• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

SAĞOL FATMACIM TAM ANLAMIYla açıklama oldu valla.merak ettiğim şeylerdi.son soru :)) rahim filmini hemen eline veriyolar mı?

ay kızlar inşaalah hepimize nasip olur.şu sözü verirmisiniz peki kızlar.hamile lakan şöyle 6 aylık gibi iken fotosunu koysun.niyet edelim artık ne yapalımsırnaşık şey

semra sakın korkama rahimflim okadarda kötü değil benimkini kamerayal izledi flim vermediler açıktı temiz dedi ben kendimde izledim sıvı geçi giiit karın boşluğuna az bir ağrın oluyor ama dayanırsın işlallahh güzel geçede temiz çıkar

ayy yavrularımm şunların güzelliğine bak kız fatma.aynı sana benziyolar da.kaydirigubbakcemile3

sağol ayşacim.yaa pek korkmuyorum ben filmden de.zamanlamayı merak ediyodum sadece.sen nasılsın bu arada?

iiym valla n eyapyım oğlumla uğraşıyorum beni çok sıkıyor sürekli oynamk istiyor binada pek çocuk klamdı herkesler bir yerlerde kaldık bi başımıza

semracığım hiç sorma ikiz olsun isterim sanırım.ama biryandanda korkuyorum.çünkü hem çalışmayı seviyorum hemde maddi anlamda çalışmam lazım zaten.herşey üst üste bindi kredi borcu tedavi masrafları derken.çoğul gebelikte biraz zor olacak doğumdan sonrasıda nasıl olur bilmem.ama bir anda kurtulmuş olacağım için isterim sanırım.hayırlısı.bu arada zaten tek embriyo yerleştiriliyo ama kısmet.bu arada tek hamile kalalımda ohooo ne artistik pozlar veririz inşallah.

slm arkadaşlar benim beta 2291di bugün ama kan değerlerim de daha fazla dayanamadılar ve düşüşe geçtiler ilk defa bugün düşük çıktı hgb 11.2(12idi) ,hct 32 (37idi), tüpün içindeki oluşum hala duruyo aynen ama bizim için beta önemli diyo drlar başka bişey demiyo düşüşlerin iyi diyolar yeter artık bıktım valla kollarım mosmor yemyeşil her türlü renk mevcut:(

çok geçmiş olsun demet ağrın yoksa iyiye gidiyorsun benim betam bir buçuk ayda en son 65 oldu ama malesef iç kanama geçirdim değer düşüktü ama oluşum vardı rahim yumrtalıklar bağırsaklar birbirine eyapışmıştı açık ameliyat oldum ve kurtuldum keşke önce yapsalardıda o kadar acı çekmeseydim

çok geçmiş olsun demet ağrın yoksa iyiye gidiyorsun benim betam bir buçuk ayda en son 65 oldu ama malesef iç kanama geçirdim değer düşüktü ama oluşum vardı rahim yumrtalıklar bağırsaklar birbirine eyapışmıştı açık ameliyat oldum ve kurtuldum keşke önce yapsalardıda o kadar acı çekmeseydim

nasıl yani sana iğne yapmışlarmıydı. iç kanamayı ne zaman geçirdin bende korkup duruyorum oluşum duruyo ya, değerlerim düşüyo ama yine de kanama falan olursa diye. dr.lar ameliyattan yırttın diyolar ama oluşum durduğu için tedirginim bugün kan değerlerimin düşmüş olması da beni korkutuyo gerçi metotreksatın etkisiyle düşer hemogram değerlerin diyolar ama taiki iç kanama olduğunda da düşüyo

kızlar bebeşimin yeni resmini koydum ama bi baktım önceki resimlerde daha büyük duruyomuş vallahi nasıl oluyosa :)) şu an 4 kilo dahada büyüdü ama resimde diğerleriyle aynı duruyo.ama birebir görenler ilk zamana göre baya büyüdüğünü anlayabiliyor sanırım siz anlayamayacaksınız malesef kızlar.resimlerde aynı durmuş çünkü :))

