Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım benim aklına böyle şeyler getirme inşallah dış gebelik değildir.olsa bile bu değerle kendiliğinden atar vucut bence.hem belki adet değilsindir,yerleşme kanaması falan olabilirmi aceba.dularımız seninle...

anladım bende muhtemelen sezeryana almışlardır demiştim.o zaman beklesin bakalım 1 hafta daha bebeğimiz(bu arada adına karar verdin mi hiç bahsetmedin bu konudan)kiloya takılma.nehirde 3135 gr doğdu.hastaneden çıkarken tarttıklarında tam 3 kilo idi.öyle hızlı kilo aldıki.arkadaşım benden 2 ay önce 3700 gr doğurdu.kızım arayı feci şekilde kapadı.şuan ikiside 7 kilo.zayıf bebek daha hızlı kilo alıyor merak etme.ayrıca kilo mühim değil herşeyin başı sağlık.

Kızlar biz bayram tatiline çıkmış bulunmaktayız size de tel den yazıyorum. Kimsede bir yaramazlik olmaz inşallah bayram boyunca temsilci sakin dogurma şu bayramı atlatalim hayirlisiyla hepinizi kocaman öpüyorum.

Kızlar biz bayram tatiline çıkmış bulunmaktayız size de tel den yazıyorum. Kimsede bir yaramazlik olmaz inşallah bayram boyunca temsilci sakin dogurma şu bayramı atlatalim hayirlisiyla hepinizi kocaman öpüyorum.

aaa nereye bakım yaa hadi iyi tatiller

cnım ya ben dış gebelik olacağınbı düşünmüyorum bu değerle zor be cnm hemde reglin bile olmuş belkide üstüne görme geç döllenme olabılır ama içine ferah tut lütfen cnm ya belkide kımyasal olabılır kendi kendine düşücek.ama inşallah geç döllenme olacak veeee sağlıkla gelecek bebişin ben hep dua ediyorum canım benım

eşin bebeği gördümü neler hissetti ağladı mı kı?merak ettim benimki ağlamıştı ilk kalp atışını duyunca.

canım kalp altısını duyamadı gec gidince nst yı doğumhanede yaptılar giremedi eşim bidahkine erkene randevu alıcam.
doktor ultrasonda pipisi gösterdi :)) çıktık yuzunu diye göstermedi diyor dedim bu ultrasonda çıkmıyor.doktorumla ç.ok iyi anlaştılar ilk kez bu kdr uzun kaldık içerde 5 dk muayene 20 dk muabbet ettiler eski doktorumu hizmettekini hiçsevmemişti buna bayıldı.
1900 olmuş bu arada 1 haftada 500 gram maşallah dedik inşallah böyle olur hep.

ohh maşallah canım 10 gun oldu mu ya zaman hakkaetten hızlı.
ayy sende göğüslerinden çekiyorsun korkuyorum vallaha ya

kızlar bugün öğleden sonra doktora gidicem.kontrolümüz iyi geçerse 21ekime sezeryan randevusu alıcam.olurda bugün tekrar yazamazsam anlayınki doğum yaptım.inşallah bir sorun olmazda bayramı geçiririz..

canım hayırlı doğumlar olsun inşallah .

Son düzenleme:
kız gezenti hamile hamile nereye gidiyon sen yine?

pipisi yeter sana deseydin:)
oy maşallah topaç mı olacak seninki acaba.yerim ben onu...

