Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

sogan için iyi de diyolar rahmi inceltiyoda diyolar valla ona bn pek güvenemedim

Bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum yasmin 07 .aranıza katıldığım için mutluyum keşke böyle üzücü bir olay yüzünden tanışmasaydık ama inşallah güzel haberlerimizi de paylaşırız.ben mazimden biraz bahsedeyim sizlere isterseniz.eylül ayından beri korunmuyorduk kasım ayına kadar olmayınca doktora gideyim bir kontrol olayım dedim.ilk adetliyken gittim hormon testi yapıldı herşey normaldi sonra yumurta takibi yapalım dedi doktor.tekrar gittiğimde senin sağ tüpün genişlemiş gözüküyor dedi.tekrar radyolog ile baktılar o da hidrosalfinks dedi yani tüplerde sıvı birikmesi olmuş dedi.doktor bu sıvı iltahap olabilir dedi kana baktı temizdi daha önce enfeksiyon geçirdin mi ağrın ateşin oldu mu dedi yok dedim.senin tüpün çok kötü duruda sakın bu ay hamile kalma dış gebelik olur hemen bir rahim filmi çektir dedi.tabii benim moralim alt üst oldu pat diye böyle bir şeyle karşılaşınca.rahim filmini çektirdim başka hastanede.oranın doktoru temiz tüplerin açık hiçbir anormallik yok dedi.başka hastanenin doktoru da normal dedi.3.bir doktor da normal herşey gebe kalabilirsin dedi.ben ilk söyleyen doktora moralimi çok bozduğu için kızdım gitmedim ve rahim filminin ardından o ay hamile kaldım ve sonuç dış gebelik demek ki ilk doktor doğru söylemiş dedim.bazı şeyleri duymak hoşumuza gitmese de başımıza gelebiliyor kader ne diyelim .ilk günler psikolojim çok bozuldu yavaş yavaş toparlanıyorum.ancak sizlerin yazıları da bana destek oldu hepinize teşekkürler.

ÖNCELİKLE hoşgeldin dalkıran80, benim durumda biraz sneinkine benziyor.çocuk düşündüğüm ay kanamam kesilmedi.20 gün kadar sürdü dr.a gittim.ilaç verdi kesilmeyince gel kürtaj yapalım dedi.enfeksiyon kapmıştır.bende moralim bozdu.başka bir uzman dr.gittim.kızdı ne kürtajı.sen gayet sağlıklısın.gel sana birde klomen verelim olsun bitsin.o ay hamiel kaldım oda dış oldu.al sana bebekk.

dıs gebelikten sonr doktorun solemedimi ikullan die bnki hemen filimden sonra baslayacaktı o ay kist cıktı bi ay sonra basladık ama 1 ay kullandm kist oldu yine allhdan hemen gttiler bakalım bu yada olabilir tek yumurtam catlamadı cünkü adettle gitmiştir insalllh adetm zamnında geldi hiç agrım falandaoladı ama bn rahim agzına bakıyodum kirt old da sivilce gibi bişi oluyodu bu ay yine var kısmet artık

ben şunu merak ettim doktor bana bir ay bir taraftan yumurta oluşur bir ay bir taraftan dedi bu yumurtlama işi sırayla olmuyor mu takip mi ettirmemiz lazım

semramus teşekkürler.sana da geçmiş olsun.doktorlar ne söylerlerse ağızlarının içine bakıyoruz elimiz mahkum allah iyi doktorlarla karşılaştırsın siz hangi ildesiniz

yok cnm 3 ay birinden olur bir y birinden olur hiç belli olmaz bnm 2 ay sagdan oldu bir ay soldan oldu son 3 ayda

ktg sen ameliyattan sonra ne kadar korundun?benim doktorum hemen düşünebilirsin dedi ama bana mantıklı gelmedi şu an korunuyoruz bırakayım mı

banada doktor 3 ay dedi sonucta sezeryan gibi oldu bnmki ole yani kocamn bi dikişim var en azından onların iyilesmesi için 3 ay lazımsezeryanlı birinin en az iki sene gecsin ole 2. olsun diyolar 3 ay az bile ama bnm 2. ayda test yaptım silik 2. cizgi cıktı korktum aradım doktoru bişi olmaz dedi oda var yani bn 3 ay korundum 4 .ay filim cektiridim die korundum 5 ayda kist cıktı 6 ayda anca bırakabildim korunmayı

doktora ile gidiyorum ilde 1.5 saaat ve cok kötü bir yolu var kısmet bu sene calısıyorum ins batıya gelicem kadrolu

niye korunma dediki acaba normal düsük yapanlara kimyasal gebelik gecirenlere biel 3 ay korun diyolar

gata ya gidiyorum dalgakıarn.son olarak ordayım.2-3 dr.geçirdim ankara da.gata da ki dr.anladı zaten dış gebelik dedi.hemen tedaviye başladık tabi.sen hangi dr.?

ben akropol hastanesinde bülent beye gittim ameliyat dedi. daha önce doğum yaptıran doktorum da ameliyat dedi.fatih üzniversitesindeki doktor iğne dedi.ben de akropolde ameliyat oldum

benim laporoskopi oldu.ve ameliyat cd'sini izletti doktor tüpün durumunu gösterdi berbattı karnın içi kan dolmuştu.saç maşası gibi bir aletle yakarak kesti çıkardı içeriye su verdi yıkadı geri suyu çekti.bak için pırıl pırıl dedi diğer tüpte iyi dedi.adet ol kontrole gel sonra hemen düşünebilirsin dedi.ben ama dikişler felan dedim yok onlar geçti gitti deddi

laporoskopi de bişi yok valla bnm karnımn altı kocamn kesik 10 dan fazla dikişim vardı

Back
X