Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben de bilmiyorum ki nasıl degistirildigini.
Aklıma geldikçe birseyler söylüyorum isim olarak.

bn sadece artık bu ikinci dıs gebelik kabusundan kurtulalım die degiştirek istedim bnde baktımda degişmiyo o yüzden yeni actım da burda devam edebiliriz tabi yine bnmki sadece bi alternatifti bu arada niye insallh tursudur cnm

günaydın kızlar ayy ne tarafa yazacağımı şaşırdım.
benim için farketmez önemli olan neresi olursa olsun sizlerle birşeyler paylaşmak.bence toipiğin adının değişmesi için site yönetimine falan söylemek lazım.çünkü başka yerlerde topiği sildirmek için yada içndeki herhangi bişey sildirmak için yönetimle görüşmüşler.ama bu konuda hiçbir bilgim yok.nasıl görüşülüyor yöneticiler kimdir bilmiyorum.

tuğba sen kesin hamilesin.heralde progesteron testinden dolayı ben kesin gözle bakıyorum.inşallah öyledir.sabırsızlıkla bkliyrouz haberlerini.

gnydın kızlar tugbacım yanlış anlama lütfen hayatım senin açtığın topikte yazmakta benim için herhangi bir sakınca yok sadece benim için anılar çok önemlidir ve burda sizinle o kadar çok anımız olduki üzüldüm birden.yoksa ben nezamanadır ismini değiştirmek için uğraşıyorum ama bi türlü beceremedim yöneticilerlede yazışırım elbette böle bişey mümkünse yaparım o değişikliği.ama yok değişmiyoda siz bu isimle devam etmek istemesseniz senin açtığın topiktende devam edilebilir buna saygı duyarım.bu arada bencede sen kesin hamilesin :))inşallah tabi ...

ayşecim,tuğbada ısrarkar değil zaten başka topik olsun diye,diğer kızlarda öyle anladığım kadarıyla.burdan devam edelim o zaman.aslına bakarsanız topiğin adı beni rahatsız etmiyor bile.çünkü ayşe,senin o anki duygularınla açılmış bir topik bu.o yüzden başlık beni umutsuzlaştırmıyor.dediğim gibi benim için önemli olan sonuç.sizlerle burda tanışmış olmam.

ayşecim,tuğbada ısrarkar değil zaten başka topik olsun diye,diğer kızlarda öyle anladığım kadarıyla.burdan devam edelim o zaman.aslına bakarsanız topiğin adı beni rahatsız etmiyor bile.çünkü ayşe,senin o anki duygularınla açılmış bir topik bu.o yüzden başlık beni umutsuzlaştırmıyor.dediğim gibi benim için önemli olan sonuç.sizlerle burda tanışmış olmam.

tşk ederim fatmacım bende sadece tuğbaya inat olsun diye falan duygularımı ifade etmedim yada kıskançlık falan yapmış deilim.yanlış anlaşılmaktanda çok korkarım onu kırmakta istemem o yüzden duygularımı bilsin isterim yoksa gerçekten herkes bu isimden rahatsız oluyosa diğer topiktende devam edilebilir kimsenin topiğin adından dolayı psikolojisinin bozulmasını istemem o yüzden tercih sizin diyorum ben saygı duyar her ortama uyarım arkadaşım bunu ifade etmek istedim

yok cnm ne kırılıcm bn sadece bi süredir işim arıyodum degiştirmek için bn bi sayfa acayım dedim burdan devam edelim önmli olan ne hissetigimiz ne paylastıgımız biz burdada yeni umutları paylasıyoruz bu arada insallh içinize dogan olur bnmde progesteron yüksek die acabamı diyom sonra kendi kendime aman tüp olmayan tarafta oldu yumrtlar cok az ihtimal vardı diyom bilmm ki allhım su cuma gününün yüzü suyu hürmetine duyar sesimizi insallh hayırlısıyla hepimize saglıklı bebişler nasıp eder

Tugba turşu derken hamilelik demek istedim:))) ve insaellah öyledir
bir de sunu söyleyeceğim; benim progesteron 1.33 çıktığında progesteron
aarastormistim 50-60 çıkanlar hamilelik testi yaptırmışlar ve pozitif
çıkmış doktor niye hemen hamilelik testi isteememis anlamadım.
Topic icinburada kalalım dememin sebebi; herseyi buraya yazdık bak 300u
bile devirdik o yüzden. Duygusal bir bağ oluştu:)))

:)canm bn lab da yaptırdım testi o yüzden sadece sonucu verdiler banada insallh dedigin gibidir ve bnde hamileyimdir

hem progesterona 21 gün baklıyo erken degilmi kan testi için bugun 29 gün byük gün yarın bana progestan vermişti doktr günde 3 tane kullan dedi 17 gunden sonra bitince 2 3 gün içinde adet olursun olmazsan hamilesindir dedi bugun 3. gün arastırdım 4 5 günü bulanda varmıs bekliycem artık

Benim beta 1.54! Muhtemelen bir kaç gün önce düşmüştür
çok şükür insaellah bir daha beta baktirdigimda degerler de
gebelik de sağlıklı olur:))))
gerçi bir 4-5 ay gebelik düşünmüyoruz. Hayırlısı

slm kızlar.sevgililer gününe ne yapacaksınız bakalım.ben şimdi internetten biraz araştırdımda güne çok hoş romantik bir kahvaltıyla başlamayı düşünüyorum.çok güzel şeyler var.siz neler yapacaksınız.aslında sevgililer günü falan bahanetabi.önemlş olan şöyle güzel farklı bi gün geçirmek.çünkü doktor hasten derken bunaldık.
eminecim geçmiş olsun bitmiş artık.allah bşrdaha yaşatmasın.sağlıklı nurtopu gibi hayırlı bi erkek evlat versin :))))

Back
X