dün kızıma ilk bayramlığını aldım:))hoş bu bayramda ankaraya gidemiyorum.yine yalnızız.artık gelen gidende olmaz ama kızıma yinede aldım bayramlığınıaslında bayramlık bahane 0-3 ler artık olmuyor 3-6 az almıştım hamileyken.çıkmışken bikaç bişeyde aldım ama çoğu 6-9 ay.nehirin boy önden gidiyor.3-6 lar şimdiden küçük gibi 6-9larda büyük.arada kaldı çocuğum.neyse artık eşormanların falan paçalarını kıvıra kıvıra idare etcez.demem o ki fazla kıyafet almayın.bebeğin boy kilo belli olmuyor.benim gibi aldıklarınız elinizde patlar yoksa.bu arada nehir büyüdükçe manyaklaşıyor.bu aralar iyice çığrından çıktı.mızmız sürekli ağlak.uykular her zamanki gibi.gecede cıvıtmaya başladı.1,5-2 saatte bir uyandı dün gece.acaba dişmi çıkarıyor diyorlar ama daha erken gibi.gerçi teyzesi 4 aylıkken çıkarmaya başlamış.nehirde 4 aylık olmak üzere.2 gün önce arkadaşa yemeğe davetliydik.ilk kez insan yabancıladı deli gibi ağladı.ağlaamak denemez çıldırmak daha doğru bir tabir olur herhalde.2 saat falan kaldık ama ölüyordum çocuğa bişey mi oldu diye.eşim bir taraftan benide sakinleştirmeye çalışıyor.ben hastaneye gidelim diyorum o dur diyor falan.eve geldik anında sustu.gülücükler agular havalarda uçtu.allahım bu kız beni artık evede hapsedicek herhalde.bugünde alışveriş merkezinde arabasında durmadı hep kucakta taşıdık.hergün yeni bir huy ama teyzeleri büyüyor kızım...

kızlar bugün akşam istanbula gidiyorum belki giremem diye hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum. hamile olan arkadaşlarım önümüzdeki bayrama yavrularımızla girmeyi nasip etsin inşallah allahım, hamile kalmak için uğraşan arkadaşlarımın hayırlısıyla en güzel bayram hediyesi olarak hamile olduklarını öğrensinler inşallah, doğum yapmış arkadaşlarımında daha nice bayramları yavrularıyla sağlıkla geçirmelerini diliyorum inşallah, hepinizi çok öpüyorum kızlar.

kız gezenti hamile hamile nereye gidiyon sen yine?

pipisi yeter sana deseydin:)
oy maşallah topaç mı olacak seninki acaba.yerim ben onu...

ayy bilmiyorum canım kilo benım için sorun değil teyzem 1250 doğmuş obez bir yiğenim var 1950 doğmuş önemli olan sağlıklı olması onu biliyorum allaha sukur kiloya takılmıyorum ınanmıyacaksın ama.

aaa nehir cadılaştı mı aaaa ayıpppp ayıppp :))
canım benım en yakın arkdaşımın bebeğinde öyleydi aile dışıdnanbırı olsun huzursuz olurdu kalabalığa hiiç gelemezdi dışarda durmazdı şimdi 1.5 yasında yenı yenı alışıyor konuştukça sosyalleştikçe inşallah nehirde öyle olmaz alıştırmaya çalış kalabalığa yoksa çekersin bebişim.

canlarım hepimize hayırlı bayramlar olsun.sizi seviyorum öptüm.

bak sen cadıya işiniz var nehir hanımla :)) cicilerini güle güle giysin
iyi bayramlar canım
iyi bayramlar ve iyi tatiller. ben bu bayram gezemicem ( bulantılarım geçmedi evlerde et kokuları tatlı ısrarlarını kaldırcak gibi değilim insallah sonraki bayram bebişimle gezerim

sanada iyi bayramlar tatlım...
sonra biraz araştırdım internetten bebekler belli bir dönem yabancılaşma yaşarmış.gerçi nehir daha erken başladı.yaklaşık 1 yaşına kadar falan sürermiş.
sanada iyi bayramlar canım.boşver gezme otur dinlen evinde.

Canım sen çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın? Onun da içinde beta HCG hormonu var ama öyle bile olsa değerin yükselmemesi gerekirdi. Değerlerin daha çok düşük kafanda her türlü senaryo kurabilirsin. O yüzden bir süre kan da verme. Zaten elinden geleni yaptın sen eğer yumurta hücresi döllendiyse döllenmiştir değilse döllenmemiştir geri dönüşü yok. Bir süre bekle bence bayramdan sonrası en iyisi. Dış gebeliği bile aklına getirmişsin. Düşünmemeye çalış bayram boyunca hep dua et bizde sana dua edelim. Allah hakkında hayırlısını versin canım inşallah...

Nasılda hızla büyüyorlar değil mi? Kendi gelecek halimi görür gibi oluyorum sen böyle anlattıkça. Allah hepsinin de hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah...

