Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amin eminecim.kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz 4.yıla girdik.yarın tedaviye başlarsak inşallah bu yılın en güzel hediyesini alırız.
Arkadaslar mrb.uzun zamandır yoktummm ama gelişmeleri takip ediyorum. Ben de bu ayy rahim filmi cekilcektim ama doktorum tatide oldugu için gununu gecırdık oysaki kendımı cok hazırlamıstımmm neyse herseyde bır hayır vardır. Bu arada hepinizin kandili mubarek olsun.bu aksam bol bol dua edelim inanın ben her duamda sizin isimlerinizi tek tek soyluyorum. Rabbim inşallah bi dahaki Mihrac kandıline kadar evlatlarımızı kucagına almayı nasıp eder. Gecen bir yerde okudum Allah kabul etmeyeceği duayı kuluna ettırmezmıs bizimde dualarımızın kabul olacagı gunler gelecek buna inanıyorum. Bi de utanarak soyluyorum kı ben kuranı okumayı pek bilmıyorummm ama her namazda her okudgum duada varsınız.
son 5 cuz:))) yetısen alıyorrrrrr...
(yanlıslık olmasın dıye ayse..Allah razı olsun Ayse... kızlar sızden de...
ne meraklıymısız okumaya keske daha once de yapsaydık:)))
oooo cüzler bitmek üzere.
derya emineninde dediği gibi hatim hepimiz adına.önemli olan kalpten niyet etmek.önemli olan dualar.ben şimdiden çok pozitif bir güç hissettim.ve gerçekten moral oldu bana.birbirinin yüzünü hiç görmemiş,tanışmamış insanlar birbirine dua ediyor.en makbul dualardan biridir heralde böylesi.