Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

İnşallah iyi çıkar sonuçlar ben daha beklemedeyim daha bi ay sonra falan çekilicem zaman geçmiyo sanki
Ben dis gebeliği gecireli bir yil oldu tam ama 6 ay korundum zaten..sonra da doktor deneyin hsg ye gerek yok dedi..5 aydir olmayinca rahim filmi cektirmek istedim.ins iyi çıkar canim sag ol

Çok gecms olsun ben de 2 kez yaşadım ilkinde ameliyat oldum ikincisinde iğne doktorlar rahim filmine gerek olmadığını söylediler ama ben cektirecegim
hatirlamiyorum ama konusmadik sanırım. 1 kere yaşadım gecen yil nisan ayinda..5 aydir da tekrar bebek istiyorum. İlk gebeliğimdi dış gebelik
C

Çok gecms olsun ben de 2 kez yaşadım ilkinde ameliyat oldum ikincisinde iğne doktorlar rahim filmine gerek olmadığını söylediler ama ben cektirecegim

C
Bana da oyle demişti doktorum ama 5 ay da olmadi henuz yani..icim rahat etsin cektireyim de..icimden bi his tikaniklik var diyor..benim de igneyle sonlandirildi tüpler duruyor

Bana da oyle demişti doktorum ama 5 ay da olmadi henuz yani..icim rahat etsin cektireyim de..icimden bi his tikaniklik var diyor..benim de igneyle sonlandirildi tüpler duruyor
Benim de tıkanıklık var gibi hissediyorum vajinal ultrasonda da sağ tarafım çok acıyor doktor ameliyattan kaynaklandığını söyledi bu rahim filminde uygulanan anestezi çok kısa süreli değil mi

Benim de tıkanıklık var gibi hissediyorum vajinal ultrasonda da sağ tarafım çok acıyor doktor ameliyattan kaynaklandığını söyledi bu rahim filminde uygulanan anestezi çok kısa süreli değil mi
Evet kısa süreli uyutuyorlar..kurtajda da narkozlu olmustum herhalde onun gibidir.yarim saatte biter en fazla diye tahmin ediyorum

Ben dis gebeliği gecireli bir yil oldu tam ama 6 ay korundum zaten..sonra da doktor deneyin hsg ye gerek yok dedi..5 aydir olmayinca rahim filmi cektirmek istedim.ins iyi çıkar canim sag ol
Benim dr henüz bişey söylemedi ama o istesede istemesede ben çektirmeyi planlıyorum burda okuduğum pek çok kişi hsg den sonra hemen hamile kalmış ufak tefek yapışıklıklar varsa onları açıyormuş

Benim dr henüz bişey söylemedi ama o istesede istemesede ben çektirmeyi planlıyorum burda okuduğum pek çok kişi hsg den sonra hemen hamile kalmış ufak tefek yapışıklıklar varsa onları açıyormuş
Ben gibi zaman gecirmemis olursun,cektir bence de..

Kizlar hastaneden geliyorum kan verdim.Buarada 8martta adet oldum acayip sancili bir adet geciriyorum.Betam gecen hafta cuma gunu yani ayin 3nde 27.66ydi.Bugunku kan sonucum 26.79. Hicbir anlam veremiyorum ben sifirlandi diye beklerken degerim azalmamis bile offf

dış gebeliğin sonlandırılmış mıydı? hemen hemen aynı değeriniz. doktor ne dedi peki?

dış gebeliğin sonlandırılmış mıydı? hemen hemen aynı değeriniz. doktor ne dedi peki?
9subatta tek doz igne olmustum canim.
Simdiye sifirlanmasi lazimdi.Doktora daha gosteremedim sonucu..internetten baktim.siz igne oldunuz mu ne zaman oldunuz kacti degeriniz?

9subatta tek doz igne olmustum canim.
Simdiye sifirlanmasi lazimdi.Doktora daha gosteremedim sonucu..internetten baktim.siz igne oldunuz mu ne zaman oldunuz kacti degeriniz?
ben geçen yıl geçirdim de..tek doz yapılmıştı ve değerlerim 600e yakındı..düştüğü belliydi yani bi hafta içinde yüzlere kadar düşmüştü..sizin takılmış sanki hala sonlanmamış olabilir mi ki? 2 gün sonra tekrarlayin bence düşme artma olacak mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…