• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Merakta bırakma bizi Demet. Ben bir durum oldu sanmıştım.
ınsaellah senin de benim de degerlerimiz düşmüştür.
Ben de şimdi beta baktiracagim, hayırlısı...

günydın kızlar.
ben görmeyeli baya gelişme olmuş.melek geçmiş olsun hakikaten geçmiş gitmiş.gözün aydın.düşüğün ağrısıda kolay değildir ama en azıdnan sonrası daha kolay.tüpüm ne durumda açıkmı kapalımı tekrar edecekmi korkun olmaz hiç değilse.hiç bir işleme gerek kalmadan kendiliğinden düşmeside çok iyi.allah birdaha yaşatmasın canım.
emine inşallah seninkide bir an evvel sonuçlanır.doktorun tüp bebekte dış gebelik ihtimali yok demesine çok şşaırdım çünkü bir sürü insan var tüp yaptırıp dış gebelik yaşayan.keşke doktor haklı olsaydı ama maalesef dış gebelik ihtimali var.ama tüpünde sorun olan içinde olmayan içinde var bu risk.bu arada doktor tüpünü neye göre değerlendirdi.ameliyat sonrasndaki rapora göremi.neyse önemli olan diğer tüpünün gayet sağlıklı oluşu.aslında sağlıklı olmayan tüpün alınması bana daha mantıklı geliyor.düğer türlü korunmayı bıraktığında acaba hangi taraftan yumurtladım diye her ay dokotra gitmektense ordaki riski ortadan kaldırmak daha iyi bence.bu benim görüşüm tabi.karar senin.inşallah beta bugün iyice düşmüştür.demek kanamanında düşmesiyle ilgisi yokmuş ha.ama benimkindede hep öyle denk gelmişti.birşey daha öğrenmiş olduk.bu dış gebelik bize daha neler öğretecek bakalım.aman artık bu konuda ben başka bişey öğrenmek istemiyorum :))))))))))

kızlar başıma ne geldi benim iğne yaptıralı 1 ay oldu korunuyorduk dün istemeden korunduk ama başımıza bişey geldi tam korunamadık ertesi gün hapı alıcam burda dış gebelik geçirenler için önerilmez yazıyor napıcamı şasırdım iğne vurulalıda daha 1 ay olduğu için bir daha dış gebelik geçirirsem kaldıramam napayım kızlar

şeymacığım eğer doktorunu arayp sorma ihtimalin varsa öyle yap.kafana göre alma o hapı.dış gebelik geçirenlere yasaksa bir nedeni var demekki.inşallah bir sorun olmaz canım.

doktora şimdi sordum ertesi gün hapını iç dedi sen yeni dış gebelik geçirdiğin için hamile kalmanı istemiyoruz dedi

Seyma bu mevzuları dış gebelik geçirene ya da aynı olayı
yaşayanlara sorma. Doktora sormalısın. Ama su da var bazen kazalar
güzel seyler getirir:))))
benm beta 1911'den (Cuma) 1680'e (bugün) düştü.
Ağrım yok ( yalnız karnimda 'ben yoruldum artik'
hissi var) kanamam azaldı.
Doktor baktı hafif sıvı sızması var. Falan filan...
Yarın sabah 8:30 laparaskopideyim.

Seyma bu mevzuları dış gebelik geçirene ya da aynı olayı
yaşayanlara sorma. Doktora sormalısın. Ama su da var bazen kazalar
güzel seyler getirir:))))
benm beta 1911'den (Cuma) 1680'e (bugün) düştü.
Ağrım yok ( yalnız karnimda 'ben yoruldum artik'
hissi var) kanamam azaldı.
Doktor baktı hafif sıvı sızması var. Falan filan...
Yarın sabah 8:30 laparaskopideyim.

emine anladığım kadarıyla tüpü alıyorlar değil mi.
vardır bundada bir hayır .
bak sa taraf çok iyimiş sağlıklı nsağlıklı geebelik yaşarsın soldan gelse yumurta sağdan da gelse oluyor nasıl olsa sende ..

