selam kızlar ;
bugün benim için çok yoğun bir gündü ve ay sonu hedeflerime ve yaklaştım geçtim çok büyük bir iş bağladım falan filan anca girdim nete.
emine annenlere neden söylemiyosun tamam seni anlıyorum bende bazı akrabalara söylemek istemedim kist vardı onu aldırdık falan dedik ama annenlere bence söyle .onları desteği ayrı oluyo canım.
hipaıta canım inş hayırlı haberleri alırsın arkadaşların dediği gibi nedne umutsuzsun bu arada her gebelik bir değil. benim ilk dış gebeliğimde ağızımda metal tadı vardı ve ve ıshal olmuştum ve kasık ağrım son ana kadar yoktu hiç anlamdım.ikincide hiç biri olmadı.sadece kasık bölgemde ağrı vardı .
normal gebeliğimde hiç bir belirtim yoktu hatta 8 hafta kalp atışını dinlemeye gittiğimizde doktora demiştim ki ben bişey hissetmiyorum haniş başdönmesi mide bulantısı bayılma hissi falan oda bundan sonra başlar demişti ve olmuştu
her gebelik farklı hayatım inş bu sefer oldu.olmazsada takma kafana yani seb aşılama yaptın belki daha çok umut vardı ama .bende klomen kullandığım ay iki yumurtam oldu tüpün olduğu tarafta yumurta vardı çatlama iğnedi verildi gün söylendi ilişki oldu hatta regli 2 gün geçti ama olmadı.inanırmısın ikinci dış gebeliğim tek ilişki ve hani yarım yalamalak derler ya öle idi ama oldu .kismet yaşanacak gün ve durum varsa oluyo.
allah nefes verdiyse gelecek merak etme sen .
demet canım sen ne durumdasın. melek ne yaptı acaba merak ettim
ikincide
ya benim kanamam falan 2 gündür azaldı ama az önce hafif hafif baş dönmem başladı sürekli değil ama kendimi çok mu dinliyorum acaba 2 doz iğneden sonra iç kanama olurmu kızlar betam düşmeye başlamıştı kan değerlerimde normaldi yarın yine bakılacak gerçi.