Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

benim laporoskopi oldu.ve ameliyat cd'sini izletti doktor tüpün durumunu gösterdi berbattı karnın içi kan dolmuştu.saç maşası gibi bir aletle yakarak kesti çıkardı içeriye su verdi yıkadı geri suyu çekti.bak için pırıl pırıl dedi diğer tüpte iyi dedi.adet ol kontrole gel sonra hemen düşünebilirsin dedi.ben ama dikişler felan dedim yok onlar geçti gitti deddi

bendimde laporoskopi ama tüpüm duruyo.cd.yi bana da verdi.seğretmeye dayanamadım gerçi.bana da korunmana gerek yok dedi.bu ay 2.adetimi oldum.korunmayı bıraktık.bakalım ne olacak 3 gün önce dr.ma gittim.1 yumurtan var denemeye devam dedi.ama hem istiyorum hemde feci korkuyorum nasıl ne olacak diye.ayrıca bana iğneli tedavi yaptılar 1.5 ay süründüm değrelerim çok yavaş yavaş düşüyodu.iç kanamam fazlalaşınca hemen yoğun bakıma aldılar beni.devamında ameliyat.

kızlar baya bişey yazmışsınız hepsini okuyamadım ama dalkıran doktor sana hidrosalpenk var demiş sabıım.tüpün iyiki alınmış bence eğer araştırdıysan hidrosalpenk normal yollada diğer yollarlada gebe kalsan embriyonun tutunmasını engelliyo.yani hamileliği çok zorlaştırıyo.bendede ilk başta o şüphe vardı ama sonra laparoskopi oldum bişey çıkmadı allhtan ama benim tüplerimin ikiside işlevini yitimiş.o yüzden kısmetse mart ayında tüp bebek tedavisine başlıcaz.sana hidrosalpenks teşhisi nasıl kondu.rahim filmimi çektirmiştin yoksa ultrasondamı anladılar.

çok geçmiş olsun sana canım.ama ben de ilkinde sezeryandım fakat bu laporoskopi daha zor geldi bana.gaz sancıları içeride sızlamalar 10 günde kendimi zor toparladım sezeryanda daha çabuk iyileşmiştim.artık yaştan mı kaynaklanıyor bilmiyorum o zaman 23 düm şimdi 29

yasmin 07 ultrasonda anladı doktor.burda bi r şey var anormal dedi emin olamadı.radyolojiye gönderdi birlikte baktılar yok bağırsak değil tüp felan diye konuşuyorlardı.ondan sonra başka doktor görmedi rahim filmide normal dediler en son hamile kalınca ilk gittiğim gün sağ tüpün geniş gözüküyor sonra düşük yapıyorsun dedi dedim sağ tüp nasıl görünüyor önce geniş görmüştünüz diye şimdi normal dedi bende artık kızdım bir görünüyor bir gözük müyor mu bu dedim.boşuna mı rahim filmi çektirdim dedim o doktor asistandı emin olamayınca doçente sordu o da normal dedi ama dış gebelik olduğu anlaşılınca laporoskopide tüpün bayağı genişlediği görüldü.durum bu artık ultrasonun gelişmişliğiyle mi alakalı bilmiyorum.

ee senin yaşın da gayet normal niye üzülüyor su ki hiç takma kafaya allah verecek inşallah sana da sağlıklı sıhhatli bir evlat en kısa zamanda

cnm valla en basit örnek sanatcılar 50 yasında kadın hamile kalıyo sen nasıl kalmayasın bnm halam 35 de dogurudu bi halamda 42 de olur olur yeterki stres olmasın o oldumu ne yumrta gelisiyo ne catlıyo ne olacak cocuk oluyo kafayı bosalt karnının doldur yeni slogan nasıl aklinialirimsmile

uygulayalım demekle olsa keske ama allah hepimize bebişimizin gelecegi güne kadar sabır dyanma gücü versin

hadi kızlar cevap verin bakayım sürekli dış gebelik yaşanırsa sonuç ne olacak.ve de en fazla kaç kere kalan var acaba?

valla cnm 2 tüpümüz var malum biri alındı ikinciyle bi dıs gebelik daha yasasak ve tüp alınmadn kurtulsak 3. ye bi daha dıs gebelik yasasak o zmn kesin otekide alınır hımm tüpler bitti dıs gebelik ihtimalide bitti ama bebek ihtimalide bitti :)

Back
X