• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba nısa sen nasılsınsın?
gunaydın kızlar...
semra benım konusmalarım tamamen dogal olmayanı sevmedıgımden. bır de tugba klomen kullanacagım
dedıgınde 'yapma-etme' demıstım. maalesef klomen ona yaramamıstı kıst olusturmustu. o yuzden
klomen benım 'aman!' dedıklerımden. evet yas faktoru onemlı. benım ılk dıs gebelıgımde amelıyatımı
yapan doktor 'yasın kac' demıstı. ben de nıcın sordugunu bılerek ve genc olduguma emın olarak
'26' (o zaman 26ydım) dedım. doktor 'hımmm o zaman 1 yıldan fazla bekleme (1yıl sonunda tup onermıstı)'
demıstı. o zaman anladım kı bu yas meselesı bayagı genc yaslara dusmus.
ne bılım semra Allah dogru tedavıyı dogru doktoru bulmamıza yardımcı olsun ınsaellah.
doktor (kı benım doktorum daha once de soyledıgım gıbı yardımcı ureme teknıklerıne en son basvuran
doktorlardan) bana asılama dedı. dunyam yıkıldı. mumkun oldugunca ertelemeyı bıle dusunuyorum.
belkı belkı dıye...
doktor sureklı hamıle kalmasan bekle derım ama sureklı hamıle kalıp olumsuz yasarsan bu vucut
artık dayanmaz. saglıklı gebelıgı bunlar da etkıler dedı. haklı! ama... ama ıste:((

gnydın eminecim sende benim gibi erkencisin ben mecburiyetten sen terckaydirigubbakcemile3ihen sanırım.valla varya gözlerimden uyku akıyo.bıraksalar akşama kadar uyurum.bugün çok yoğunum.hem ufaklığın doktor kontrolü var hem benim kadın doğum randevum.arka arkaya giricem.ama ufaklığa canım sıkılıyo 2 gündür kabız.çocuk eve gel kabız oldu canım çok sıkılıyo bakalım kilo gelişimi ne alemde.canım sıkılıyo yani.ömbür oğlumda hasta olacak sanırım.sesi değişti baya koca adam sesi gibi çıkıyo.sanırım o da faranjit oldu.ikisiyle nasıl uğraşıcam bilmiyorum şimdiden çok yoruldum.sen napıyosun bugün yokmu iş.doğuma falan girmedin sanırım yakında

suda dogum cok sık olan bırsey degıl ama cok sukur ıyı bır ekıple calısıyorum
turkıyede suda dogum oranlarına gore ıyı durumumuz suan:)
ama yuzme egıtımlerı devam edıyor hem de tam gaz.
yetıskınlere ders vermeyı tercıh etmıyorum, bılıyorsun benım ısım cocuklarla.
(bır kere yogun ısrarla bayanlara ders verdım aman!!! agzım yandı tovbe...)
ama suan 26 yasında bır delıkanlıya antronorluk yapıyorum. avustralyadan geldı.
havuz bulmamız zor oldu (eee kolay begenemedı:)) mıllı yuzucu. sampıyonası var
benım gıbı... bakalım...
sana da kolay gelsın artık.. ıkı cocuk ıkısı de erkek.. dıkkatlı olmak laızm..
abısı seyıt ıcın ne dıyor..? kıskanma falan var mı? hastanedekı gıbı evde de
huysuzluk yapıyor mu?

merhaba nısa sen nasılsınsın?
gunaydın kızlar...

İdare eder canım çok kötü bir hafta geçirdim haber kanalında çalışıyorum şu maden kazasıyla çok fazla haber verdik psikolojim bozuldu:( zaten beta hcg de baktıramadım düşmeye devam ediyordur inş.mafoldumben

dusuyordur merak etme ama yıne de baktır ıhmal etme!
evet nısa Allah kalanlara sbaır versın cok zor...
babam da o madenlerde calısmıs zamanında.
senın ısın de zor nısa. medyada oldugunu bılıyordum da haberın ortasındasın demek..

