canım çok sağol umut oldun ne kadar pozitifisin doktor ne diyor iki defa geçirmeyle ilgilicanım ben de bi sene içinde iki kere yaşadım malesef. ilki açık ameliyatla ikinci iğneyle sonlandı. geçen ay hsg çekldim tplerim açık çıktı dr bi problem görmedi çalışmalar devam edio artık beklemedeyiz. ben umudumu asla kaybetmedim nice örnekleri var dış gebelk geçirip de sağlıklı bi şeklde anne olanlar. sana tavsiyem tedavin bitince hsg çektirip tüplerinin durumuna baktırman. her gebelkte aynı şey olacak die bişi yok dilerim sen de bende bi daha kimse aynı acıları yaşamayız Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor.
öyle deme canım biliyorum çok zor ama herşeyin sonu değil. çok şükür sağlıklıyız, elimiz ayağımız tutuyor. gebe kalabiliyoruz. Şükredelim ki daha büyük imtihan yaşamayalım. Ya hiç gebe kalamsak olacak elbet ama zamanı gelmedi demek. benim de 2. kaybım ama biliyorum ki olacak hemde ikizamin canım amin rabbim ol der olur umut kesilmez elbet ama çok yıkıldım herşeyin sonu gibi hissediyorum
öyle deme canım biliyorum çok zor ama herşeyin sonu değil. çok şükür sağlıklıyız, elimiz ayağımız tutuyor. gebe kalabiliyoruz. Şükredelim ki daha büyük imtihan yaşamayalım. Ya hiç gebe kalamsak olacak elbet ama zamanı gelmedi demek. benim de 2. kaybım ama biliyorum ki olacak hemde ikizbenim herşeyim zor olur ama oluncada çoookkk güzel olur. Allaha dua et bak neler olacak
bu arada tabiki şuan sağlıklı bi gebelik değil. gelecek için söyledim ikiz diye. içime doğuyor.
ümit olmazsa nasıl yaşanır ki canım. hem hayır düşün hayır olsun derler. mutlu ol, yaşamaktan zevk al, bende bu kadar pozitif olmayı eşimden öğrendim. sağ olsun canım kocam hep yanımda ve hiç şikayet etmez bu durumdan. Bir kerede keşke bizim de çocuğumuz olsa diye bir laf duymadım ondan. 2 yıllık evliyiz daha , olur der rahatlatır beni.canım inşallah gönlünce olur senin gibi insanları çok seviyorum ben resmen yaşam enerjimi yitirdim
benim eşim de destek ama ne konuşur bu konuda ne moral verir ben üzülünce kızar sadece doktor ararım çare ararım onu bile gereksiz bulur ben de çok yanlız hissediyorum aslındaümit olmazsa nasıl yaşanır ki canım. hem hayır düşün hayır olsun derler. mutlu ol, yaşamaktan zevk al, bende bu kadar pozitif olmayı eşimden öğrendim. sağ olsun canım kocam hep yanımda ve hiç şikayet etmez bu durumdan. Bir kerede keşke bizim de çocuğumuz olsa diye bir laf duymadım ondan. 2 yıllık evliyiz daha , olur der rahatlatır beni.
Çocuk odaklı yaşamayalım zamanı gelince olur der hep, bana da kızar şikayet edersem. Ben ona sırtımı yasladım rahatım o yüzden.