şeyma canım sen dış gebelik geçireli 1 ay oldu ve tekrar adet oldun mu değerlerin sıfırlandıktan sonra çünki henüz olamdıysam yumurtalığın çalışmıyor demek değil mi

hoş doktora sormuşsun ama ertesin gün hapı oluşan bir gebeliği rahim tutmasın diye
çabalıyoo bide iğne aldın yani senin reglidüzenleri bayağı karışacak.

Merakta bırakma bizi Demet. Ben bir durum oldu sanmıştım.
İnsaellah senin de benim de degerlerimiz düşmüştür.
Ben de şimdi beta baktiracagim, hayırlısı...

slm arkadaşlar benim beta 8437 den 7204 e düştü bugün 2. dozdan sonra düşmeye başladı bakalım. bence kanamayla alakası var bu düşüşlerin, önceki dozda hiç kanamam olmamıştı ve düşmemişti aksine yükselmişti betam

slm arkadaşlar benim beta 8437 den 7204 e düştü bugün 2. dozdan sonra düşmeye başladı bakalım. bence kanamayla alakası var bu düşüşlerin, önceki dozda hiç kanamam olmamıştı ve düşmemişti aksine yükselmişti betam

canım kanımızda çıkan beta değeri gebeliğin oluşumu ve gelişimi ile alakalıdır.yani rahim duvarımız gebelik olduğunu düşündükçe kendini bıraakmıyo ve kanama yaşamıyoruz yani rahim kendini gebe zannediyor. ama beta değerimiz azaldıkça raahim gebeliğin bozulduğunu düşündüğü için artık bir gebelik olmadığını yada sağlılı ilerlemediğini düşünerek kendini temizliyor diye açıklayım .

bu arada dış gebelik rahim içi bir gebelik değil yani tüp te oluşan bir gebelik olduğu için orda eriyip kaybolması gerekiyor .rahimle atılmıyor.yani kanama ile atılan bişey yok sadece şuan oluşan gebelik eritildiği için değerin düşüyor ve değerin düşütüğü için kanaman oluyor canımm.

emine hiç değilse yarın hepsi bitecek.kurtulacaksın kaç haftadır uğraşıyorsun yıprandın.yaşladığın yaşayacağın olumsuz gebelik bu olur inşallah allah birdaha yaşatmasın.tüp alınacakmı.eğer alınırsa zaten hemen hamile kalabiliyorsun bence korunmayı bırakınca birkaç ay içinde sağlıklı bir gebelik olacaktır diye düşünüyorum(inşallah)
demet seninde değerin düşmüş gözün aydın.sende bir an evvel atlatırsın inşallah.senin doktorun iğneyle sonlandırmayı tercih ediyor sanırım dimi

Kızlar çok enteresan birsey oldu
yarın ameliyat olacağım diye karar verildi
tamam dedik biraz huzunle eve girdik ki
doktor Hanim Aradi ve iyice düşündüğünü
bir doz daha vurdurmak istediğini soyled
ben de hemen hastaneye dondum
şimdi iğneyi vurduracagim.
İyice doktorların kafasını karıştırdım.
Tam tüp-mup neyse yapılsın dedik
şimdi de böyle...
Demet ne güzel senin de benim de beta düşüyor sanırım.
Biz arkadaşlarla da tecrübe etmiştik ve Ağrı kanama
varsa is tamamdir beta dusuyordur dedik ama
doktorum tam tersine agri büyüyen gebeliği (tüpe baskı yapması
sebebiyle) gösterir falan filan.
Bu defa benim Ağrı dindi beta düştü
aman yaaaaa
neyse ne. Belli ki herkeste durum farklı.

