• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

slm kızlar artık burdayım eve net geldi biri bana bn yokken olanları ozet gecsin cok uzun oku oku bitmiyorrrrrrrrr

bnde doktora gittim ve daha once gecrdigim apandist laporoskopi dıs gebelk ame cok operasyon gecrmişin tmm yumrtlmn iyi tup de acık esindede sorun yok ama içerdeki yapısıklıklar bulusmayı engelliyor olablir yada tup acıktr aam tuycüklerde sorun vardır bielmeyz dedi asılama klomn vb içinde dıs geblk ihtimali var onlardada en iyisi yıl basına kadar bekle sonra tüp bebek apın dediii bnde bıraktım herrrr seyiii

apandst sebeplerden biri doktr bana dedki 6 ay ver kendine bu sürede %20 normal %20 dıs gebelk yasama ihtimaln var olmazsa tüp bebek senn için en yisi en azından dıs gebeligi ekarte edersin dedi yani umutlarımı tüketti bnm büyük ihtimalle yapısıklıktan olmuyo demek bnmde apandist sagda giden tüp solda tup acık ama tüycüklerde sorun vardr demkki

hos geldın tugba
valla olanları nasıl ozet gecsem kı bılemedım:)))
ben amelıyat oldum salı gunu dun taburcu oldum
sol tupum yok artık:)
hıpatıa yarın olası regl gunu onu beklıyoruz asılama yaptırmıstı bılıyorsun
melek dusuk yasadı.
demetın ıkıncı methotrexate'tan sonra degerlerı dusmeye basladı.
fatma 8-9'u gıbı tup bebek olayına gırecek ınsaelllahhhh
Ayse (akımera)'dan bugun haber alabıldık. seyıt amelıyat olmus sıkıntı cekmısler ama
hayırlısı hersey yoluna gırecek ınsaellah.
sen sımdı tup bebek mı deneyeceksın?
tup bebekte dıs gebelık ıhtımalı var?
benım bu ara gorustugum bır doktor da tup bebekte dıs gebelık olmaz dedı ama
acaba bazı durumlar ıcın mı soyledı anlamadım. cunku en barız- ılk tup bebek dıs gebelıktı.
eee ıst'da mısın?

eminecim çok geçmiş olsun artık sende benim gibi tek tüplüsün ha nasıl bir duygu tek tüplü olmak şaka bi yana hakında hayırlısı neyse o olsun

yok cnm tüp bebekte rahme koyuluyorya cocuk tekrar tüpe kacma ihtimali hiç yok dedi o yüzden yokmus ole bi ihtimal cnm doktr banada dediki sonuc olarak tekrar yasayablirsin cünkü dıs gebelige sebep olan sey hala içinde dedi

tek tuplu olmak benım ıcın oldukca guzel
dıs gebelık ıhtımalım ortadan kalktı (genc kız neyse ben de o'yum)
ama cocuk dusunmuyorum o yuzden yol sızın:)))
hosgeldın ayse sen de.

gecmiş olsun cnm bu arada sanada bn bu sefer normal die senn için cok umutlanmıstım ama kısmet degilmiş demkki

cnm tek tüplü olmak degilde apandistn old taraftaki tüpümüz kaldı o kötü digerini etkilediyse dibindeki tüpü hayde hayde etkilemiştr bide bnm yapısıklık vardı zaten laporoskopi yapamamıslardı smdş bide dıs gebeligin yapısıklııgı of off sınavada az kaldı bu aralar tek düsündügüm o bi atanayımda aralıga kadar maaasımı birikrittim sonra aralıkta kısmetse tüp bebek yaparım bnde artıkk

evet tugba ben ıste bu amelıyat mevzu bahıs olunca
farklı bır doktordan bılgı alayım dedım.
(acıbadem/aylın tatlıadım)
doktor hanım tup bebekte dıs gebelık ıhtımalı yok dedı ama
bıldıgım net bır sey varkı tup bebek yapıp dıs gebelık yasayan (bızzat) bıldıgım-tanıdıgım cok kısı var.
fatma adına bu konuda sevınmek ısterım cunku.
fatma ıle de konustuk fatma da dıs gebelık ıhtımalı tupte normale oranla daha cok oldugunu
soyluyor. acaba dıyorum bazı durumlar sebebıyle yapılan tup bebek mı dıs gebelıgı ortadan
kaldırıyor?? ne bılım ya anlamadım.
en aızndan sımdılık benım bu mevzuyu anlamam gerekmıyor...
eee tatıl nasıl gıdıyor tugba?

evet tugba eger tup gereklıyse sakın kendını yorma.
tup bebegı dusun derım. belkı olur deme,
ben hepınızın adına denedım::))) hıc o cakıllı yollara gırmeyın...

pısssstttt: ayrıca bırsey daha var;
artık her ay hamıle degılım:))))

valla ders calısyom daha baslamadı bnm için tatil su sınav bi gecsin allhın izniyle atcam kendimi yollara :)

ama tüp bebekde dıs gebelk olmuyo meselesi aklıma yattı tüpe bi daha niye gtsnki

ders mı calısıyorsun?
ınsaellah gonlundekı olur tugba.
ınsaellah hepımız ıcın hayırlı olur. suan tek hedefım
hamıle kalmamak. su tek tup olunca hamıle kalmak zorlasıyor
dıyorlar ya ona guvenıyorum. condom dısı korunmaya karsıyım
e o da kesın bırsey degıl.
doktorum "cocuk dusunmuyorsan condom dısında bır yontem dene,
condom senı korumaz" dedı.
ıyıce kulucka makınesı muamelesı goruyorum. (bozuk mal cıkaranından tabı:)))
ıyıkı geldın tugba keyfım yerıne geldı:)

cnm alhın izniyle bizde anne olacagız ole yada bole tabi gonül normalolsunisterde

ya gıft dıye bır yontem varmıs tup bebekte.
embrıyoyu yolculugun basından baslatıyorlarmıs
dogala yakın olsun dıye. rahım yerıne tuplere yerlestırıyorlarmıs.
o yontem dıs gebelıge sebep oluyormus.
normalde rahım ıcıne yerlestırılınce dıs olmuyormus.
(Aylın tatlıadım soyledı)
dusununce dıs yapmaz dıyorsun ama cok dıs gebelık yasayan var.
fatma bır baslasın bakalım neymıs.. belkı tupun tıkanıklıgı durumunda
tup bebegın degısık bır yontemı denenıyordur.
yoksa sana ya da fatmaya nıye tup bebek onerılsın kı?
eylul ayında bız tanısalı 1 yıl olmus olacak... hadı kızlar elınızı cabuk tutun:)))

bizim bebekler pahalıya gelceklerki kıymetli olsunlar onlarda az degil ha :) 7 milyara yapınca cocugu insan bagıramaz bile delikafadulden

Back
X