Kızlar bugün kontrole gittim ve sancılarım başladı tekrar. Ama açılmamız hala aynı. Her an herşey olabilir artık. Korkuyorum dilimde hep bi bayramın 3. günü doğurucam vardı ama dua edinde 3. günü doğurmayım. Çünkü maalesef bugün devlet hastanesinin doğumhanesini gördüm gördüklerime inanamadım. Çok büyük bir hayal kırıklığı içindeyim, evde de bir süre kendime gelemedim. Üst üste bir sürü kasıldım üzüntüden. Sancı odasında NST çekildi. Mahremiyet sıfır! Ebe arkadaş açılma var mı diye muayene edecek başımızda toy 2-3 ebe kız bizimle muhabbetteler. Yahu bir defolun alttan muayene olucam. Ne bir çarşaf var ne birşey. Öyle her yerimi açmamı bekliyorlar. Neyse birşeyler bulduk üstümüzü örttük muayene olduk. Doğumhaneden çıkarken doğum salonuna kafamı çevirmek gafletinde bulundum. Kızlar gözlerime inanamadım. Kapısı var açık, perdeler var çekilmemiş herkes herkesi görüyor. Dipdibe doğum masaları atılmış. Kadınlar kimi doğuruyor kiminin kucağında zeytin gözlü bir bebe öyle masada oturuyor. Kadının birinin de alttan ışığı tutmuşlar dahasına bakamadım dikiş mi atıyordu doğurtuyor muydu. Bütün bunları sadece bir kafa çevirmemle gördüm. Öyle ortalık öyle rezalet ki içler acısı. Burda depremden sonra maalesef doğum hastanesi yıkıldı ve daha sonra küçük bir özel hastaneyi devlet kiralayarak doğum hastanesini buraya taşıdı. Ama malum bu hastanede doğum hastanesi olarak inşa edilmediğinden saçma sapan bir hale dönüştürmüşler. Ah ben bileydim böyle olduğunu özelde doktoruma ayarlatırdım herşeyimi. Şimdi onun da cenazesi var bayramda burda yok. Cuma dönecekti ama planları değişti mi onu da bilmiyorum. Ola ki allah korusun bayramda doğum olursa nereye gidicem bilmiyorum. Beğenmediğim üniversite bile buranın yanında 5 yıldızlı otel kalır. Ama orda da güvenecek doktor yok. Allah yazmıştır artık hakkımızda hayırlısını inşallah. Bekleyip görücez bakalım....

Kizlar hepinize hsyirli bayramlar dilerim.bende bugun memlekete gidicem.bencede kimyasal gibi geldi.yani olmadi sanirim gerci allah ne zaman nasip derse vakti var demekki.

doğuma yakın son haftalarda zaten doğum korkusunun tavan yaptığı vakitlerde hastaneyide böyle görmen güzel olmamış.inşallah bayram sonrası kendine daha iyi bir hastane bulursun canım.
Kizlar hepinize hsyirli bayramlar dilerim.bende bugun memlekete gidicem.bencede kimyasal gibi geldi.yani olmadi sanirim gerci allah ne zaman nasip derse vakti var demekki.
allah gönlünden geçeni versin herşeyi senin için hayırlısına çevirsin inşallah.

herkesin bayramını kutluyorum hepinizi öpüyorum canlar...
Kızlar bende o kadar anlattım anlattım bayramı kutlamayı unutmuşum. Hepinize iyi bayramlar olsun inşallah...

Tekrar kan verdin mi?? Lab hatası da olabilir gebe de olabilirsin. Belli mi olur bu işler. Dur hele şu bayram geçsin o zaman tekrar kanda baktırırsın. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...

doğuma yakın son haftalarda zaten doğum korkusunun tavan yaptığı vakitlerde hastaneyide böyle görmen güzel olmamış.inşallah bayram sonrası kendine daha iyi bir hastane bulursun canım.