yok canım öyle düşünme erkekler daha rahat bu konuda, ya eşinde niye olmuyo gibi laflar etse sen daha çok üzülürsün. hem ben şuan çalışmıyorum dr. falanda hep kendim araştırıyorum, o zaten yoğun. sen de çalışmıyorsan kendin yap boşver beklentiye çok girme. onlar bizim kadar bilemez, biz burda araştırıp evham yapıyoruz, onlar bilmiyoki, hem kendi vücudunda yaşıyosun tabiki de sen kadar endişelenemez. bir de öyle birşeyki gebelik, yani bazen ne yapsan en iyi dr. da bulsan kar etmeyebiliyor. belki eşin de olacağına inanıyordur ondan rahattır. biz de Allaha bırakalım zamanı gelince olur inşalh. ama tabiki bi önlem yada çare varsa onuda yapalım. ben sonraki gebelikte iğne olucam mesela, sende tüplerine bi baktır gerisi Allaha kaldı artık.benim eşim de destek ama ne konuşur bu konuda ne moral verir ben üzülünce kızar sadece doktor ararım çare ararım onu bile gereksiz bulur ben de çok yanlız hissediyorum aslında
kesinlikle katılıyorum benim eşimde çok içine kapanık ben de çalışıyorum işim başımdan aşkın yaşasdığımız şehirde sadece 5 kadın doğumcu var hsg bile sadece üniversitede var bu durumda çaresiz kalıyorum ağrılar cabası çok bezginim canım ya neden hep ben diyorum ama seni dinlemek iyi geldi o konudan eminim senin için de dua edeceğimyok canım öyle düşünme erkekler daha rahat bu konuda, ya eşinde niye olmuyo gibi laflar etse sen daha çok üzülürsün. hem ben şuan çalışmıyorum dr. falanda hep kendim araştırıyorum, o zaten yoğun. sen de çalışmıyorsan kendin yap boşver beklentiye çok girme. onlar bizim kadar bilemez, biz burda araştırıp evham yapıyoruz, onlar bilmiyoki, hem kendi vücudunda yaşıyosun tabiki de sen kadar endişelenemez. bir de öyle birşeyki gebelik, yani bazen ne yapsan en iyi dr. da bulsan kar etmeyebiliyor. belki eşin de olacağına inanıyordur ondan rahattır. biz de Allaha bırakalım zamanı gelince olur inşalh. ama tabiki bi önlem yada çare varsa onuda yapalım. ben sonraki gebelikte iğne olucam mesela, sende tüplerine bi baktır gerisi Allaha kaldı artık.
sağolasın canım. alternatif biraz azmış ama olsun. Allah gönlünce versin inşallah. inan durumu çok daha kötü insanlar var, biz şükredelim halimize, her şey güzel olacak inan sen buna bende sana dua ederim canım sağlıcakla kal...kesinlikle katılıyorum benim eşimde çok içine kapanık ben de çalışıyorum işim başımdan aşkın yaşasdığımız şehirde sadece 5 kadın doğumcu var hsg bile sadece üniversitede var bu durumda çaresiz kalıyorum ağrılar cabası çok bezginim canım ya neden hep ben diyorum ama seni dinlemek iyi geldi o konudan eminim senin için de dua edeceğim
Canim senin psikolojini cok ii anliyorum bende yasadim ayni umutsuz durumları hic anne olamam diye korkmadim degil ama dr larim asla umutsuz konusmadi ve cok sukur hamile kalabiliyoruz dimi Rabbim çaresiz dermansiz dert vermesin derdi veren Rabbim dermanini da versin insallah dua edecez ve tevekkül edip bekleyecezcanım çok sağol umut oldun ne kadar pozitifisin doktor ne diyor iki defa geçirmeyle ilgili
haklısın canım ama sorun şu ki sanırım ben iyi bir doktor bulamadım iki kez aynı tüpten geçirdim diye doktor daha ne hsg var ne laparoskopi tüp bebek yaparsın diyor nerden vardı bu kanıya anlamadımCanim senin psikolojini cok ii anliyorum bende yasadim ayni umutsuz durumları hic anne olamam diye korkmadim degil ama dr larim asla umutsuz konusmadi ve cok sukur hamile kalabiliyoruz dimi Rabbim çaresiz dermansiz dert vermesin derdi veren Rabbim dermanini da versin insallah dua edecez ve tevekkül edip bekleyecez
