• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

günaydın kızlar.
birgün giremedik topiğe maşallah oku oku bitmiyor.inşallah herkes iyidir.
semra yanlışmı anladım bu ay regl günün geçtimi.eğer geçtiyse mutlaka test yapmalısın.25 günde bir olduğuna göre şimdiye olman lazımdı hadi hayırlısı.
emine ee şimde ne yapacaksın.bu ay korunmayacakmısın.senin içinde hayırlısı olsun kısmette ne varsa olur sonuçta.
ayşe ( akimera) çok sevindim iyi olmanıza.inşallah hayırlısıyla kucağına alıp çıkacağın günler tez zamanda gelir canım.
tuğba benim bildiğim aişılama ve tüp bebek gibi tedavilerin ilaçlarını rapor almadığın sürece devlet karşılamıyor zaten.çünkü ben 4 ay önce tüp bebek merkeziyle görüştüğümde benim için tıp fakültesinden rapor alacaklardı ilaçları devlet karşılasın diye.yani benim bildiğim yeni bişey değil bu.hatta banada doktor menagon yazmıştı.ve rapor almadığın sürece edevlet karşılamıyordu.şaşırdım o yüzden yni bir kanun demelrine.

günaydın arkadaşlar bi sorum olcak benim son adet tarihim 23 mart 17 nisan da bhcg 52.2,19 nisanda 157.46,21 nisanda 310,9 çıktı sizce artışlarım nasıl dış geblik olabilirmi?

SıRıUS06 GÜZEL GÜZEL BNECE .HERHANGı bir sorun görünmüyor.ama takibe devam.

fatma benim normalde 24-25 günde olurdu.şimdi biraz geçti ama zaten dış gebelikten sonra tam bi düzen oturduğu söylenemez.30 günde olduğumda oldu yani.ben bugün şehir dışına çıkıyorum malum tatil mersine annemlere giderim.oldum oldum, olmadı dönüşte baktırırım sanırm kana.kafamı hiçççç meşgul etmiyecem valla.sizler nasılsınız.dönüşte liste hazırlarım artık.katılımlarınızı bekliyoruz.umarım listenizi ben hazırlarım :)

SİRİUS06 GÜZEL GÜZEL BNECE .HERHANGİ bir sorun görünmüyor.ama takibe devam.

doktorlar çok düşük dio şimdiye kaadar 700- yada 800 olması gerekiyodu diolar ama int bakıorum ordakii sınırlara göre normal aralıkta iice kafam karıştı napcamı bilemiyorum..

günaydın kızlar.
birgün giremedik topiğe maşallah oku oku bitmiyor.inşallah herkes iyidir.
semra yanlışmı anladım bu ay regl günün geçtimi.eğer geçtiyse mutlaka test yapmalısın.25 günde bir olduğuna göre şimdiye olman lazımdı hadi hayırlısı.
emine ee şimde ne yapacaksın.bu ay korunmayacakmısın.senin içinde hayırlısı olsun kısmette ne varsa olur sonuçta.
ayşe ( akimera) çok sevindim iyi olmanıza.inşallah hayırlısıyla kucağına alıp çıkacağın günler tez zamanda gelir canım.
tuğba benim bildiğim aişılama ve tüp bebek gibi tedavilerin ilaçlarını rapor almadığın sürece devlet karşılamıyor zaten.çünkü ben 4 ay önce tüp bebek merkeziyle görüştüğümde benim için tıp fakültesinden rapor alacaklardı ilaçları devlet karşılasın diye.yani benim bildiğim yeni bişey değil bu.hatta banada doktor menagon yazmıştı.ve rapor almadığın sürece edevlet karşılamıyordu.şaşırdım o yüzden yni bir kanun demelrine.

