Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar nasılsınız artıkı kimseler pek uğramıyor benim adetim 2 gün gecikti yarına kadar olmasam test yaparım işlahh vardır maşalahh sünetlerini yapıyorsun ayşecim hayırlı olsun ama ben çok uzağım keşke yakın olsaydımda gelseydim fatmacım şimdi çok heyecanlısındır canım işlahh olumlu olacak emine hanım tatilerde zaten ohh semranın flim sonuçları nasıl çıktı acaba tuğba zaten umudunu kesmiş artık gebelikten ben innaıyorumki yakında buraya yazacak bende hamileyim oo ne güzel olur bu topiğin artıkın böyle şeylere ihtiyacı var işallahh herşey çok güzel olacak

ayşeciğim demek adet olmadın.ayy inşallah hamilesindir.hemen test yaptırsana kan testi.ama bu ay çok ümitlydin canım bana hamilesin gibi geliyor.mutlaka yaz test yapınca merakla bekliyor olacağım.
emineciğim antalyadamısın.keşke görüşsek ne güzel olur.ben pek dışarı çıkmıyorum malum ama siz gelin merkezdeyseniz misafir edelim sizi.ne güzel bir anı olur.
ayşecim demek sünnet telaşı var.ne güzel aman böyle telaşlarımız olsun.hayırlısıyla gönlünüzce geçer inşallah.orda olmasakta gönlümüz sennle.
kızlar bendede (belirti aramayı sevmyorum ama)hala adet ağrısı şeklinde ağrılar devam ediyor.onun dışında hiç bişeyim yok.bazen unutuyorum bile.
hatim ne oldu kızlar.eğer hepsi okunduysa hatim duamızıda yapsak.

valla ben bugün yarın adet olacam diye hatimmi okuyamadım kayın pederlerde burda iş çok ama bir hafta sonra ben okuya bilirim bne tuğba okumak ister diye demedim yoksa ozamna kadar ben okurdum ben kendimi anlamıyorum bazen çok adet belirtiis var bazende yok dahada adet olamdım am göğüslerde bişey yok anlamdım adet oolduğum zaman olurdu gebeliktede bir hafta önce vardı şimdi ise yok yok bakalım yarın olmasam test yapacam herşeyin hayırlııs olsun işalhhhhh

ayseeeeeee test yap:))))hadı bakalım hayırlısı...
fatma suan aksaray-konya arası yoldayız. antalyadan dun cıktık (nevsehırde bır otelı denemek ıcın)
berbattı!!!! bız de antalyaya gerı donuyoruz. maalesef uzagız. zaten rahatsız etmek ıstemem.
mısafır olursam, cok arsız olurum ehehe:)
kumluca alanya arası gıt-gel yapıyoruz sureklı. raftıng sevıyoruz (esım abım erkkardesımle)
kanyona.. sonra dımde yuzuyoruz. anlayacaggın tatıl degıl yorulmaya geldık:)))
son durak trabzon. ınsaellah akabınde ıst!
Allah yolda olanlara sagsalım ulasım versın...,bızlere de bebek.
aslında ben bugun cok mutluyum.
artık eskısı kadar tedırgın olmuyorum (ya)
amelıyat sonrası adet olmadım ben. bugun 33.gun ve nıhayet geldı. cok rahatladım sevındım.
ılk amelıyatımdan 25 gun sonra gelmıstı. 20.gunden sonra o 5 gun gecmek bılmemıstı.
Allah'ım herseye alısıyoruz. ıyı degıl bu.
kalın saglıcakla..

SLM KIZLAR.ayşecim.ne yaptın test durumu.yazmamışsın birşeyde.kızlar hsg sonucu, ameliyat tarafım yani sağ taraf hasarlı zor görünüyo.solda tutarsa tutar dedi doktorum.artık tüpe doğru gidiyoruz sanrım.önümüzdeki ilk adette kan değerlerim bakılacak sonrası ayda tüp.umarım buay kalırım da hiç gerek kalmaz.hsg sonrası hamilelik fazlaymış okuduğum kadarıyla.dün yumurtlama günümdü.sağ mı sol mu bilemicem ama elimden geldiğince dersimizi yapacağız.fatmaaaaaa hadi bakalım.sende sanırım ayşede hamilesiniz.lütfen şu tobiğe bir renk katın kızlar.diyer ayşeden başka bir icraatımız olmadı.emine yi saymaz sak.

