• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

öylemi tatlım ne kadar güzel hayırlısı ile inş kucagınada alırsın bu surec yanı beklemek zor ınsan ümitizliye kalıpıyor acıkcası pekı canım cok kısa bır zamanda olmusne iğnesı olmustun canım pekı sen ve karnın buyudukce cokmu agrı oluyr bırde cok soru sordum ama dr amelıyat yerınde konuusnda bır sey dıyormu ya pekı bebıs nasıl:3:

nericim ben metotraxsat vuruldum düşmesi için 2 doz düşmedi sonra ameliyat oldum 3 ay korunma süresi verdi sadece doktorum
evet karnım büyüdükçe ağrı oluyor ama sorun edilebilecek ağrılar değil oğlum için herşeye değer ameliyat yerimi defalarca her gittiğim doktora sordum
birşey olmaz diyorlar inş.şimdiye kadar bir sorun olmadı zaten karın büyüyene kadar 9 ay oldu bile ameliyat olalı
bebiş gayet sağlıklı çok şükür inş.bundan sonrada böyle gider sen nekadar sağlıklı olursan ve iyi beslenirsen bebeğinde inş.okadar iyi olur
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Gunaydin Hilal.
Ne oldu besigi hazirladi mi dayisi.
Ya ben yine dusundugum yere koyacagim.
Yatakla duvar arasi 120cm besigin eni 66-70 arasi oluyor zaten
Ne yapalim biraz dusundugumden dar olacak ama en mantikli yer orasi.
Bizde yegen cok oldugundan hemen hemen kimin evine gitsem (bizden) ev cocuk yuvasi gibi.
Ben oyle ev istemiyorum. En azindan ilk cocuklarda bu duzeni saglayayim. Antreden
cocuklarin oyuncaklari esyalari istila etmesin evi.
O yuzden mumkun mertebe az esya almaya calisiyorum.
Tabi bakalim becerebilecek miyim

hayırlı sabahlar kızlar
eminecim sana katılıyorum biraz büyüsede ordan oraya geçemese artık diyorum bende
akşam ablamın oğlu karnıma koydu elini tekmelesin diye elini çekiyor hopp bir tekme elini koyuyor yok
oyun yapıyor abisi dedim uykumuz çok az gün boyunca genelde uyanık kalıyor ahmet enes
akşam dayımız beşiğimizi ve şifonyerini getirdi cibinliğine kadar herşeyini düşünmüş sağolsun krem ve açık mavi denizci modeli
çokk beyendik bol bol eşya koyma gözü de oldu tabi ben bir tuhaf oldum içinde oğlum yok henüz inş.allahım hepimizin evladına sağ salim kavuşturur
akşam eşim kendi ailesine ismini ahmet enes koyucaz ne düşünüyorsunuz diye sordu klasik diyenler oldu uyumsuz iki isim diyenler oldu
tolga ve bora isimleri alternatif sunuldu :)) eşimin kafası karışsada ben oğluma başka isim düşünemiyorum bile

eminecim aynı senin gibi düşünüyordum fakat aileme dur diyemiyorum ister istemez istila etmeye başladı bebek eşyaları
daha oyuncak alınmaya başlanmadı bir doğsun önü arkası kesilmez benim ailemde kız çocuk fazla
erkek çocuk biraz özlenmişti artık o yüzden biraz fazla şımartılacak
kıyafet bile şimdiden bir sürü oldu örgüleri ayrı çarşı pazarda dolaşan ay dayanamadım şunuda aldım diye geliyor
almayın diyorum bir doğsun bakalım bukadar yeter ama nafile
benimde evim baya daraldı tabi şifonyeri biraz büyük ama eşyalarını en azından düzenli tutabilirim
oyuncak sepeti getircem demezmi kardeşim aman dedim sepeti geldimi içide dolar

Heheh ayni dertten muzdarip birini dinlemek ne guzel.
Bizim aileler henuz birsey vermediler. Muhakkak aliyorlardir o ayri tabi.
Kayinvalidem ve gorumcem aliyorlardir, uygun zaman kolluyorlardir.
Hep cekiniyorlar benden nedense.
Zaten iki torunlari var (kiz).
Hala torun ozlemi cekenlerden (torunlar farkli sehirde yasiyor).
Bizimkilerin ise 24yas ile 4 yas arasi bol bol torunlari var.
Zaten simdi iki tane daha gelecek.
Bakalim umudum birsey almamalarindan yana, hayirlisi.

