süper bir fikir aslında canım birbirimizi motive ederek tamamen aklımızdan çıkartabiliriz aslında denemeye değer... zaten inanın ben buraya girdiğimde sizlere yazdığımda öyle iyi hissediyorum ki kendimi iyi ki varsınız...günaydın kızlar bend eyeni oğlumla uyandık o uyuynca bend e uyuyoum ee siz genelde erkencisiniz kimse yok yin enerelerdesiniz hele emine sen nerdesin nişlahh herşey yoklundadır fatma ne zaman ameliyat oolacan hipatia biz karra verdik dış gebelik hayatımızdan atacağız artık bahsetme olurmu bizi bıraksın dış gebelik arık istemiyoruz bebeşilerimizi istiyouzzz evet ben hem kistime baknak için hemde yumrtanın durumuna bakmak için gittiim doktora ve kist yoktu büyük ihtimalale sen soldan yumurtalyacaksın dedi bol bol çalışın dedi nerde adetimden sonra sadece 2 defa çalıştık gerçi olsa zaten 1 kerde olurya artık ne yapayım lursa olsun olmazsada olmasın çünkü bıktımmm emine bakalım ne çıkacak sonucundan fatma seninde merak ediyorum tuğbanın 2 günü kldı ondan daha çok heyacanlıyım am sıra benim demiştim ya hanginiz olursa olsun yeterki olsunda şimdi oğluma kahvaltı yaptıracam gelin görüşelim bugün
Slm kızlar bnmbu ayda olmadı malesefo belırtıler bosaymıs yadabos degıl kısttenmıŞ demekkı test yaptım ban teksın dedı
canım evde yapılan testler yanıltabiliyor biliyorsun değilmi...ilk hamileliğimde bende evde test yapmıştım ama çıkmamıştı bunu da göz önünde bulundur derim ...ama yoksada hayırlısı olsun canım denemeye devam