bu arada ikili testimin sonucu %50 riskli çıktı.doktor amniyosenteze gerek duymadı allaha kalmış dedi.ben down sendromlu derim sağlıklı çıkar sağlıklı derim hasta çıkar dedi.allaha kalmış bu testler hiç bi zaman yüzde yüzde garanti sonuç vermez dedi.toplam sonucuma göre sorun yok ama bi sonuç var onda riskli gözüküyo onu doktor önemsemesede ben doğurana kadar baya strese giricem heralde.moralimde o yüzden baya bozuk.bir ay sonrada 4 boyutlu ultrasona giricem.çocuğun vücut gelişimine bakacaklar bi sakatlık olup olmadığına.işte aıl o beni daha çok korkutuyo.çünkü internette okuduğum kadarıyla kortizon kullanan kadınların bebeklerinde damak yarıklığı olma ihtimali varmış.başka hgelişim gerililkleride olabiliyomuş.bu önümüzdeki ay yapılacak olan testte ortaya çıkacak.doktorlar bişey olmaz diyo ama görücez bakalım.çok korkuyorum yaa.dua edin kızlar.bu arada bu testler çok pahalı yaa.önümüzdeki ay yaptıracağım test 300 ytl.geçen hafta yaptırdığım testte 200 ytlydi.düşünün artık.daha çocuk doğmadan ne kadar masrafı oluyo.allah yardımcımız olsun valla.