Kızlar çok enteresan birsey oldu
yarın ameliyat olacağım diye karar verildi
tamam dedik biraz huzunle eve girdik ki
doktor Hanim Aradi ve iyice düşündüğünü
bir doz daha vurdurmak istediğini soyled
ben de hemen hastaneye dondum
şimdi iğneyi vurduracagim.
İyice doktorların kafasını karıştırdım.
Tam tüp-mup neyse yapılsın dedik
şimdi de böyle...
Demet ne güzel senin de benim de beta düşüyor sanırım.
Biz arkadaşlarla da tecrübe etmiştik ve Ağrı kanama
varsa is tamamdir beta dusuyordur dedik ama
doktorum tam tersine agri büyüyen gebeliği (tüpe baskı yapması
sebebiyle) gösterir falan filan.
Bu defa benim Ağrı dindi beta düştü
aman yaaaaa
neyse ne. Belli ki herkeste durum farklı.

ya emine demek ki o kadarda sağlıksız değil miş tüpün
doktoru düşündürdüğüne göre
hadi bunada hayırlısı canım

emine beta düşmeye başlayınca doktor iğneye karar verdi heralde.hayırlısı canım vardır bundda bir hayır.
mervecim ben adeti bekliyorum.temmuzun 8-9 u gibi başlayacağız inşallah.umarım tam günümde adet olurum.sen ne aşadamadsın şuan.korunmuyorsun değilmi.

Ya kızlar eğer ameliyata gerek kalmaz da böylelikle
bu gebeliği de atlatirsak (zaten biliyorum da tescillemis olacağım)
kesinlikle Rabbimin sevgili kuluyum, çok seviyor beni:))
bugün doktor hemen ameliyata alacaktı beni ben betayi baktirip
sonucu almayı beklerken doktor Hanim "niye labaratuarda yaptırdınız
ben sizi kata çıkartıp ameliyathane hazırlanırken beta baktirtacaktim"
dedi. Doktor Hanim betayi ameliyat oncesi kac olduğunu bilmek için
istemişti ben ise beta sonucunun dusmesiyle ameliyattan vazgeçme
şansını demeyecektim falan. Labaratuarda problem oldu ve 4 saat
gecmis olmasına rağmen sonuc çıkmayınca, esim çok sakın olmasına
rağmen - eee ameliyat stresinden sanırım-
biyolimya doktoruyla görüşmek istediğini sonucun nasıl hala çıkmadığını
falan oldukça sınırlı birsekilde belirtti. Esim kimyager olduğu için
savunmalarını kabul etmedi falan filan derken öğle oldu
doktor Hanim da yarın yapalım ameliyatı dedi
ve doktorlar istişare ettiler methotrexate'i yedik:)))
insaellah yarın daha da düşmüş olur. Hayırlısı...

emine beta düşmeye başlayınca doktor iğneye karar verdi heralde.hayırlısı canım vardır bundda bir hayır.
mervecim ben adeti bekliyorum.temmuzun 8-9 u gibi başlayacağız inşallah.umarım tam günümde adet olurum.sen ne aşadamadsın şuan.korunmuyorsun değilmi.

canım ben korunmuyorum mayısta bıraktım korunmayı : klomen kullandım olmadı haziranda regli oldum ama herhangi bişey kullanmıyorum şimdi temmuzun 8-9 gibi bende beklemiyorum adetimi inş hamişimdir beni fazla bekletmez valla ilk dış gebelikten beri nedeyse 1 yıl olacak vee ikinci dış gebeliğime 6 ay olmuş uf yaaa allahım sağlıklı sıhhatli geeblikler ver rabbim siteyen dileyen herkese :Saruboceq:

böle hamileleri görünce özeniyorum ki benimde olsa ilk doğmuştu ikinci 6 aylık olmuştum falan diye.düşününce ç.ok üzülüyorum sonra kızyorum sonra tekrar üzülüyorum öle gel git yaşıyorum bu arada bu ay ne yumurta takibi yaptırdım nede doktora gittim

sen aşılama yapıalmıyor değil mi direkt tüp denecek inş tedavin hayırlı olur biran evvel meleğine kavuşursun mis kokusunu duyarsın..

hipıata ne yaptı acaba.onunda yakın herhalde bizede haber verse merklandım

Back
X