canım büyük geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun şu aşamada önce kendi sağlığını düşündaha önce bende ilk gebeliğimi dış gebelik olarak geçirdiğimi yazmıştım arkadaşlar..23 yaşındayım 7 ay denememe rağmen çocuk olmadı ve maleseeeefff 6 gün önce tiroid kanseri olduğumu öğrendim boynuma lenf bezlerime yayılmış şuanda akciğerimi kontrol ediyolar sonuçları henüz almış değilim uçaktan düşmüş yere çakılmayı bekliyorum tiroidlerimde alındıktan sonra hormonlarım bozulucak bundan sonra hiç çocuğum olmayacak Rabbim yardımcım olsun
Allah yardımcın olsun, tez zamanda şifa versin canım.daha önce bende ilk gebeliğimi dış gebelik olarak geçirdiğimi yazmıştım arkadaşlar..23 yaşındayım 7 ay denememe rağmen çocuk olmadı ve maleseeeefff 6 gün önce tiroid kanseri olduğumu öğrendim boynuma lenf bezlerime yayılmış şuanda akciğerimi kontrol ediyolar sonuçları henüz almış değilim uçaktan düşmüş yere çakılmayı bekliyorum tiroidlerimde alındıktan sonra hormonlarım bozulucak bundan sonra hiç çocuğum olmayacak Rabbim yardımcım olsun
canım lütfen sakin ol. beterin beteri var inşallah sağlığımıza kavuşucaz tez zamanda. belki eşin de çaresiz kalmıştır belli etmiyodur sıkıntısını sana, sen daha pozitif olmaya çalış ki eşin de depresyona girmesin erkekler daha çok etkileniyo bazen ama belli etmiyorlar. bütün dr. lara git o 5 tane dediğin elbet biri teşis koyacak ve uygun tedaviyi sana söyleyecektir. 1 hafta izin al ve sadece bununla meşgul ol. mümkünse en azından 3 tanesine gitmeye çalış.kendimi çok yanlız umutsuz hissediyorum kızlar eşimle sanki aramda dağlar var konuşmuyoruz susuyoruz öfkeliyim kırgınım acı çekiyorum annem hasta diye ona da söylemedim tekrar dış gebe olduğumu o nedenle çok yanlız ve çaresiz hissediyorum tek desteğim sizlerin yazdıkları hala umut var mı bilmiyorum ama olmalı eğer bu bir sınavsa bunun da bir sonu nefes alacağımız bir aralık olmalı.....kendimi suçladığım içi vucudumda psikosomatik ağrılarım var herşey üstüme geliyor yaşadığım şehirde doktor bile yok 5 doktorun dışında kimse de yol göstermiyor en azından elimden geleni yapabilmek isterdim yılgın yorgun ve bezginim bu vucutta bir prüz var ve onu en azından bilmek hakkım olmalı nerde ne var diye.....kendimi işe yaramaz beceriksiz aptal hissediyorum ..bu forumda bile 2 kez dış gebelik geçiren çok az hadi bi kere şanssızlık diyelim ikinci kere de umudumu hepten yitirdim ben
kendimi çok yanlız umutsuz hissediyorum kızlar eşimle sanki aramda dağlar var konuşmuyoruz susuyoruz öfkeliyim kırgınım acı çekiyorum annem hasta diye ona da söylemedim tekrar dış gebe olduğumu o nedenle çok yanlız ve çaresiz hissediyorum tek desteğim sizlerin yazdıkları hala umut var mı bilmiyorum ama olmalı eğer bu bir sınavsa bunun da bir sonu nefes alacağımız bir aralık olmalı.....kendimi suçladığım içi vucudumda psikosomatik ağrılarım var herşey üstüme geliyor yaşadığım şehirde doktor bile yok 5 doktorun dışında kimse de yol göstermiyor en azından elimden geleni yapabilmek isterdim yılgın yorgun ve bezginim bu vucutta bir prüz var ve onu en azından bilmek hakkım olmalı nerde ne var diye.....kendimi işe yaramaz beceriksiz aptal hissediyorum ..bu forumda bile 2 kez dış gebelik geçiren çok az hadi bi kere şanssızlık diyelim ikinci kere de umudumu hepten yitirdim ben
Senin adına çok sevindim canım bu kez yüzün güler inşaAllahAdetime 3 gun kala hamileyim kizlarrr icim icime sigmio bu 3. Gebeliğim insallah bu sefer Rabbim kucagima almayi nasip eder Yüce Rabbim hislerimi hic bosa cikarmiyo şükürler olsun hissediodum bu sabahkosa kosa hastaneye gittim kan verdim degerim 35.36
iki dis gebelikten sonra insallah bu bebegiki sa saglim kucagima alirim dua edin kizlar Rabbim herkese nasip etsin.
Gecen sene bugun yine ilk hamileligimi ogrenmistim kader bana yine ayni duyguyu bugun yasatti insallah Rabbim artik yuzumu guldurur sevincimi yarida birakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?