• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ayse yumurta beklemEz. Sperm yumurtayı bekler. Hatta bunu erkeklerin
bayanları beklemesine (centilmenliğine) benzetirler.
Sirius çok sevindim. Sen bir tahlil daha yaptır. Dün yaptırmıştınız yani
yarın tekrar baktir, cumartesi gunü doktora 4 sonuçla gitmiş olursun.
Hakkında güzeli hayırlısı olsun... Geç olabilir dış olabilir... Sakın telaş
etme. Suan çok güzel gidiyor Allah yardımcın olsun.
Fatma korunmayı bıraktık. Yani daha yeni biraktik. Hayırlısı şampiyona
kısmetimte varsa hamilelik olmaz yoksa; gitmeye kalksan, Volkan patlar
bisey olur yine gidemem. Hangisi hayirliysa. Adımı 'teslimiyet' ilan edeceğim:)))
doktor bir heyecanlandi gorecektin insan bebek düşünmese düşünmeye
baslar:))))

merhaba emin eya galiba ben bugün yumurtladım dünden beri göğüslerimde ağrı ve kasıkalrımda ağrı az öncede yapışkan akıntı geldi şimdide karnım ağrıyor ama koca yok çağırsamı

:))) ayse senin yumurtlama günlerine bir garezin mı var?
Yumurtlama günlerine yalnız giriyorsun hep:))

Kizlar nerdesiniz
ilk bebeğim dogsaydi bugün, 23 Nisan nese doluyor insan olacaktım:))))

Ah cnm onları gectık be :(
bnm hersey yolunda gıtseydı sımdı 3 aylık bebegım olacaktı ve moralım ıyı olacagı ıÇın sınavımda ıyı olacaktı atanacaktım ve sıırtten kurtulacaktım ama bı sanssızlık bÜtÜn haaytımı alt Üst ettı keskeler ne kÖtÜ

Tuğba orda dur!
Sanssizlik deme, muhtemelen sansindi. Biraz geçkaldi o kadar.
Dün normal bir gündü, zorla üzüleyim dedim tutmadı:))
diğer bebeğin doğacağız gunü bile bilmiyorum. Astık bunları
artık. En büyük gün daha gelmedi: Anneler gunü! O gün üzülürüm
ne güzel ilk anneler gunüm olacaktı:(( nasip...

günaydın kızlar.
benim hiç aklıma gelmeyen şeyleri getiriryorsunuz 23 nisan,anneler günü falan.ben en başında sağlıklı bir hanmilelik olmadığını anladığım için :(belirtiler en başındn vardı doktorlar hemen bir teşhis koyamadı ama sağlıklı olmadığı belliydi) o yüzden hiç kendimi hamile gibi göremedim.ama o duyguya olan özlemim arttıkça sabırsızlığımda artıyor.artık hamile olup azıcık naz yapmak,göbek kısmı bol olan kıyafetler giymek ve onunla ilgili hayaller kurmak istiyorum,kime benzeyecek nasıl bişey olacak diye.bu istekler giderek artıyor.yolda hamile görsem diyorumki nekadar zor olan bişeyi başarmışlar.tabi bu bize zor kalan ilk aydada hemen hamile kalabiliyor.beni en çok etkileyende tüp bebek yapmak zounda olmak yada dış gebelik geçirmiş olmak değil temmuzda 4 yılımız doluyor yaşım ilerliyor.bunları düşündükçe resmen stres e giriyorum.herşeyin hayılrısı tabi bu dünceleri kafamdan çıkaramıyorum.inancımızda olmasa nasıl ayakta durur sabrederdik bilmem.bu düşünceler kafamdan geçtikten sonra pişman olup binlerce kez şükrediyorum allaha.o na güvenimiz sonsuz inancımız tam.elbette bizim için en hayırlı zamanda bizimde yüzümüzü güldürecek.
bu arada çok uzun oldu ama size bişey anlatmak istiyorum.yeni tanıştığım birinin başından geçen bir olay bu.bayanın 2 tane çocuğu var.ve bundan 2-3 yıl önce kansere yakalanıyor.tabi çok zor ve ağır bir tedavi süreci geçiriyor.ve tedavi henüz tamamlanmamışken sonuna doğru korunduğu halde hamile kalıyor.düşünebiliyormusunuz biz 1 doz iğne yapıldığında bile doktorlar 3-6 ay korunun diyorlar.kaldıki bu bayanın yaşadığı tedavi birkaç yıl süren bir kanser tedavsi.sonuç olarak bebeği şuan 1 yaşşını yeni doldurmuş,ve maşallah çok sağlıklı.mucize diyor bu bbek için ve annesinin hayattan ümidini kestiği bir anda gelmiş resmen.demek istediğim allah ne mucizeler veriyor.o ilaçlar kadının vücudunu ne hale getirmiştir kanser hücrelerini öldürürken sağlıklı hücrelerinide öldürmüştür.ama allah ol derse oluyor işte.hiç bi zaman ümidimizi yitirmeyelim.inşallah bizde sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alacağımız günleri göreceğiz.

