deryacığım doktor bana durumu anlattı tüplerimle ilgili durumu yani.istersen 1-2 ay normal yolla dene olmazsa 1 defa aşılama yapalım dedi oda olmazsa tüp bbek yapalım dedi.aşılamayı hiç düşünmedim çünkü normal yolla denerim daha iyi yine tüplerden geçecek sperm.normal yollada denemem için bir sebep yok olmuyors zorlamamak lazım bence her iki tüptede sorun olduğunu bile bile yok ben illaki normal yoldan hamile kalcam demek istemiyorum.tekrar bi dış gebelik yaşamak benim 4-5 ayıma mal olacak.ha tüp bebektede dış gebelik riski var ama şuan bana en yakın gelen tercih bu.taşınma işini halledelim sonrasında düşünüyorum hemen mart gibi yani.deryacım bu ay korunmuyorsun değilmi inşallah hiç beklemeden ilk aydan hamile kalırsın tabi sağlıklı bi şekilde.birde rahim filminden sonra tmm tüpler tedavi olmuyor ama hasarın nered olduğunu ve boyutunu öğreniyosun.o yüzden şart diye düşünüyorum.
Canım benım sen de haklısın ama ne bilim benım doktorlar gerek yok diyolar. Esimde diyokı hıc bır doktor kendını rıskı atmak istemez ki ben de doktorum bi sorun olursa hesap soracagımıda bılırlr eger gerklı gorselerdı gercekten cektıırlerdi risk almak istemez sonucta bide parada kazanıcak nıe yptırmasınkı demmekı gerek yok dio.Ben de inanıyorum tabii Rabbim utandırmasın.Bide doktor bu son gidisimde sol yumurtalıgın rahme yapısık dedi. Bende onemlı bıseymı dedim oda yok dedi bı enfeksiyon gecımıs olabılısın dedi.oyuzdede antıbıyotık vardi.ben ilk defa boyle bısey duyuyorum siz hıc dudunuz mu arkadaslar.