emine evim küçük malesef çok eşyayı sevmeyen bir insanım hele evde süs eşyalarından nefret ediyorum
temizlik yaparken onları indirip tek tek silmek tekrar yerine koymak aman evde fazlalık varsa atmayı çok severim
ilerde lazım olurculardan değilim pek eşim çok dağınıktır bak diyorum oğlumu bir yetiştircem çok titiz olucak
erkekse erkek canım azcık derli toplu olmalı

emine seninkilerde eminim almışlardır evet hemen getirip vermiyorlar bir geldimi hepsi nereye sığacak okadar eşya bilmem
kullanamadıklarımızı hediye ederiz bizde artık napalım benim kayınvalidemde torun çok var hepte erkek o kız olmadığına üzülmüştü

kızlar napıyorsunuz hamilelik nasıl gidiyor göbekleriniz fırlamıştır bende doğumdanda çok tırsıyorum valla git gide yaklaşıyor napıcaz:1:geçen cuma doktor kontrolüm vardı o zaman 24 haftama yeni giriyordum 680 gram boyu 32 cmmiş ilk defa üç boyutluyla yüzünü gördüm yasir erenimin..elini yüzünden baya çekmedi uğraştı doktor yarım saat yüzünü görüntülemek için:33:bu haftada şeker yükleme testi yapıcam inş yüksek çıkmaz..siz neler yapıyorsunuz kızlar?

Tugba hic merak etmedim kiz mi erkek mi diye
Hep erkek olacagini bikiyordum. Epey gostermedi bize ama ayrintili usgde erkek dedi doktor.
Kendi doktorum dogum izininde oldugu icin gecici bir doktora gidiyorum, en son ' ben kiza benzettim' dedi.
Ama ayrintilidaki doktor onun da hocasi oldugu icin pek birsey diyemedi. Zaten gostermedi de.
Ben oldukca eminim erkek olduguna, yine de bakacagiz artik.
Ama aldigimiz hersey erkek icin:)))

Seneye Istanbuldasiniz demek. Yeni bebek yeni sehir... Insaellllllllah.
Bugun bol bol dua et, Rabbim ellerine yagdirsin rahmetini.

saol cnm güzel dieklerin için rabbm sanada saglıkla kucagına almayı nasip eder insallh bebişini işimler e bn pek uzak kaldım kız erkek hepsinden var topikte masllhh

Tugba hic merak etmedim kiz mi erkek mi diye
Hep erkek olacagini bikiyordum. Epey gostermedi bize ama ayrintili usgde erkek dedi doktor.
Kendi doktorum dogum izininde oldugu icin gecici bir doktora gidiyorum, en son ' ben kiza benzettim' dedi.
Ama ayrintilidaki doktor onun da hocasi oldugu icin pek birsey diyemedi. Zaten gostermedi de.
Ben oldukca eminim erkek olduguna, yine de bakacagiz artik.
Ama aldigimiz hersey erkek icin:)))

Seneye Istanbuldasiniz demek. Yeni bebek yeni sehir... Insaellllllllah.
Bugun bol bol dua et, Rabbim ellerine yagdirsin rahmetini.

saol cnm güzel dieklerin için rabbm sanada saglıkla kucagına almayı nasip eder insallh bebişini işimler ne bn pek uzak kaldım kız erkek hepsinden var topikte masllhh

Canım inşallah sende benim gibi yaşarsın annelik duygusunu ama senin kuzu benimki gibi fırlama olmasın tabi ki.

cnm bizim kuzular aynı yaşta sanırım.benim ufak oğlanda 14 aylık.seninkide sanırım nisanda doğdu??benimkide çok fırlama canımı çıkarıyo vallahi..

tugbacım senin tedavi nekadar sürecek.bekleme sürecine nezaman giricen.belli bi tarih varmı??inşallah bu sefer herşey yolunda gider.affına sığınarak sorucam ama gerçekten çok merak ediyorum ilkinde ne olduğunu..kaç haftalık sonlandı gebeliğin şeker veya tansiyon falanmı çıktı.gerçekten seni üzmek için sormuyorum.ama inanki meraktanda çatlıcam.epey bi zaman ayrı kaldık.neler olduğundan bihaberiz..

Son düzenleme:
pamukselcim seninki daha bir aylıkmış cnm yaa bende 14 aylık gibi gördüm.kuzucuk o daha çok yolun başında.daha ne yaramazlıklar yapıp annesini yoracak.allah meleğine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin.darısı bizim kızların başına.rabbim onlarada evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah..

nericim ben metotraxsat vuruldum düşmesi için 2 doz düşmedi sonra ameliyat oldum 3 ay korunma süresi verdi sadece doktorum
evet karnım büyüdükçe ağrı oluyor ama sorun edilebilecek ağrılar değil oğlum için herşeye değer ameliyat yerimi defalarca her gittiğim doktora sordum
birşey olmaz diyorlar inş.şimdiye kadar bir sorun olmadı zaten karın büyüyene kadar 9 ay oldu bile ameliyat olalı
bebiş gayet sağlıklı çok şükür inş.bundan sonrada böyle gider sen nekadar sağlıklı olursan ve iyi beslenirsen bebeğinde inş.okadar iyi olur
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

amin tatlım.onlar her seye deyer bende bu ara dr gıtmeyı dusunuyorum konturole bakalım ne dıyecek heyecanlıyım aslında korkularımda var

Seyma Talha ismi Yasin Eren oldu demek. O da guzelmis.
Adi gibi guzel yasasin insaellah.
Dogumdan korkmak yokkkkk!
Ya su uc boyutlu ile herkes bebeginin yuzunu goruyor bi ben goremedim.
Ben gidiyorum siyah beyaz ekranda birseyler cikarsa goruyorum, kol bacak falan...
Bazen 'yuzu' diyor doktor, tirrrrsiyorum. 'tovbe bismillah, bu nasil yuz' diyorum.
Tipis tipis eve donuyorum. 120lira da muayene ucreti. Bir kac gun o yuzun etkisinden de
kurtulamiyorum. Ciglik filmindeki maske gibi:))))

Tugba hangi isimlere yabanci kaldin, anlamadim?