bnm malesef 10. haftada anlasıldı :( o yüzdende atlatmam zor oldu birazda bnm kısmet gecen sene bu zamnlar içimdeydi anneler günüde hamileydim esim kutlamıstı bu sene :(

cnm cok güzel artmıs bnce insallh bole devam eder bnce dıs gebelik degil ama yinede keseyı gor için iyice rahatlasın kanama oluyo dıs gebelikte oyle bişey de yok sende sanırım bnm 10 haftada anlasıldı ama bnmde 6. haftada kanamm oluyodu kahverengi lekelenme seklinde

SLM kızlar.kimsecikler yok buralarda.yaa benim günüm geldi 2 günde geçti ama ne hamilelik nede adet belirtisi var.test aldım.negatif çıktı.idrar olanından.kandan da ne yalan söyleyeyim korkuyorum.biraz daha netleşsinde bekleme sürem az olsun diyorum.ne olur akıl verin bana.

semracım kan testi kesin sonuç biliyosun.umarım hamilesindir canım.idrar testleri garanti değil belki geç döllenmedir o zaman idrarda çıkmayabiliyor.inşallah güzel haberler verirsin.bence yarın bi kan testi yaptır.acaba diye beklemektense en azından sonuç belli olur.bizide haberdar et durumdan inşallah sonunda bi müjde alırız.

Kan testinden korkma Semra!
Ben o kadar alışmıştım ki!!!
Zaten istesen de istemesen de baktirmaktan zorundasin.
Biz belesci hamilelerden olamaayacagiz:)))

günaydın kızlar.
eminecim hiç sorma benim arkadaşım hamil kaldığında kalp atışlarını duyacak vakte gelinceye kadar gitmedi doktora sadece evde bi idrar testi yaptı okadar.ama biz normal bir gecikme dahi olsa diken üstündeyiz.idrarın pozitif çıkması yetmiyor,betanın pozitif çıkması yetmiyor keseyi bebeği görene kadar hep bi korku olacak içimizde.hiçkimsenin garantisi yok ama acı bi tecrübe yaşayınca daha pimpirikli oluyo insan.

AYNEN öyle arkadaşlar.bende valla hafta sonuna kadar bekleyeceğim.bari kese varsa hepsine brden sevineyim.yoksa aradaki belirsizlik şu halimden daha kötü olur.bide geçern aylarda da böyle oldum.kan verdim 2 gün sonra adet oldum.varsın beklesin.kafamı takmammaya düşünmemeye çalışıyorum.(kendim bile inanmadı buna)

kızlar ayrıca benim şöyle bir durum var.ben ayın 25 de adet oldum.azar zar ayın 4 ne kadar yani 4 nisana kadar.adet mi değil mi anlam veremedim.10 falan sürdü.arkadaşlara sordum.olsun sen 25 'i baz al.adetle yumurtlama alakası yok. dediler.pek anlamadım ben yine...

ben diğer dış gebelik yaşadığımda yani adetimin üzerinden 10 gün geçti idrarda baktırdım çıkmadı.kanda baktırdım 120 çıktı.normal bir hamilelikte kesenin görünmesi gerekirdi.1500 lerde olması gerekirdi.ama geç yuöurtlama mı nedir öyle şeyler üzerindede durmuşlardı.şimdi aklıma hep o geliyo.idrarda dış gebelik olsada pozitif çıkıyo mu?.benim arkadaşlarım var biri doğurdu biri hamile.doğuran adetin üzerinde 15 gün geçmiş ti anca idrarda çıktı pozitf.zaten onun adeti pek düzensizmiş.sadece mide bulantılarından anladı.diğer şuan hamile olan ise adetine 1 hafta kala idrarla baktı pozitiff..

Back
X