Gün yazmamışlar canım, adetim bitti benim başladım.Canım başlamak icin gün falan Yok demi? ?ben oyle bişey göremedim ama yine de sorayım sana dedim
Aynen bende adet olmayı bekliyorum. Ondan sonda başlicam insallahGün yazmamışlar canım, adetim bitti benim başladım.
Bende cnm bende önümüzdeki ay 5 ay olacak iğneden sonra . Yeni başlayacağım bende çalışmalara.korkuyoruö çokArkadaşlar benim korunma sürem haftaya doluyor. Doktora kontrole gideceğim gitmişken smear de vereceğim. Önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağım. Bu defa tek tüple... ve dış gebelik korkusu da cabası
İnsallah saglıkla hayırla sen ve bekleyen hepimiz gebe kalırız canım. Smear ne oluyor?Arkadaşlar benim korunma sürem haftaya doluyor. Doktora kontrole gideceğim gitmişken smear de vereceğim. Önümüzdeki ay çalışmalara başlayacağım. Bu defa tek tüple... ve dış gebelik korkusu da cabası
yılda bir kere kadınların yaptırması gereken bir test rahim ağzı kanserine karşıİnsallah saglıkla hayırla sen ve bekleyen hepimiz gebe kalırız canım. Smear ne oluyor?
İnşallah cnm, ben 3 ay dolunca daha fazla beklemek istemiyorum hakkımızda hayırlısı. Tüp alındığı için rahim filmi çektirmeye gerek duymadım...Bende cnm bende önümüzdeki ay 5 ay olacak iğneden sonra . Yeni başlayacağım bende çalışmalara.korkuyoruö çokbakalım bizi neler bekliyor ben smear yaptırdım ,rahim filmi de çektirdim temiz çıktı . Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah .
Geçmiş olsun canım ne güzel yazmışsın. Gerçekten en önemlisi psikoloji. Ben fiziken kolay atlattım erken teşhisle ama psikolojik olarak 5 ay oldu daha yeni denemeye başlıyorum. Adet yaklaştıkça yine mi dış gebelik diye korkuyorum ama Allah büyük. Suçu kendimde aradım eşime mahçup hissettim ama sağolsun o her zaman " belki 3-5 kere daha deneyeceğiz olmayacak ama varsa kısmette gelir" diyerek hep destek oldu. Bol dua edip Allah'a bıraktım, gerisi kader gerisi nasip.Herkese merhaba. Çok şükür dün değerim 2'ye düştü. 0'ı görmem gerekiyor mu bilmiyorum. Doktorumla henüz görüşmedim. Ama iğnelerin acısının biraz da sancının yanında ayakta geçirdiğim bir süreç oldu. Psikolojik olarak da yeni yeni toparlandım. Bu sürecin en önemli yanı psikolojik olarak toparlanabilmek bunu anladım. Eş desteği de her şeyden önemli elbette. Artık düzenli adet olmayı bekleyeceğim. Birkaç ay da korunduktan sonra çalışmalara devam. Sakın moral bozmayın. İnsanın dünyası yıkılıyor gibi ama acilen silkelenip kendinize gelin. Hayat devam ediyor. Allah çaresiz dert vermesin. Bu günlerimize de şükür. Moral destek çok önemli. En büyük kaynak kendimiziz. Lütfen bunu unutmayın. Destekleriniz için teşekkürler. İnsan bu süreçte paylaşmak anlatmak anlattıkça ağlayıp rahatlamak istiyor. Ama en zifiri karanlıklar da güneşin doğuşunun evvelindekiler değil midir? O güneş doğacak. Hepimizin bebişleri olacak. Unutmayın vücudumuz sağlıksız hiçbir şeyi kabul etmiyor. Bizim sağlıklı bebişlerimiz olacak. Herkesin süreci farklı ilerliyor. Ben çok korktum, araştırdıkça öleceğimi bile düşündüm. Ama inanın herkeste farklı bu süreç. Korkmayın ve dik durun.
Güzel günler göreceğiz tatlışlar. Ben inanıyorum. Siz de inanın:)
Aminnnnn insallah saglıkla hayırla hamile kalırızHerkese merhaba. Çok şükür dün değerim 2'ye düştü. 0'ı görmem gerekiyor mu bilmiyorum. Doktorumla henüz görüşmedim. Ama iğnelerin acısının biraz da sancının yanında ayakta geçirdiğim bir süreç oldu. Psikolojik olarak da yeni yeni toparlandım. Bu sürecin en önemli yanı psikolojik olarak toparlanabilmek bunu anladım. Eş desteği de her şeyden önemli elbette. Artık düzenli adet olmayı bekleyeceğim. Birkaç ay da korunduktan sonra çalışmalara devam. Sakın moral bozmayın. İnsanın dünyası yıkılıyor gibi ama acilen silkelenip kendinize gelin. Hayat devam ediyor. Allah çaresiz dert vermesin. Bu günlerimize de şükür. Moral destek çok önemli. En büyük kaynak kendimiziz. Lütfen bunu unutmayın. Destekleriniz için teşekkürler. İnsan bu süreçte paylaşmak anlatmak anlattıkça ağlayıp rahatlamak istiyor. Ama en zifiri karanlıklar da güneşin doğuşunun evvelindekiler değil midir? O güneş doğacak. Hepimizin bebişleri olacak. Unutmayın vücudumuz sağlıksız hiçbir şeyi kabul etmiyor. Bizim sağlıklı bebişlerimiz olacak. Herkesin süreci farklı ilerliyor. Ben çok korktum, araştırdıkça öleceğimi bile düşündüm. Ama inanın herkeste farklı bu süreç. Korkmayın ve dik durun.