nasıl yani sana iğne yapmışlarmıydı. iç kanamayı ne zaman geçirdin bende korkup duruyorum oluşum duruyo ya, değerlerim düşüyo ama yine de kanama falan olursa diye. dr.lar ameliyattan yırttın diyolar ama oluşum durduğu için tedirginim bugün kan değerlerimin düşmüş olması da beni korkutuyo gerçi metotreksatın etkisiyle düşer hemogram değerlerin diyolar ama taiki iç kanama olduğunda da düşüyo

cnm hiç merak etme.kan değerlerinin düşmesi gayet normal.ve değerlerinde çok güzel hiç düşük deil bence.ben dış gebelik geçirdiğimde kan değerim ilk ölçümde 6 idi.daha snr yani iğneden snr 5 düştü.ikinci oğluma yanbi şu an doğurduğum bebişime hamile kaldığımdada kan değerim 4 tü.hasttanede yattım ve kaç şişe kan verildi ona rağmen 6 ya yükseldi ve ölelikle hamileliğimi tamamladım bana bişey olmadıysa sizede olmaz merak etme.benim dış gebelikte teşhidi koyana kadar doktorlar değerim 7000 lere kadar çıkmıştı tek doz iğneyle 2 ayda düştü.seninde gayet normal düşmesi hiç merak etme allahın izniyle iç kanama falan geçirmessin inşallah

Benim kan değerlerim gayet iyidir (normalde)
ama dış gebeliklerinde 11'in üstünde hiç göremedim
en son laporoskopiye girerken 10.0'di hgb!
Meraketme oldukça iyi durumdasın. Hatta betan
oldukça hızlı düşüyor.
Sen kendini iyi hissettikce bir sıkıntı oluşmaz.
İlkkez yasıyorsun korkularını gayet iyi anlıyorum
benim ikinci dış gebeliğimde iğneyi yediğimde degerim
400lerdeydi ama sifirlanmasi 20 gün sürdü.
Hiç sıkma canını. Sen 8400lerden başladın elbet
uzun sürecek seni gicik edecek. Kolların renk atacak
Rabbim yardımcın olsun sıkıntı etme.
Kendinde bir sıkıntı hissedersen (bas dönmesi titreme...vs)
acile git onun dısında korkma.

demet değerinin yavaş düşmesi çok normal.maalesef ilaçla yada kendiliğinden düştüğünde çok uzun sürüyor.benim 360 olan değerim kendiliğinden düşmesine rağmen tam 1,5 ay süründüm.ve kanamam lkelenmem hiç eksik olmadı.inşallah bir an evvel atlatırsın.uzadıkça insanın siniri bozuluyor.ama geçecek hespi.moralini yüksek tut.ama tedbiride elden bırakma.
amanda aman minik seyit 4 kg oldu ha.gözün aydın ayşeciğim.sen sürekli gördüğün için değişimleri gözlesende uzun aradan sonra seyiti görenler daha çok farkediyorladır büyüdüğünü.tüm testleri ameliyatları atlattınız değilmi.allah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun uzun ömürler versin ayşecim.

demet değerinin yavaş düşmesi çok normal.maalesef ilaçla yada kendiliğinden düştüğünde çok uzun sürüyor.benim 360 olan değerim kendiliğinden düşmesine rağmen tam 1,5 ay süründüm.ve kanamam lkelenmem hiç eksik olmadı.inşallah bir an evvel atlatırsın.uzadıkça insanın siniri bozuluyor.ama geçecek hespi.moralini yüksek tut.ama tedbiride elden bırakma.
amanda aman minik seyit 4 kg oldu ha.gözün aydın ayşeciğim.sen sürekli gördüğün için değişimleri gözlesende uzun aradan sonra seyiti görenler daha çok farkediyorladır büyüdüğünü.tüm testleri ameliyatları atlattınız değilmi.allah evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun uzun ömürler versin ayşecim.

tşk ederim arkadaşım darısı inşallah senin başına

Back
X