Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Günaydın kızlar ben bugun bir yılı daha arkada bıraktım:)))
ama çok şükür bugüne kadar yaptıklarıma göre yasım oldukça genc.
Yaptiklarima iki gebeliği de eklersek,çok çok genc bir yastayim:))))
antrenman programıma başladım eeee artık bir tehlike yoktur herhalde.
Ağustos'a az kaldı malum. Sampiyonada sonra insaellah güzel bir gebelik
yasar, bu defteri de kapatırız küçük iki kayipla:))))

aaa evet ya bugün doğum günündü değilmi emine.doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara.hayatta herşey gönlünce olsun.

bncede kistleri hiç takma cnm bnm gcen ay 5 cm lik bi kistim vardı ne dogum kont hapı ne sogan suyu hiç bisi yapmadım kendiiliginden adetle gitti vallla o yüden takma seni anlayabilyorum bnmde ilk kistim old günlerce agladım aam stres dahada kötü etkiliyo o 2 ayda gitmişti mesela o yüzden rahat ol hem olsa ne olacak bn cok arastırdım 3 cikolata kistiyle hamile kalanar var cnm
bnm durumuma gelincede esim sirrte atandı bnde kpss ye hazırlanıyorum kadroya gecmek için bnm aklımda eger gectigimiz 3 4 ay içinde bi bebişim olsaydı ist yazacaktım tercihlerime ve dogum izninini kulanarak siirtte kocamın yanında olacaktım subata kadar subattada esim ist es durumu isteyecekti hem burdan kurtulmus hemde hiç ayrı kalmamıs e tabi bide bebiş sahibi olmus olacaktık ama butun güzellikler bir arada olmuyomus simdi ya ist yazıp subata kadar esimle ayrı olcam yada siirtti yazıp en az 3 sene daha burda kalcam kısmet artık planlı olmuyomus bişiler bizim bi akrabanın 2 cocugu var ikisinide planlad ocakta olunca tüm sene izinli olabilyo die ocakta korunmayı bırakıyo bıraktıgı ay kalıyo sansızım demek istemiyorum illa sansın güldügü yerler var ve bu konudada bişeylerinnzamanı var demek

eminecim nice mutlu yıllara allh saglıklı bir ömür nasip etsin esinle cocuklarınla mutlu bir ömür nasip etsin

cnm yaa nice yıllara allah sana sağlık mutluluk huzur başarı ve bol çocuğunun olacağı bi ömür nasip etsin inşallah.herşey gönlünce olsun en güzel günler senin olsun inşallah

kızlar bu arada bi oyun öğrendim çok ilginç.herşeyi bilen kadın oyna yazın çıkıyo.kafanızdan bişey tutuyosunuz bi nesne bi cisim herşey olabilir size 20 tane soru soruyo ve aynen ne olduğunu biliyo.çok ilginç valla.ben demin 2 sefer tutttum ikisinide bildi birinde çekirdek tuttum diğerini çocuk ikisinide bildi sizde deneyin çok eğlenceli

Çok çok sagolun kızlar benim için düşündükleriniz sizin de
hayatınızda olsun insaellah...
Ayse (akimera) bol cocuk derken???? Bı de bıkmayalım:))))
Tuğba ahhhh su eslerin durumu yok 4B li olmak ne sıkıntılı
isler bunlar. Benim de arkadasım Trabzon'da nisanlandigimiz
eşi de arkadaşımın ailesi de istanbulda ama evlense de istye
gelemeyecek. Ya insaellah bu sıkıntılar, senin arkadasım ve
tüm bu sıkıntıları yaşayanlar için son olur.

Eminecım iyiki dogadun nıce mutlu seneleree yenı yasın sana gonlunden neler geciyosaa onu getırsın tabikide saglıklı bir bebişşşşşşşşş

Çok çok sagolun kızlar benim için düşündükleriniz sizin de
hayatınızda olsun insaellah...
Ayse (akimera) bol cocuk derken???? Bı de bıkmayalım:))))
Tuğba ahhhh su eslerin durumu yok 4B li olmak ne sıkıntılı
isler bunlar. Benim de arkadasım Trabzon'da nisanlandigimiz
eşi de arkadaşımın ailesi de istanbulda ama evlense de istye
gelemeyecek. Ya insaellah bu sıkıntılar, senin arkadasım ve
tüm bu sıkıntıları yaşayanlar için son olur.

saol cnm insallh zor ama allh bi cıkar yol gösterir cıkmadık candan umut kesilmez bakalım

Ayse (akimera) 'herseyi bilen kadin' esim ve benim kadar herseyi
bilmiyormuş:))))

sen nasılsın.keyfin iyi mi? bende dün dr.giittim.ilk defa ağzından güzel laflar çıktı.ilkdefa para verirken içim sızlamadı.sağ tarafımda 1 tane yumurta oluşmuş.1 hafta ağırlık verin dedi.1 gün geçti.işin kötü tarafı kayınvalidem ve kayınbabam bizdeler.ne derece rahat çıkacağız bilemiyorum. :)

semra sevindim senin adına.için rahatlamıştır bir nebze.benimde şansımdan tam yumurtlama günlerinde kesin birşey çıkardı.nedense böyle zamanlara denk geliyo aksilikler.

Kızlar normal de kaÇ yumurta oluyor kı.ben bır deyınce az gıbı geldı.

canm valla kim 5 dk da yapıyo bebegi ne yatıyo ne bişi sans sen elinden gldigince calıs bnmde gecen ay yumrtlama yolculuga yerlesme zamanıda yolculuga geldi hemde 30 saatlik bi yolculuk hoplaya zıplaya malesef tutunamadı bebiş kısmet işi bnla insallh sen degerlendirirsin ve bebişin gelir

Bakalım.iş sadece ona kalsın.hani oda haa deyin ce olmuyo.ister istemez geriliyosun.yorgun oluyosun vs.v.s .tekrarlarsa diye aklımdan geçince bile kahroluyorum.
sen ne 30 saat yolculuğu.nasıl dayandın ayrıca.?

Back
X