Güzel günler göreceğiz tatlışlar. Ben inanıyorum. Siz de inanın:)
Ben iğneyi olduktan sonra 4 gün sonra kanama başladı ama çok az azdı lekenme şeklinde.20 gün içersinde betahcgyi devamlı takip ettik değerdeki düşüş güzeldi sıfırlandığı gün çok aşırı yoğun kanamam oldu kan boşaldı adeta böylelikle sıfırlanmış oldu betanızı takip edin eğer düşüş çok çok yavaşsa doktorunuz 2. Doz iğneyi vuracaktır
Yapılmaz insallah canım adetle birlikte herşey sıfırlanır Allah'ın izniyle. Rabbim şifa versinbugün 96 çıktı beta, ikinci iğneye gerek duymadı. sanırım 1 haftada sıfırlanır. sıfırlandığında kanama mı olacak yani, iğneden sonra aynen beimde 4. gün başladı bir hafta sürdü sonra durdu.
bundan sonra nasıl bir tedavi bekliyor beni bilmiyorum,küretaj yapılacak mı yinede ?
ikinci adet olduğunda rahim filmi çekelim dedi dr.
Canım bende sıfırlanana kadar hergün azar azar kahve lekeler galan geldi sınra birden kan boşaldı gittim baktırdım beta 3 e düşmüştü kürtaj olmadım gerek yok dedi doktor betada düştüğü için parça kalma ihtimali yok dedi korkma dedi. Rahim filminede gerek yok dedi pıhtılaşma testi yaptırdım kan pıhtılaşmasına meyil çıktı büyük ihtimal ondan olmuştur dedi bakalım şuan korunma süresindeyim.bugün 96 çıktı beta, ikinci iğneye gerek duymadı. sanırım 1 haftada sıfırlanır. sıfırlandığında kanama mı olacak yani, iğneden sonra aynen beimde 4. gün başladı bir hafta sürdü sonra durdu.
bundan sonra nasıl bir tedavi bekliyor beni bilmiyorum,küretaj yapılacak mı yinede ?
ikinci adet olduğunda rahim filmi çekelim dedi dr.
Geçmiş olsun canım. Pıhtılaşma testinde neye bakıyorlarCanım bende sıfırlanana kadar hergün azar azar kahve lekeler galan geldi sınra birden kan boşaldı gittim baktırdım beta 3 e düşmüştü kürtaj olmadım gerek yok dedi doktor betada düştüğü için parça kalma ihtimali yok dedi korkma dedi. Rahim filminede gerek yok dedi pıhtılaşma testi yaptırdım kan pıhtılaşmasına meyil çıktı büyük ihtimal ondan olmuştur dedi bakalım şuan korunma süresindeyim.
Kan pıhtılaşması varmı diye bakılıyo canım . kan pıhtılaşması genlerden geliyomuş ilk grbeliktede kalbi atmamıştı ikimci gebelik dış gebelik oldu benim kan pıhtılaşınca bebek beslenemeyip gelişemezmiş dış gebelik rıskide yüksek olurmuş pıhtıya takılıp ilerleyemezniş kan sulandırıcı kullanıyorum bakalım 3. Gebelikte neler olucakGeçmiş olsun canım. Pıhtılaşma testinde neye bakıyorlar
Dış gebelikten sonra mı kist oluşmuş? Ben de carsamba gideceğim doktora bakalım ne dicekKızlar bugün Dr a gittim 3 ayım doldu diye. Kist varmış şimdi de yumurtalıkta bu ay bekle dedi. Reglin 3. günü muayeneye çağırdı. Off bir bitmiyor bekleyiş...
Dış gebelikten 3 hafta önce doktora gitmiştim. Herşey mükemmel dedi. Dış gebelik teşhisi konurken kisti de gördü. Şimdi 3 ay geçti kist hala orada biraz küçülmüş ama hala var. Bu ay da korun önümüzdeki reglin 3. günü gel dediDış gebelikten sonra mı kist oluşmuş? Ben de carsamba gideceğim doktora bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?