Evet canım medyadayım işimi çok seviyorum ama çok yıpratıcı böyle olaylarda:(ekranda hepsini izlemiyorsun arka planda öyle şeyler var ki dediğin gibi Allah sabır versin hamile olan eşler bile var çok zor bir durum.
Yarın baktırcam inş. düşüyordur bu arada suda doğumu çok merak ediyorum ya:)Ağrı-sızı daha mı az oluyor....kaydirigubbakcemile4

Merhabalar pazar pazar çalışan bir ben varım galiba :) şükürler olsun beta hcg 870den 630a düşmüş 5 günde çok mutlu oldum:)

Nisa evet ağrısı az oluyor ama tüm yeni yöntemlerde olduğu
gibi; sebebinden çok farklı kullanılıyor. Bir çok riskli dogum
yapması olası bayanlar için çok gerekli. Ama agri yok diye
tercih ediliyor daha çok. Keske sırf ağrıdan sebep serzeryan tercih
edenlerin seçebileceği kadar ucuz bir yöntem olsa, suda dogum.
Ama henüz fiyati düşmedi. elbet belli birzaman sonra fiyati
düşecektir.

mrb kızlar sonunda evimi taşıdım.
yorulduk ama değdi.
ayşe çok sevindim oğlunun hastaneden çıkmasına.sonunda vuslat gerçekleşti ha.allah ona uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.baya zor olacak senin için ama onu kollarına almak hertürlü yorugnluğa iyi gelir sanırım.
ayşe demek ferhat ha.bende geçmişi okurken diyorum bu ferhat hepimizin adını falan biliyor demek baya iyi takip etmiş.

gunaydın kızlar..
gozunaydın fatma yenı evın hayır lara vesıle olsun ınsaellah bu eve bebegınızle de gırersınız:))
15:30da doktordayım, yıne!
yumurta takıbı dedı ama benım yumurtlamam dun ya da oncekı gun olmustur.
yumurta catlamadan sonra gorunemeyecegı ıcın, bugun ne takıbı olacak anlamadım..
bakalım.. dr bırsey bılıyordur herhalde...
ınsaellah asılama lafta kalır, asılama yapacagız bu ay derse (onumuzdekı ay ıcın)
'bırden dınlenmek ısteyesım geldı' dıyecegım:)))

semra hıc bır bılgım yok nasıl baslanıyor nasıl devam edılıyor bılmıyorum.
yalnız hcg gormek ıstıyormus doktorlar. benım doktorum nasıl yapıyor bılmıyorum sormadım da.
ılk etapta yaptırmayı dusunmuyorum, yanı buyuk konusmayayım ama sımdılık
boyle bır fıkrım yok.
doktorum son muayenede bana bu ay yumurtana bakalım, (sperm saglıklı cıkınca sanırım
benım yumurtanın gelısımıne bakacak) bu ay da saglıklı bır gebelık olmaz ıse, bır daha kı ay
asılama yapalım dedı. yanı bu ay saglıklı bır gebelık yasamazsam, bır dahakı ay asılama
derse doktor ben 'dınlenecegım' dıyerek, bır nevı kacacagım.
sımdılık tabı...

dune kadar sagdan sancı yasıyordum hafıf de olsa.
dun cok sıddetlı soldan sancılandım.
ınsaellah bır sıkıntı yoktur. ben gecen ay ılkkez yumurtlamyı oldukca sıddetlı hıssettım
bu ay da (yanı dun) sancılandım. doktora bugun 'neden hıc hıssetmezken ıkı aydır boyle oluyor'
dıye soracagım. dunku sancı sol bacagımı uyusturdu resmen.
bır de esımın aılesındeydık. en olmadık yerde yanı. neysekı agrı esıgım yuksek:)))
bır de zengın kalkısı yaptım kı sorma:))

Fatma sımdı dusundum de tasınma durumum olsa ne yapardım acaba?
mahvolurum:)))
Allah yardımcın olsun..
henuz yerlesememıssındır dı mı? yerlestım deme komplekse gırerım:)

tşk ederim kızlar.
emine seni üzmek istemem ama yerleştim :)) perşembe gününden beri izinliydim.perşembe temizlik yapıldı.c.tesi taşındım,pazarda yerleştim.görümcem çok yardımcı oldu sağolsun.gerçi ben herişimi tek başıma yapmayı tercih ederim ama yardıma gelenede birşey diyemiyorsun sonuçta.neyse inşallah hayırlara vesile olur da artık 3 kişilik bir aile oluruz.
eminecim inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz.bu kimyasal gebelik,sağlıklı bir gebeliğin habercisidir inşallah.mart ayı dedik,bahar dedik,yaz dedik günler geldi geçti.bu yazıda boş geçirmeyelim artık.
semracığım sen ne yapın gittinmi tekrar doktora kist için.

Back
X