Aslında uconn bende hala doğum korkusu yok. Sanki doğumum çok kolay olacakmış gibi hissediyorum, böyle düşünmekten de kendimi alamıyorum. Sanırım bunun bir nedeni de herkesin yapabildiği birşeyi neden ben yapamayım psikolojisi. Çok bağıranı inleyeni gördüm; 1 dk bile sürmeden pırt diye doğuranı da gördüm. Beni tek korkutan şey belirsizlik, her an sezaryana dönme durumu. Ama işte bir yandan hastanenin fiziki şartları da çok önemli oluveriyor. Sonuçta yanımda bir kadın avazı çıktığı kadar bağırırken ben bir perde arkasından nasıl rahat doğurabilirim ki?? Üniversiteye gitmeyi düşünüyorum ki inşallah gerek kalmaz, özelde doğurabilirim inşallah bayramdan hemen sonra. Artık göbeğimi taşımak çok zor oldu 18 kilo aldım toplamda. Bebekte 3 kiloyu geçti çoktan. Daha da kilolanmadan doğurmak lazım bu veledi :))

hepinizin bayramı mübarek olsun.memlekete gidenler hayırla gidip gelsinler inş.

marla senin yazdıklarını okuyunca beni sıkıntı bastı yaa.bu nasıl hastane böyle.şikayet edecek biyerler yokmu.inşallah bayramda sonra doğum yaparsın.belki aynı gün doğum yaparız seninle.:))aslında annen sana geleceğine sen izne ayrıldığında istanbula gidip şimdi rahatca doğum yapsaydın keşke diye düşünüyorum hep.neyse hakkında hayırlısı olsun inş.

ahh canım yüreğim daraldı ya.
özel hastanede kendı doktorundan başka iyi doktor yok mu canım orayaı tercih etsen.
inşallah bayramıda geçirirsinizde özeldeki doktoruna olursun hayırlısıyla.
hem sen daha 36dasın bana kalırsa sen 38 de falan doğurucan
buarada bende 15 kilo aldım senın diyet işe yaradı ama eşim geldiğinden beri yanı 1 haftada 2 kilo almışım.benımde 6 haftam kaldı en fazla 2 kilo daha almam lazım.

daha ne istiyorsun korkun yoksa.ben tırsmıştım açıkcası birazda doğum hikayeleri falan okumuştum ki hiç tavsiye etmem ondan etkilendim sanırım.normal doğum hakkında bişey diyemiycem ama sezeryan abartıldığı gibi zor gelmedi bana.ben 21 kilo almıştım.4 aya yakın oldu doğum yapalı 8 kilosu hala benimle ama bugün kotlarımdan birinin içine ıkına sıkıla girmeyi başardım:)))

Canım maalesef şikayet etsende devlet hastanesi işte. Buralara hizmet geç gelir her zaman. Gazete bile öğlen 12 den sonra geliyor van merkeze yani:)) Annemlerde istanbula gelmemi çok teklif ettiler ama ben hep geri çevirdim. Emin ol istanbulda en iyi hastanede en iyi doktorlarda doğum yapmaktansa burda vasat bir yerde doğum yapmak benim için daha hayırlıdır. Çünkü kv ler ve annemler çok yakın. Kv yanında kalmamı ister ben annemin yanında. Yıllık izinde bile iki hafta zor dayandım iki aile arasında, eşimle çok bunaldık kendimizi vana zor attık. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Herşeye rağmen güzel düşünmek lazım ki güzel olsun herşey... Özeldeki doktorum iki gün sonra burda olacak. Sadece iki gün daha dayanmam yetecek inşallah...

Doktorlar iyi canım ebelerimde iyi ama hastanenin şartları çok çok kötü. Ben bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum hastanenin doğumhanesinin. Orda çalışırken ilaç almaya gelen ebelere dedim beni bir gezdirin doğumhaneyi diye. Hiçbiri de gezdirmedi ama haklılarmış yani. Bilseydim zaten özelde her işimi ayarlatırdım ama ben doktoruma bayramda birşey olursa devlete giderim dedim. O da içim rahat etti o zaman dedi. Çünkü devletteki doktorum pırlanta gibi biri, ebe okuldan arkadaşım 5 yıllık deneyimli ebe. Neyse şurda az kaldı kızlar doktorum geliyor inşallah:))))) Benim diyet bende de işe yaramıştı ama bu ev istirahati de bana yaradı. 7. ve 8. aylarımda toplam iki kilo almıştım sadece ama doğum iznine ayrıldığımdan bu yana 4 haftada 3 kilo aldım. İnşallah bu kiloları da vericez ya. Şu bebişler bir doğsunda hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…