Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar hayırlısı tabi vardır bundada bir hayır bnde progesterondan dolayı azda olsa umutlanmıstım ama tüp olmayan taraftan yumrtladıgım içinde aklımdaydı hep olmaz die bide yolculuk falan bi üzüldügüm nokta artık esmle seneye ilk donm kesin ayrıız b ay olsaydı dogum iznyle subata kadar yanında olacaktım subatada birlikte gidecektik kısmet vardır bundada bir hayır saglıklı oldugumu bilmek de bişey cok sükür saglıgım yrinde sevgillier günm de cok güzel gecti aksam testi yapana kadar ama olsun esim yanmda simdi buda yeter

yok canm ya ne erkeni adetin 30 günü gec yumrtlamısımdır die diyeemem kendimi avutmak için ne günü yumrtladıgımı biliyorum :) olsa cıkardı gelecek aylara kaldı vuslat

merhab kızlar nasılsınız bakalım kimseler yok tuğb aüzülme gerçi bi zalıştık artık negatiflere olsun zamamnı gelince olur işllah sevgliiler günü güzel geçtide kimse yazmmammış ne hediye aldı ben eşime avondan parfüm seti sipariş etmiştim yetişmedi bi pantolon aldım oda ban künye alımış altın o bilir altınları çok sevdiyimi ondan almıştır sağolsun oğlum 2 kadar uyumadı biz malesef uyuya kalmışız sabbah akadr oda biyerde uyumuş siz şimdi rahat sınız kızlar çocuk olunca iş zorlaşıyor haberiniz olsun bide kızla rbenim adetimin 10 günü dün akşamdan beri her iki yumurtalıyımda iğne batması gibi ağrılar var normalmı sizce

yumurtalar büyüyodur cnm normal tabi yok cnm dedigin gibi alıstım cift görürsem sasırırm sanki artık :)

tuğba bence üstünden negatif enerjiyi attınya eminim bundan sonrası daha kolay ve çabuk olacaktır.eskiden daha karamsardın,şimdi daha umutlu olduğunu hissediyorum.böylesi daha iyi.
ayşe yumurtaların büyüyodur benimde adetn 9-10-11 yani hemen hemen 17.güne kadar hem sağda hem solda ağrı oluyo.
semra mrb nasılsın

bi kac aydır yumrtlama problemim var die korkuyodum ona üzülüyodum bu ay onnuda takibini yaptırdım kısmet degilmiş bu ayda artık ne yapayım simdi tam gaz ders calısp sirrti yazıcam artık baska yolu yok esimden ayrı durmak istemiyorum demek hayırlısı bu

tuğba bence üstünden negatif enerjiyi attınya eminim bundan sonrası daha kolay ve çabuk olacaktır.eskiden daha karamsardın,şimdi daha umutlu olduğunu hissediyorum.böylesi daha iyi.
ayşe yumurtaların büyüyodur benimde adetn 9-10-11 yani hemen hemen 17.güne kadar hem sağda hem solda ağrı oluyo.
semra mrb nasılsın

görünürlerde kimse yok anlaşılan.sen naıslsın fatma.bende denetlemedeyim.arada bakabiliyorum.aklımdayken fazla bir ayda kaç yumurta oluşur ki.benim bün adetimin 14.günü.akşam randevu aldım dr.dan.akşama öğreneceğim gerçi.belli olur şimdi değil mi.

Slm tuğba, umarım bu bekleyişler her ayın sonunu iple beklemelerimiz sona erer.dr.%80 ni relax olun diyorlar.fakat beklemek ne mümkün.hemde sabır sabır....ya sabır.
üzme ummadığımız anda bebişlerimiz bizimle büyücek ve kucağımıza gelecek.bende eskisine oranla çok daha pozitifim.

insallh cnm biraz zor hemen hamile kalaım die istiyruz ama zor ban doktor tek tüpün var acele etme olacak ama zamn lazım bi sorunun yok sadece stres yapma dedi en büyük etken stres dedi kısmet yaza kadar deene olmadı tüp bebek denersiniz dedi insallh gerek kalmaz

insallh cnm biraz zor hemen hamile kalaım die istiyruz ama zor ban doktor tek tüpün var acele etme olacak ama zamn lazım bi sorunun yok sadece stres yapma dedi en büyük etken stres dedi kısmet yaza kadar deene olmadı tüp bebek denersiniz dedi insallh gerek kalmaz

inşallah.banada tüp dedi dr.ama biz pek sıcak bakmadık.çokda üzülmştümde.bu ay ilk denemeyi yapacağız normal yolla tabi.senin yaş kaçtı.ben biraz yaşıma takılıyorum çünkü..

bnm yasım 26 cnm bnm bu dıs gebikten sonraki 8. ayım 4 ay korunduk sonra kist cıktı faln derken bbmde korunmayı bırakalı bu 2. ayım kısmet işte korunmadıgım aylarda tüp olmayan tarafta yumrta olustu :(

senin yas kac cnm

32 CANIM.bana fazla korunma önermedi.laparaskopi yapıldı.yaraların iyleşince devam dedi.2.adet olduğumda 3 cm.lik kis çıktı.doğum konrol hapı verdi geçen ay.bu ayda denemelere davam.ama kist gitmiş mi diye bakacak bugün.gerildim zaten.alttan bakılması beni mahfediyo.1.5 ay tüm prof.-asistan hepsi bir aç kapa yaptılar bana.öyüzden kasvet çöküyo.kötü günlerim aklıma geliyo.sen neden kist için bekledin ki.gebeliğe engel mi

bnde senin gibi dogum kont hapı kullandım 3 cm di ikinci seferki kistim 5 di hiç bişi kulanmadım kendi kendine gtti bir ayda bnm de ilk laporoskopi yapıldı olamdı ame oldum tek tüpüm alındı sidi bnde senin gibiyim her türlü muayene beni kasıyo senin ilk gebeliginmiydi bu peki kac yıllık evlisin

bnm ilk 7 ay olmadı 8. ayımda oldu simddie dıs gbwligin üstünden 7 ay gecti bu ay 8. ayım olacak bakalım insallh gelir bu ay bebişim

semra bugün doktora gittiğinde ne taraftan yumurtladığınıda öğrenirsin.bir ayda normalde 1 tane yumruta oluşuyor diye biliyorum.ama tetikleyici ilaçlarla yumurta sayısı artıyor tabi.birde isterse 10 tane yumurta olsun hepsi dolu olmuyomuş kıızlar.tüp bebekten biliyorum o kadar ilaçtan sonra mesela 20 yumurtası oluşanlar var ama kimisi boş olabilyormuş.ya zaten her ay 1 tane olması daha iyi bence çünkü biliyosunuz doğduğumuzda sınırlı sayıda yumurtayla doğuyoruz ve her ay biri gidiyor.yani adet olmaya başladıktan sonra her ay birer birer azalıyor.bir ayda 3-5 yumurtlasak 35 yaşında menapoza gireriz valla.

Back
X