Enfeksiyonumuz pazartesi günü bitmişti canım. Hatta pazartesi günkü dozunu da yapmadılar değerlerimiz normal gelince...
Rica ederim canım her zaman. Uykusuz geceler başladı gerçekten. Deliksiz bir uykunun özlemini duymaya başladım şimdiden

(
Özelde doğum yaptım canım. Devlette yada üniversitede yaptığımı düşünemiyorum????? Hastaneye saat 9-10 arası gittik. Saat 4 buçukta öğleden sonra doğum oldu :)
Bebeğin giysilerini yüksek devirde yıkarsan daha çabuk kurur canım aklında olsun. Son haftalarda maalesef ne yapsanda ödem oluyor. Tek çaresi doğum :)) Aldığım 20 kilonun 8.5 kilosunu verdim bile. Ödemim bir hayli çözüldü.
Bu işin kolayı yok maalesef

( Eğer normal doğum istiyorsan gerçekten kararlı bir şekilde git. Çünkü herkes sancı kısmında su koyuveriyor. Hatta ben bile:)) Sancı çekerken resmen ağladım beni sezeryana alın diye ağrıma bir son verin diye.Ama eşim sana inanıyorum sana güveniyorum diyerek beni motive etmeye çalıştı. Normal doğumun sonunda mutlu olacağımı biliyordum ama çekilen sancı gerçekten başka. Dış gebelikte eşim narkotik analjezik yapıyordu ağrım dinsin diye. O cinsten bir sancı oluyor. Ama o sancıyla bebek doğuyor işte. Son ıkınmalarımda hep bebeğimi düşündüm. Ondan aldığım güçle ıkınabiliyordum artık. İşte en kolayından güzel bir doğumun olur canım. Bebeğimizde sarılık hep sınırda seyretti. Yoğun bakımda önlem amaçlı bir miktar fototerapi aldı ama şimdilik sınırı geçmedik bakalım...
Hayır canım tüpüm alınmadı.Dış gebelikten 6 ay sonra hamile kaldım. Klomen kullanıyordum pkostan dolayı. Ama son klomende doktorum yumurtalıklarımın ilaca cevap vermediğini o ay hamile kalamayacağımı söyledi. Ama o ay hamile kaldım şimdi bebeğim kucağımda:)) Allah büyüktür canım hepimiz dualarla bulduk bebeklerimizi. Tek tüple hamile kalan arkadaşlarımız var. İnşallah seninde hakkında hayırlısı olsun...