doktor bana rapor cıkardı özel hastanede menagon yazdı 5 gün once verdim hastama aldılar dedi ne bileyim bnde :( kısmetsizim onunda ne cok yan etkisi varmıs bu arada

cnm gec dolenmedir belki olabilir illa haftanla uyumlu olacak die bişey yok degerlerin iyi artıyor sen ona bak stres yapma yeter allıhn izniyle bişey olmaz doktorlara baksan benm bi arkadasın 7 hafta bebek gözükmüyo hala kese var bebek yok alıcaz demiş doktr bos gebelk bu kız bır hafta daha bekleyelim ne olur demş doktor da iyi bir hafta sonra gel alalım demiş doktora gitmiş bebiş nokta kadar simdi dogdu masallahı var doktora uysa gitmişti

biz bile cevremizde ne cok seye sahit oluyoruz ki bunlar doktor nelerle karsılasıyoladır biraz daha dikkatli olmalaro lazım ama nerdeeeeeeee

doktorlar çok düşük dio şimdiye kaadar 700- yada 800 olması gerekiyodu diolar ama int bakıorum ordakii sınırlara göre normal aralıkta iice kafam karıştı napcamı bilemiyorum..
canım geç döllenmeyle hamile kalan arkadaşım var.rahat ol.önümüzdeki hafta s kadar
21 nisan 310
23 nisan 620
25 nisan 1100-1200
27 nisan 2000-2250 gibi 27 nisan da kese görünür zaten.salıya kadar umut et kafana götü şeyler getrme.kan değerlerine düzenli baktır.

canım geç döllenmeyle hamile kalan arkadaşım var.rahat ol.önümüzdeki hafta s kadar
21 nisan 310
23 nisan 620
25 nisan 1100-1200
27 nisan 2000-2250 gibi 27 nisan da kese görünür zaten.salıya kadar umut et kafana götü şeyler getrme.kan değerlerine düzenli baktır.

sirius sen idrar testiylemi öğrendin yoksa direk kanda mı baktırdı.benim son adet 25 mart idrarda baktım birşey görünmedide.kandada biraz daha geçsin istiyorum.kısmet artık

kızlar merhaba epeydir giremiyorum bugün yazdıklarınızı okudum.ben de kimyasal gebelik geçirdim bu ay.Cuma günü beta hcg yaptırdım 230 çıktı cumartesi kanamam başladı sol tarafım gece ağrıdı uyuyamadım.sonra adet sancısı gibi kasıklarıma yayıldı belim ağrıdı.pazartesi 120 ye düştü beta. çarşamba 62 bugün perşembe benim aklım tüpümde.kızlar sizce tüpe zarar verir mi antibiyotik felan kullanmama gerek var mı? solum acıyor sızlıyor ne yapacağımı bilmiyorum tekrar beta yaptırayım mı sıfırı görmek istiyorum.

doktor takma kafana olabilir böyle şeyler diyor ama ben öbür tüpte de mi anormallik var neden oldu diyorum bu ay bir de grip oldum o yüzden mi tutunamadı diyorum kafam allak bullak tekrar ne zaman düşünmem lazım ne kadar korunayım.

semracım inşallah hamilesindir.insan aynı kaderi paylaştığı arkadaşlarının mutlu olmasını daha fazla istiyor.bütün kalbimle hepinize dua ediyorum.bizi en iyi yine biz anlıyoruz.hepinizi öptüm.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

arkadaşlar yazdıklarım gelmemiş hepinize çok ama çok çok teşekkürlerrr çok öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sirius sen idrar testiylemi öğrendin yoksa direk kanda mı baktırdı.benim son adet 25 mart idrarda baktım birşey görünmedide.kandada biraz daha geçsin istiyorum.kısmet artık

canım ben hiç idrar testi yapmadım dirk kan testiyle ögrendim 17 nisanda inşallah hayırlısı olsun senin için canım inşallah bebişin vardırrr rabbim hepimize hayırlısını verir inşallahhhh:Saruboceq:

cnm kımyasal da olsa dıs geblik sonrası bi hamilelik gecirdin bu cok güzelll

dalkıran bend eameliyatn 2 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım bence sorun olmaz tüpe zarra gelmemiştir kızlar nisan ayında yumurtalm çok oluyormuş ben 2 kere nisan ayında gebe kaldım bu aralar benim yumrtlamam gerekiyor ama eşim şehir dışında yumurta beklese ne olur 3 gün off şansım

Back
X