emineciğim olsun arsız msafir ol.şuan ben malum pek iş yapmıyorum evde.hem ev sahib hem misafir olurdun gelsen.kendin pişir kendin ye :))
ayşe belirtilere takılma.inşallah hamilesindir.bendede adet sancısı dışında hiç bişey yok.braz belim ağrıyo ama yatarken falan esksi gibi gerine gerine yatmadığım için ağrıyorda olabilir.ister istemez dikkat etmeye çalışıyorum uyurken bile.test yapta müjdeyi ver artık.yarın sabah ben bile test yapmayı düşünüyorum çok erken ama belki çıkar.çıkmazsada beklicez çaresi yok.eşim hassas bi test almış.adete 4 gün kala kullanılabilir yazıyor.benimde teste 4 gün kalmış olacak.deneyeceğim bakalım.dua edin kızlar.
semracığım inşalllah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın.tedavide kolay değilmiş bunu çok iy anladım.herşeyden önemlisi çekilen acıların hepsi unutuluyorda beklemek çok zor.zaman geçmyor.allah emekleimizin karşılğını verir inşallah hepimizin.artık şuraya güzel şeyler yazarız inşallah.

FATMACIMM inan hiç tahmin ble edemiyorum şuan ki ruh halini.vakit geçmek bilmez herhalde.benim tüp sürecindede beni sanırım en iyi sen anlayacaksın.inşallah da bana engin tecrübelerinden bahsedecek sin :)

FATMACIMM inan hiç tahmin ble edemiyorum şuan ki ruh halini.vakit geçmek bilmez herhalde.benim tüp sürecindede beni sanırım en iyi sen anlayacaksın.inşallah da bana engin tecrübelerinden bahsedecek sin :)

merhaba canm yazdıklarını okudum sanırım rahim filmi çektirdin bi kaç soru sora bilir miyim

ben ekim ayında dış geblikten ameliyat oldum sağ tüpümdeydi patladı ama tüpümü almadılar.6 aydır bebk için uğraşıyoruz ama olmadı doktora gittim rahim filmi istedi.perşembe günü çektiricem.korkuyorum zor mu oluyo

AYnı süreci aynı aylarda yaşamışız anladığım kadarıyla.bende 1 ay ilaçla tedavi kasımda ameliyat oldum düşmeyince.bi 6 aydırda olmadı bi hamilelik.hsg yok kesinlikle korkulacak birşey değilmiş.hemde benim sağ tüp kusurlu olduğu halde acımadı fazla.dış gebelik acısını bildiğimden bu hiç birşey kalıyo.çekilecek herkeze söylüyorum.hiç korkulacak bişey değilmiş.çok rahat ol.merak etme.yaş kaç bu arda senin? kaç yıllık evlisin?

canm 22 yaşndayım 1 senelik evliyim.evliliğimn 2 aynda dış gebelik geçirdim ameliyat oldum senin yaş kaç

doktorum rahim filmi istedi ama izindeymiş şu an perşembe gelcek adet bittikten sonra hemen mi çekilmesi lazım benim adetim biteli 1 hafta oldu perşembe çektircem geç mi olur sen adet ten hemen sonra mı çektirdin

Canı ben adetin bitiminden 2-3 gün sonra giittim çekildim.geç olmaz senin içinde.adetin hemen sonrası demekteki amaç olası bir hamilelik yaşanmasın diye.birşey olmaz yani.benim yaş 33 girdim.sen daha çok küçüksüün.hiç meraklanma .ama da yinede takiplerini yaptır tabiki.

merhaba kızlarrben daha adet olmadım 3gün geçti heyecan var ama karnım kasık ve bel ağrısıda var bugün gidecektim test yapmaya ama malesef bir sürü misafirim var ya akşama yada sabak kesin yapacam ama adet olamsam eğer fatma dualarım senin için her namazda söylüyorum işalhh olmuştur semracım üüzlme zaten genelde kapanıyor hasarlı olduğu için diğeri temziye sende benim giib solcusn benimde sağ gitmişti doktorum ilişkiden hemensonra sola yat demişti öyle yaptık bakaım n eçıkacak son 3 aydır adetlerim 2 gün erken gelmeye başlamıştı herşeyin hayırlısı olsun

selam arkadaşlar bayadır giremiyodum misafirler vardı sonra biz tatile gittik falan neyse. benim değer en son gitmeden 300lerdeydi(8500den düştü) ama tüpün içinde hala duruyodu acaba duruyosa benimde ameliyat olma ihtimalim varmı k,i dr.lar hiç öyle bişeyden bahsetmedi ama zamanla kaybolur dediler hep önemli olan betanın düşmesi diyolardı.

demet merhaba
epey merak ettım senı.
ıyısın sanırım. beta 300 demıssın. bu deger suankı mı?!
betanın sıfırlanması lazım ama senın de soyledıgın gıbı 8500ler bayagı yuksek.
aslında senın degerın bayagı hızlı dustu.
bakalım yavas yavas yok olur ınsaellah.

Ohoooo Demet masaellahin var o zaman.
Coktan düşmüştür.
Ben iyiyim. Regl oldum iyice rahatladım.
Şimdi merakım acaba tüpümun alınması regl düzenimi etkiler mı?
Bakacağız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…