merhabalar kızlar ..
eminecim çok geçmiş olsun canım .. inş bütün dışlıklar ve gebeliğe dair bütün sıkıntılar bununlaa son bulur ...bir dahakinde mustafa hilminin ultrsn görüntüleriyle bizlere müjde verirsin canım :)
kızlar bi kaç gündür uğrayamadım topice .. pazar günü annem ve kardeşim geldi yanıma .. e önceki günlerde evde temizlik vardı .. anca yani..
bende hiçbir değişiklik yok ..ctesi muhtemel regl günüm fakat doktorum ayın 5 inde bthcg ye baktırmamı istedi .. tabi zaten sonuç cumartesi belli olur .. ama hiiiç mi hiiiç ümidim yok çünkü hiçbir en ufak belirtim yok ... daha önce 2 hamilelik geçirdim 2 sinde de bu zamanlarda belirtileri çok bariz bir şekilde yaşamıştım... bu ay için çok umutludum ..sorun ne anlamıyorum tıbbi anlamda herşey yolunda e sol da da yani tüp olan tarftada yumurta vardı ve çatladı .. işte gerisi biraz da ALLAHIN istemesi ol demesi ...
ne hissettiğimi bilmiyorum yani bu konuda o kadar taşlaşmış ki yüreğim ne gülebiliyorum ne ağlayabiliyorum... ama şunu da biliyorum ki böyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum sanırım içimden geçen bu.. ne kadar zor muş meğer anne olmak öyle hayal ettiğim gibi değilmiş ... ulaşılmaz oldukça daha çok takılıyorum sanırım ...
nette arıyorum hiç belirtisi olmadan hamile olan var mı diye .. sonuç çıkıyor elbette hem de bi sürü ama eminenin dediği bişi vardı ; öyle oldu da ama hiçbişi olmadı , böyle oldu da ama meğer hamileymiş gibi şeyler sanırım pek bize göre değil..
özür dilerim kızlar sizleride üzmek istemiyorum umutsuzluğa kapılmanızı istemiyorum ama inanın kimseye anlatamıyorum içime atmaktan iyice doldum ..zaten uzun süredir bu konuda oldukça sakin davranıyordum ... bir gün patlama olacak ama nezaman bende bilmiyorum...
sanırım artık bu ay siklus sonrası kontrolden sonra tedaviyi falan bırakıcam.. eylül e kadar rölantideyim bu süreçte olur mu bilemem ki biraz zor gibi görünüyor desteksiz.. bünyem yeteri kadar hormonlarla doldu e bende ki ümitlerde tükendi sınırlarda zorlandı ...
kızlar geriye dönük pek okuyamadım sayfaları kusura bakmayın umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır ... güzel haberlerle gelin olur mu ... en ufak bişi bile umut bizim için ...