benimde dün annemler döndüler ankaraya.her zamanki gibi sanki ilk defa ayrılırcasına parçalandı içim.ağla ağla gözlerim şişti.3 hafta baya alıştım onlara.nehir bile garipsedi evi.alışmıştı çocuk kalabalığa.kucaktan kucağa dolaşıyordu.şimdi kaldı mı bir bana.eşimde işte.akşama kadar avutucam diye canım çıktı.çok zor bir bebek benim kızım.ya ayakta gezdir beni diyor ya da susmadan konuş benimle.artık saçma sapan şarkılar mı istersiniz konuşmalar mı bağırmalar mı.ama kahkaha atarak gülmeye başladı bizimki.çokkk tatlı oluyor öyle.katılırcasına gülüyor 2 gündür.biraz öncede evde iyice mızmızlandı dışarı çıkmak istiyor resmen çocuk.bende kanguru dışarı çıktım.yarım saat anca yürüdüm ama belim koptu.bildiğin hamilelikte ağrıyor gibi belim ağrıdı.hiççççç önermem bana göre çok gereksiz bişeymiş.annemin parasına yazık oldu.
amannnda benım gelinim cilvelere başladı mı yerim ben onun tatlığını oyyy.
canım bencede kanguru gereksiz ben almıcam kuzenım hiç kullanmamış kutusunu bile açmamış ondan alıcam ki kullanıcam mi bilmiyorum eşim kullanırsa kullanır bende kardeşime saklıcam benımkileri böyle iyi oluyor bazı kullanıcan mı kullanmıcan mı belli olmayan şeylere para vermek gereksiz ben çoğu şeyi arkdaşlarımdan aldım bende başkalarına vericem .
canım allah kavuştursun bebişim.ama gene gelirler belki bayramda sız gidersiniz yada sömestri tatilinde gidersiz eşin izne çıkınca.üzülme bebişim herkesin ailesi gelemiyor bile bunada şükür.allahtan başımızdalar allah sağlıklı uzun ömür versin onlara.
nehirden snra zaten uslu yormayan bebiş olsun diıye dualarıma ekliyorum sen demiştin ya sadece sağlıklı olsun demiştim diye hep aklıma geliyor dua ederken :)