sağol canım inşallah dediğin gibi olur benim deoooo tabikide yaşıycaksın baharıda yazıda.emin ol senin yaaşadığın kara kışı hepimiz yaşadık ve yaşarken sandıkki bir bizim başımıza geliyor bu felaket.dünya başımıza yılıldı ağladık sızladık.kendi adıma çok ağrılarım oldu.40 güne yakın kanamalarım.ben dış gebelik tedavisi için hastaneye giderken doktor sırasında hamile kadınları gördükçe içimden bir kez daha kahroldum mesela.bundan sonra sanki hiç bebeğim olmuyacak gibi ümitsizliğe kapıldım.ama bu hislerim bir süre sonra bitti.gün saymaya başladım sonra acaba ne zaman hamile kalıcam diye ümitlenmeye başladım ve şimdi 3 aylık bu topiğin ablası olacak yaramaz bir kızım var teyzesi.seninde olacak inşallah benim kızıma arkadaş olarak gelecek bu topiğe.
canım aynen dediğin gibi herşey icimi buruk yapıyor suan ama sayenizde bende umutla bakıcam....sanirim bayram sonu gibi sifirlanir beta ...kanama u hafta oldu ben de vücut olarak normale donersem umutlarim baslicak ...bu vesileyle dostumu dusmanimi gordum bide kayinvalide aradi bu akşam niye aramiyosunuz diyo hasta olan benim bide ben aricam çok komik ya sanki sabirim sinanuio
amanın çok ucuzmuş nerden aldın bende alayım valla bir pişik kremi bile 18 lira.çantayıda kullana kullana eskittim yenilemiş olurum:)