmuş muydu?
İğneden sonra kürtaj neden oldunuz?

Back
X