Pamuksel, benimki de yaramaz olsun... Yaramaz istiyorum ben. Oyle sakin falan olmasin, aman!;)))

Seyma Talha ismi Yasin Eren oldu demek. O da guzelmis.
Adi gibi guzel yasasin insaellah.
Dogumdan korkmak yokkkkk!
Ya su uc boyutlu ile herkes bebeginin yuzunu goruyor bi ben goremedim.
Ben gidiyorum siyah beyaz ekranda birseyler cikarsa goruyorum, kol bacak falan...
Bazen 'yuzu' diyor doktor, tirrrrsiyorum. 'tovbe bismillah, bu nasil yuz' diyorum.
Tipis tipis eve donuyorum. 120lira da muayene ucreti. Bir kac gun o yuzun etkisinden de
kurtulamiyorum. Ciglik filmindeki maske gibi:))))

Tugba hangi isimlere yabanci kaldin, anlamadim?

Pamuksel, benimki de yaramaz olsun... Yaramaz istiyorum ben. Oyle sakin falan olmasin, aman!;)))

evet emine talhadan vazgeçtik yasir eren olucak inş..dün doğumdan korkuyorum dedim ya bu gecede rüyamda normal doğum yaptım aynı acı hissettim ama çok şiddetli değildi tecrübe edindim şimdi çatır çatır doğururum yani:1:siyah beyaz ultrasonda hiç bişey anlaşılmıyor üç boyutluda yüzü net gözüküyor benim muayene ücretim 50 tl üç boyutluda var yani..

şeyma şu doğum korkusunu yenmemiz lazım bende korkuyorum
nette korkuyu yenmeyle alakalı yazılar okuyorum sürekli
uzmanlar doğumda neler yaşayacağını bilerek gitmenin daha iyi olduğunu söylüyor
başıma neler gelecek ,ne aşamadayım ,normalmi bunlar soruları en azından kafamızda olmaz
doğum esnasında konsantre çok önemli korkmak yanlızca doğum süresini uzatıyormuş hiç birimiz istemeyiz bunu tabiki
sezeryan olmak hiç istemiyorum ben ameliyat olduğumda bir gün boyunca sürekli uyudum
şimdi bir bebiş olacak o yavru aç bir kenarda beni bekleyecek annem uyansada karnımı doyursam diye
inş.normal olur kolay olur allah yardımcımız olsun.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr allahıma şükürler olsun ki keseciğimizi gördük :) hayırlısıyla bakalım inş. Devamındada güzel şeyler olur rabbim herkeselere yardım etsin içinde bizlere de allahım sana binlerce kez şükürler olsun.....rabbim bekleyene her anne adayının göbüşlerini doldursun inş. Allahım önce hayırlı olanından versin cümlemize kızlar,doğumu yaklaşamlarada allahım kolaylıklar versin inş. Bir avazda sağ salim hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin, allah yardım ediyor kızlar siz ona güvenin yeter.. Bu arada kızlar heyacanla kalp atışlarımızı duymayı bekliyom sizce ne zmana belli olur bu 5. Haftamız ? Heyacan doruk noktasında: )) rabbimim sana şükürler olsun bugünleri bizlere gösterdiğin içinnnnnn bütün arkadaşlarımıa göztersin yaradan....

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr allahıma şükürler olsun ki keseciğimizi gördük :) hayırlısıyla bakalım inş. Devamındada güzel şeyler olur rabbim herkeselere yardım etsin içinde bizlere de allahım sana binlerce kez şükürler olsun.....rabbim bekleyene her anne adayının göbüşlerini doldursun inş. Allahım önce hayırlı olanından versin cümlemize kızlar,doğumu yaklaşamlarada allahım kolaylıklar versin inş. Bir avazda sağ salim hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin, allah yardım ediyor kızlar siz ona güvenin yeter.. Bu arada kızlar heyacanla kalp atışlarımızı duymayı bekliyom sizce ne zmana belli olur bu 5. Haftamız ? Heyacan doruk noktasında: )) rabbimim sana şükürler olsun bugünleri bizlere gösterdiğin içinnnnnn bütün arkadaşlarımıa göztersin yaradan....

cnm çok sevindim.rabbim bebeğinide görmeyi görmekle kalmayıp sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..maşallah sana hem kendi hem gönlü güzel arkadaşım.allah nazarlardan saklasın.:nazar:darısı bekleyen arkadaşların başına..

Back
X