inşallahhh:))))
bugün nehirin 0-3 aylıklarını ve yazlıkları kaldırdım.nerdeyse 1 hurç doldu.3-6 ay çok almamıştım hamileyken.gelen hediyelerde ya yeni doğan ya da 1 yaş falan geldi.eee havalar soğudu.uyku tulumu lazımgece yatarken.dışarı çıkarken astronot tulumlardan lazım.3-6 aylık kışlık kıyafetler lazım.bu ara birde sürekli oyuncak alıyoruz.inanılmaz pahalı.bir oyun halısı aldık 190 lira.bebeğin yediği helal giydiği haram derlermiş ya vallaha doğru.3 ay sonra yine aynı şeyi yaşıycaz.sonraki 3 aylardada yine aynen kıyafet yenilenmesi yaşamak zorundayız.çok fena çok...
şimdi bizde eşimle konuştuk arabaya yapılması gereken masraf var eee birde biz tatiliuzun tutunca daha toparlanamadık bebeğe daha iğne almadık şu bayramı atlatalım öyle başlarız dedik senden tecrübe olarak çok 0-3 ay almayacağım zaten doğumdan 3 ay sonra yaz gelmiş olacak kısmetse. doğumdan sonra hiç alamayız kendimize birşey arabnın lastikleri falan değişecekmiş offff offfff gitti paralar varsın gitsin ne güzel masraflar bunlar Allah sağlığımızı sıhatimizi korusun çalışır kazanırız yine paracıkları.
UCONN doğum yapmış arkadaşımız olarak kaç tane lohusa pijaması aldın ne kadar pahalı şeyle onlar yaaa ben mevlütte öyle süslü püslü geceliklerle oturmak istemiyorum şık bi elbise hepsi o kadar birde yatak yaparız falan diyorlar hiç bana göre değil annemde kaç kere doğuracaksın hepsini yap diyor sen ne yaptın.