canım dış gebelığını nasıl sonlandırdı doktorlar acaba? çok geçmiş olsun buaradaBen dis gebelikten sonra ilk defa olarak nisan ayinda denemelere basladm.tutmadi adet oldm zaten.su an adet donemindeyim.bakalim hayirlisi canm ya.ben artik çok acele etmiyorum.sadece saglikli olmasini ve bu sefer benimle kalmasini istiyorum bebegimin.2 kere hamile kaldm ikisi de hüsran.birkac ay geç olsun muhim degil ama sonu güzel olsun.Allah hepimizi güldürsun muradimizi versin insallah.sende nasil durumlar?
Çok sağol canim.Dis gebeligim Ocak ayinda sonlandi.2 doz igne ilecanım dış gebelığını nasıl sonlandırdı doktorlar acaba? çok geçmiş olsun buarada
Amin canim inşallah..bi tane olsa yeter sağlıkla..Evet aynen hani bir tane çocuk olunca insan psikolojikmen rahatliyor.bes yil çocuğu olmayan sonrasinda kendiliginden hamile kalabiliyorsa stres etkilemistir muhtemelen.rahat olmak çok önemli ama bizim gibi hic çocuğu olmayan kişiler ister istemez kaygi duyuyor acaba gelecekte bir tane de olsa evladim olacak mi kaygisi hep beyninde yer ediyor.esim diyor ki bizim bir tane olsaydi ikinci çok daha kolay olur psikolojik olarak rahatladigimiz için diyor.Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin.tez zamanda kavusuruz insallah.
3 gun surdu benim..yogun pihtilar gelmişti ayni gun icinde..korkmustum hattaKızlar rahîm filmi sonrası kanamanız ne kadar sürdü.bir de benden kan değil de kan pıhtısı na benzer bir şey geliyor kan pıhtısı değil ama.bir de böyleyken ilişkiye girmek sıkıntı olur mu acaba
Yapisiklik varsa acmak icindir..bende yapisiklik yokmus enfeksiyon sebebiyle olabilir bu seklindeki hasar dedi doktorum..ozelden atabilirsem atayim canım sen de bana atsan aslinda karsilastirsakBana niye laparoskopi önerdiler anlamadım geçiş var ama karın boşluğuns yayılmadi sıvı ondan sanırım rahim filmi röntgeni ne bakabilirmiyim
Evet canm.ikinciyi filan geçtik zaten.saglikli bir tane evladimiz olaydi...Allah'im insallah muratlarimizi verir bir bir.çok zor bir durum gerçekten.Amin canim inşallah..bi tane olsa yeter sağlıkla..
Sadece aynı gün mü oldu ondan sonra durdu mu canım3 gun surdu benim..yogun pihtilar gelmişti ayni gun icinde..korkmustum hatta
Rahim filminin oldugu gün ve bir gün sonrasinda da kanamam oldu benim.bildigin adet kanamasi gibi yoğun.ayrica doktorum antibiyotik vermişti bir hafta kullandim ve bir hafta da iliski yasak demişti.canm enfeksiyon riski oluyormuş haberin olsunKızlar rahîm filmi sonrası kanamanız ne kadar sürdü.bir de benden kan değil de kan pıhtısı na benzer bir şey geliyor kan pıhtısı değil ama.bir de böyleyken ilişkiye girmek sıkıntı olur mu acaba
3 gun surdu canim ama ilk gün çoktu hele islemden hemen sonra ayilinca acayip cok gelmisti..Sadece aynı gün mü oldu ondan sonra durdu mu canım
Canim yukariya hsg sonucumu yükledim senin sonucunla farki nasil bi bakabilir misin? :)Evet canm.ikinciyi filan geçtik zaten.saglikli bir tane evladimiz olaydi...Allah'im insallah muratlarimizi verir bir bir.çok zor bir durum gerçekten.
Bana da antibiyotik verdi ama ben toplamda 2 gün kullandım bıraktım.dr 5 gün iç demişti içmedim.ihkiyaç duymadım yani.ilişki durumunda mi enfeksiyon oluyor dedi drRahim filminin oldugu gün ve bir gün sonrasinda da kanamam oldu benim.bildigin adet kanamasi gibi yoğun.ayrica doktorum antibiyotik vermişti bir hafta kullandim ve bir hafta da iliski yasak demişti.canm enfeksiyon riski oluyormuş haberin olsun
Normalde veriyorlarmis antibiyotik bana vermedi doktorum.. bir şey de olmadi şükür.. dört gun sonra iliski olmustuBana da antibiyotik verdi ama ben toplamda 2 gün kullandım bıraktım.dr 5 gün iç demişti içmedim.ihkiyaç duymadım yani.ilişki durumunda mi enfeksiyon oluyor dedi dr
Aaa korktum ya şimdi devam etmedim unuttum 3 gün ard arda içtim inş sıkıntı olmamıştır.ilişki olmadı zaten de. İnternette baktım da kimi dr hiç vermemiş kimisi vermiş nasıl iş anlamedımNormalde veriyorlarmis antibiyotik bana vermedi doktorum.. bir şey de olmadi şükür.. dört gun sonra iliski olmustu
Benimki de bu
Benimki nasıl senceBenimki de bu
Okudum da şimdi şart değilmiş antibiyotik kalp kapakçığı bir şeysi olan hastalara kesinlikle öneriyorlar.ya var ya artık kendimden bıktım ya gerçek diyorum ya yoruldum ya çok yoruldum ben yaNormalde veriyorlarmis antibiyotik bana vermedi doktorum.. bir şey de olmadi şükür.. dört gun sonra iliski olmustu
Canm evet zaten antibiyotigi de bu sebepten veriyor zaten.filmin cekildigi günden itibaren bir hafta ilişki yasak dedi.ben de dinledim tabiki doktoru.bence iliskiye girme sen de.risk almaya gerek yok.Bana da antibiyotik verdi ama ben toplamda 2 gün kullandım bıraktım.dr 5 gün iç demişti içmedim.ihkiyaç duymadım yani.ilişki durumunda mi enfeksiyon oluyor dedi dr
Canım cok anlamiyorum ama kapalilik var sanki su gecisini tam goremedim..sunlari bilen biri bi yorumlasa keske..Benimki de bu
Bna da tek doz igne yetti cok sukur canjm ayni ayni Allahim kac gece uykusuz kaldim agladim hcg yukselsin diye dua ederken senelerce simdide dussun diye agladim ama en son 3 du hcg bidahada olctrmedim 3 ay olmak uzere benim damarlarda kan vermekden mosmor olmustu.Çok sağol canim.Dis gebeligim Ocak ayinda sonlandi.2 doz igne ile3 ay bekledim .nisan ayinda basladik denemeye daha.berbat bir duyguydu beta hcg düşecek mi tüpüm gidecek mi kaygisi Allah bir daha yaşatmasin.o günler aklima geldikçe gözlerim doluyor.senin dis gebelik nasil sonlandi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?