Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

yediklerimiz içtikelrimiz cep telf,bilgisayar herşey üreme süstemine zarar veren şeyler.ve biz bol miktarda nasibimizi alıyoruz bunlardan.arkadaşıma doktor bundan 5 yıl sonra kimse tedavisiz çocuk sahibi olamayack dmiş ve haklıda bence.birde bizim gibiler var tabi.semra sende benim gibi 2 yıl korunmuşsun bende öyle.önceden uzun süre korunmanın ne zararı olacakki diye düşünürdüm ama şimdi anlıyorumki çok önemliymiş.çünkü cinsel hayat başladıktan sonra bebek isteyen bayanlar için geçen her gün aleyhine.

ben 5 yıldır evliyim 2 düşüğüm bi dış gebliyim var düşk olsaydda dış geblik olmasaydı benim tüpüm birinide aldı giti ikiz gebydim ben hem rahimde hem tüpteydi açık ameliyat oldum doktor bakmış diğer tüpede açık dedi bu tüple 10 tane daha olur dedi ameliyatan 2 ya sonra geb akldım am kimyasaldı onadan sonrad daha bişey yok 9 ay oldu korkuyoru ya olmasa diye rahim filmi çekelim dedim dokora tüpüm okadar kolay tıkanmaz dedi den olamsa bakarız dedi enfeksiyonda yok bend eadedetlerimde ityi am daha bişey yok adetimin 5 günü kendim deneycem olomasa tedavi işllh hepimizinkide olurr

slm kızlar vala haklısınız eskiden hersey ne kolaymıs simdi bi dünya sey cıktı kimyasal gebelik mol gebelik dıs gebelik bos gebelik liste uzayıp gidiyo hamile klaıyoz bebegi gorene kadar hamile old inananmıyoruz

acele etmek için hepimizin farklı sebepleri var.ama şu bir gerçekki ne yazıkki çoğumuzun üstünde bi çevre baskısı var.tabiki önce kendimizi ve eşimizi düşünmemiz gerekiyo ama maalesef toplum olarak kafamızda herşeyi bir sırya sokmuşuz.önce evlenme konusunda geç kalmışsan onun baskısı sonra çocuk sonra 2. çocuk bunların hepsi herkesin hayatında aynı düzende,sırada olmak zorundaymış gibi.ben sırf psikolojim bozulmasın diye ne dış gbelik yaşadığımı nede tüp bebek yaptıracağımı kimse bilmesin istiyorum.çünkü birde insanlrın sorularıyla uğraşamayacağım.

amannn arkadaşlar Allah bebeişleri nasıp etsinde ne eş ne dostt ne akraba umrumda değil.aşın şunları.sıkıntımız zaten yetiyo.valla yeri gelir bu konuda eşine bile taviz vermezsiniz.kimse bu durumları yaşamak zaten istemez.bide üzerine eklenen dedikodular laflar.al sana sürüsüne stres kaynağı.tabii eşlerimize çok şey düşüyo.sağolsun benim kayınvalidem bakkalıundan çakkalına hepsine iletmiş.hani benim durum saklanamazdı.habire vakitli vakitsiz acillere gidince.

evet semra haklsın tabiki ama biri bi soru sorunca gelde bozma morali.insanlar tam bilmedikleri için olur olmaz yorumlar yapıyorlar.
neyse önemli olan biz sağlıkla evlat sahibi olalımda gerisi boş.nasılsa insanların soruları bitmez.

milletin sorusu bitmiyoki bu yazdan beri 5 kilo aldım tatilden tatile gidince millete cok kilo almısım gibi geliyo sanki olsa solemiycem her goren hamilemisin ne zamn düsünüyosun dedi ama bu sefer takmamaya calıstım ne yapayım hepsine yok doktor izin vermiyo yaza kadar dedim :(

Merhabalar giremiyorum su sıralar kafamı bile kaldıramıyorum.
Gardrop temizliği yapıyorum. Bu hafta insaellah bitirebilirim.
Siz nasilsiniz Tuğba? Semra?

iyyim canm basım cok donuyo iki gündür bide canm tursu işteyip duruyo gögüslerimde sisti ama içm adet olacakmısım gibi :(

Yeni topic mı?????
Bu topigin adı değişseydi daha iyi değil mı???
Nasıl olcak?

ya kızlar inanmıyırum başka topikmi açtınız ama bizim burda bir sürü anımız ve paylaşmışlıklarımız var ben çok üzülücem çünkü açtığım bu topikte sizlerle tanıştım hepinizi çok sevdim ve bana çok uğurlu geldi ertesi ay hamile kaldım bence burdan devam edelim adını bende değiştirmwk istiyorum ama adını nerden değiştirebiliriz bilmiyorum ama yinede yeni sayfada yazmak isterseniz saygı duyarım

Ben de bunu söylemek istedim ayse. Yeni topige gerek yok
bence. ısmi değişsin yeter.

Ben de bunu söylemek istedim ayse. Yeni topige gerek yok
bence. İsmi değişsin yeter.

evet eminecim ama bende ismi nerden değiştirilir bilmiyorum biraz uğraştım ama bulamadım sizin bi bilginiz varsa yardımcı olun değiştirelim hatta sen geçenlerde komik bi isim bulmuştun hoşuma gitmişti şimdi hatırlamıyorum ama öle ilginç isimler koyabiliriz

Back
X