• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ele avuca geliyor artık gerci sennkide daha ne olsunn masallh bebişimize masallhh

Oyh oyh oyh, ayse (akimera) çok sagol ya..
Ben bu gazla ne yapsam acep:)))
kendini çok beğenmiş biri olduğumdan böyle konuşmalar beni
utandirmaz ama şimdi kipkirmizi oldum:)))
kendine de bayağı haksızlık ermişsin. Hiç de yaşlı görünmüyorsun.
Kendine bunları söylüyorsun ama iki delikanlı da sende, n'iş:))
yaşadıkların az şey mı ayse, biraz kendine zaman tanı.
Tum olumsuzluklar düzeldikce, sıkıntıların getirdiği rahatsızlıklar da
geçecektir, Rabbimin izniyle...
Tuğba benim ilk gebeliğimde implantasyon kanaması yasamıştım
regl gunü bir kaç damla gelmişti. Normal akintiyla karışık geldiginden
rengi pembemsiydi. Yumurtalamadan en az 6 gün sonra implant
oluyor, bilmemki seninki ne.... Bak ayse hamilesin diyor, Ayşe'nin
bu konudaki hissiyatı coook kuvvetli kaç kez gördük.
Hadi bismilllahhh

merhaba kızlar geldiğim gibi temizlik yaptım yeni bitti toz çok vardı neyse ki bitti artık buradyım tuğba yinemi klomnemi kullandın sen

Sorma ıst dakı doktr sırrtekı 3 tane vermıŞ gÜnde sana cok vermıŞ norml kıst yapması dedı gÜnde 1 tane verdı sakaryadakıde sen ıgne klomnkullnma dedı bekle aralıga kadar 1 yıl olsun korunmayı bıraklı o zamana kadar lmazsa tÜp bebek en temızı dedı

hadi hayırlısı olsun tuğbacım ben tedavi istedim o kadar yol giitm dokotr tedavi için erken dedi herşey normal olacak sadece sabır dedi bendede o sabır yok bekleyelim bakalım n eolacak çalışamya devam sanki olmayacak gibi artık umut bitiyor aramızda sağlıklı bi şekilde gebe olsaydıda umut olsaydı benim eşim hayatta tüp yapmma diyor kaldım böyle anlamıyorum niye böyle düşlünüyor normal olsun diyor e olmayaıncada niye olmuyor diyor sorun sende diyor off buda bi dert

amn yalan onlar bos avuntu sekerim bnde bu yapısıklıklar varken cokkkkkk zorr valla :) aysecim en kısa zamnda olur insallh seninde o zmn esn tüp bebek istemiyorsa ama yınede bizden sanslısın biz tüp bebek yaptıkda hemn oldumu sanki senn yine bi cocugun var tattın anneligi biz ne yapalımm

Ben iyiyim Demet, çok sagol.
Aman kendine dikkat et. Hayirlisiyla atlat...

günaydın kızlar.
hipatia nerelerdesin inşallah hamilesindirde dönüşün muhteşem olur.
ayşe ya benim adıma bişeyler doğmuyormu içine bak iyi dinle kendini,düşün biraz.belki doğuyordur ha! nede olsa bu hafta başlıyorum tedaviye (inşallah)

Ayyyyy! Sonunda o gün geliyor mü Fatma:))
hadi bakalım insaellllah klavuzumuz olursun...

inşallah eminecim.hem pozitif olup sonunda mucizeye kavuşacağıma inanmak istiyorum hemde kendimi çok kaptırmak istemiyorum hayalkırıklığı yaşamamak için.bakalım aradaki o ince dengeyi koruyabilecekmiyim.hayırlısı olsun

oooooowww
bu ne hal kızlar!
herkes tatılde, herkes yogun...
ben basladım kosturmaya (Allah'ıma bınlerce kez sukurler olsun)
suyun altında oksıjensız 04:20kusur dakıka durabılıyorum. calısmadan
kosturmadan ıkı dk duramıyorum...
bır ara dedım "tamam benım ıcın hayat bıttı herhalde..." :)))
hayır bugun yolda kendımı gunlerce tutsak edılmıs ılkkez ınsan ıcıne cıkıp
"vayyy be neler degısmıs" dıyen ınsanlar gıbı hıssettım...
Allah'ım herkese guc versın su Ulkemız cennet olsun...

merhaba kızlar nasılsınız baklaım benim adetimde bitmek üzere ama nedense eskisi gibi arık istemiyorum eşimden kaynaklı herhalde kelimeleri bana batıyor ALLAHH oğlumu bana bağışlasında sizdede versin işlahh eminecim maşalhh çok pozitifsin iyikide öylesin hayt herşeye rağmen güzel dikişlerinde ağrı varmı lakarospi oldun daha az atlaın galiba açık ameliyat dikiş izleri falan baya sürüyor gereçekten kızlar bu topikte sanki kader bizi birleştirdi hepimizinde durumu aynı bi ara şakayla demiştim bi zarzalı olduk emin eüzerin ealmadı ama öyle ben kendi adıma konuşayım ben artık arzalıyım garantimde dolmak üzere yaş 22 ama yarı ömrüm 1 yılda biiti bu dış gebelik yüzünden ayşecim işlahh bebeşimiz iyidir fatmacım hadi hayırlısı olsun işllahhh pozitif olur emin esen bekle daha vucüdün kendin gelsin hipatia güz<el haberlerini bekliyoruz agrinden ve semrdan haber yok tuğbacım işlahh bu ay olur ama ben senin çok klomnen kullanmanada karşıyım keşke birz zamna bıraksaydın klomned ekulanmak ilere yumurlaıklar için iyi değilmiş hayırlısı olsun işlahhh tez zamanda bebeşileriniz sağlıklı bi şekilde göbüşünüze konar

kızlar merhabalar umarım hepiniz iyisinizdirr.. bu aralar yoğun geçiyor günlerim pek bakamıyorum topice..inanın ancak bir fırsat buldum ... ilerleyen saatlerde geçmiş sayfaları da okuyacağım umarım güzel haberler vardır ...

bu arada kızlar ben geçen hafta perşembe regl oldum .. olmayacağını biliyordum zaten ... çok üzülmedim sanırım annem yanımda olduğu içindi eğer olmasaydı kesin kendimi harab etmiştim :)...
perşembe günü doktoruma gittim ve çok şükür kist yok yani yumoşlar çatlamış ama maalesef vurulamamışlar :).. doktor bey'e diyorum ki çok inatçı bunlar doktor da diyor ki aynen öyle :)...
ben tekrar gonal-f kullanmaya başladım cuma gününden itibaren ..artık kendim vuruyorum iğnelerimi buna da alıştım snunda ... yani kızlar tekrar tedaviye başladım hayırlısı artık bakalım bu ay nolacak ..

Son düzenleme:
Back
X