iğneden sonra benim kanamam olmadı lekenme oldu azar azar sadece.Ben bide çok ağrılı adet oluyorum normalde bu iğneden sonra daha kötü oldumda acaba diyorum ağrılı adet olmanın dış gebelikle alakası varmı
çok araştırmadım bunu ama ben sancılı olmam adetlerimi gayet sıradan yaşarım ama bende dış gebelik yaşadım bende spiral taktırıp çıkarmıştım ondan şüphelendim ama herkes spiral varken olsa idi sen çıkarınca oldu diyor yani aslında dış gebeliğin pek nedeni bilinmiyo dış gebelikten sonra aynı taraftan normal gebelik yaşanabiliyo buda gösteriyoki illa kalıtsal ve devameden bi nedenden ötürü olmuyo dış gebelik ama bazı dış gebelikler için çok belirgin nedenler oluyo tabikide ama bulmaya çalışmakta yoruyo kismet diyeceğiz bide ben son zamanlarda çokduyar oldum önceden hiç kimse anlatmazdı yada bana anlatmazdı ama duymazdım şimdi okadar çok duyuyorum ki dış gebeliği nedeyse düşük kadar duyar oldum allahım kimseye sağlıksız gebelik yaşatma yarabbim şu kullanırınında kucağını boş bırakma aminn:Saruboceq: