• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aksıne ayse cocuk oldugunda cok daha ıyı tatıl yapılır.
ben cocuksuz oyle bekar tarzı denır ya oyle tatıllerı sevmem.
suan bıle annem babam ben abım esımle bırlıkteyız.
(bodrumda kardesım dıger abım-esı 4 cocugu bızı beklıyor)
ne kadar kalabalık o kadar zevklı derım hep.
cocukla havuz zor dersen..
suan 71 ogrencım var eeeeeehhh artık bır tanesı bıze dokunmaz:)))

slm kızlar.
oo emine uzanmışım kumsala diyosun yani.tadını çıkar tatilin gez toz dinlen eğlen.istanbul işide olmasa iyimiş ama neyse artık kaldığın yerden devam edersin.
ayşecim seninde hakikaten hep yumurtlama gününe denk geliyo küslüğünüz.birde biz bayanlar erkekler gibi değilizki herşeyi unuttum hadi hoppa yatağa diyemiyoruz.neyse ama sen alttan almaya bak.çok üsteleme.
kızlar dün kontrole gittim.şimdilik yolunda herşey ama kısmet işte önemli olan son ana kadar yolunda gitmesi.c.tesi tekrar kontrolüm var.inşallah ordan sağlıklı bir gebelikle ayrılır çocuğumuda sağlıkla kucağıma alırım.hepimiz için dualarım.hepimiz yakın zamanda o günleri görürüz inşallah.bugün abdest alırım ve başlayacağım inşallah cüzlere.bitirince haber veririm.yalnız ben çok hızlı okuyamam azıcık uzun sürebili yani.

işlahhh fatmacım olumlu olacak ve senin oğlun olacak içimden öyle geldi ve eminnennide kızı olacak semranında kızı olacak agriinide hipatianın oğlu benimde kız tuğbanında oğlu olacak içimden öyle geçiyor bakalım ne çıkacak bu akşam cuma akşamı yasin okuyacm hepimiz adına ALLLAHIM sesimizi duy hakımızda hayırlıısnı ver benim bu akşam muhahkka eşimle barışmma lazım çünkü kasık ağrım karın ağrım yok gönlünü almalıyım almalıyım

ayşecim :) ne güzel tahminlerde bulunmuşsun hadi bakalım inşş :)....

kızlarrrrr öncelikle umarım hepiniz iyisinizdir.. topice hiç uğrayamadıım uğradığım zamanda bakım sebebiyle açılmıyordu... cüzler yarın bitmiş olacak son iki cüzü bitiremedim kardeşim rahatsızdı hastane ora bura derken kaldı...

kızlar ben tekrar tedaviye başlamıştım ya :) noldu biliyomusunuz foliküllerim bana nanik yaptı :)))) ptesi kontrole gittim dr a aman ALLAHIM ne görelim solda ki folikülüm çoktan çatlamış yani 1 gece içinde olan olmuş saolsun ... dolayısıyla tedavi iptal doktorum sadece ilişki önerdi ... sağdaki folikülüm duruyordu ama o da bugün çatladı yani aslında doğal ,olması gereken zamanda artık sancısından anlıyorum ... yani nasip değilmiş kızlar bu ayda olmadı ...

yaseminciğim hadi bakalım inşşş canım bizlere müjdelerle gelirsin canım ... iğneleri napıyorsun kendin mi vuruluyorsun canım.. bir de dozun ne kadar günlük ...dualarım seninle tatlım..

ayşecim sen bu günü değerlendir seninle aynı bak günlerimiz.. ben sağda olduğu için pek üzerine düşmedim ne de olsa tüüpüüüüüü yokkkk yumoşun orda :)... duaların inşş kabul olur canım ..bu arada hep ilk çocuum kız olsun istemişimdir ama erkek fikride fena değil :)

eminecim tatildesin ha .. şöyle güzelce stres at bütün yılın acısını çıkart diycem ama baksana yine bulmuş işler seni :):):) emineciim ben açıkcası yaseminden sonra senden bekliyorum ilk atağı ama hayırlısı düşünmüyorum diyorsun biliyorum ama hani belkiii ......:):):)

ayşecim (akimera) canım ALLAH sanada bebeğinede güç kuvvet versin inşallah bugünlerde geçecek canım ... daha güzel haberlerini alıcaz yaşını kutlayacağız...

demet canım sende baya yorulmuşsun artık ..psikolojik olarak yıpratma kendini her söylenenide duyma ..insanlar o kadar çok şey söylüyor ki.. ben dış gebelik geçirdim dediğimde ve tüpüm alındı dediğimde bana öyle enteresan yorumlar ve sorular geliyordu ki hiç birine aldırma canım ... az kaldı ha gayret...

AYSE!!! teessuf ederım...
nasıl tahmın bu! "mustafa hılmı" ısmı kız cocuguna koyulur mu?
benım oglum olcak yaaaaaaaa
3 kez umreye gıttım (Allah herkese nasıp etsın)
beytullahın onunde bıle bu ıstegımı tekrarladım
ne dıye benı yıne kız cocugu yanına koyuyorsunuz ya:(
ben anneme neler cektırdım. hepsı basıma mı gelsın:)))
hipatıa normal yolla belkı olur. henuz catlamıs ama ıs ısten gecmıs degıl kı?!!
Fatma ınsaellah dedıgın gıbı ılk denemen de "bu ıs tamam" dersın... ınsaellah.
hıpatıa ıkıncı benı soylemıssın ama cocuk dusunmuyorum.
cok ıyı korunmam lazım bılıyorum ama sol tupum yok ya
hehe ona guvenıyorum... bakalım yıne kulucka makınesı
gıbı mı olacagım. o kadar tup aldırdık bır faydasını goruruz herhalde...
yalnız bır ıstırhamım var; bu durum 1 yıl sursun hehe sonra cocuk sart!:)

günaydın kızlar.
hipatiacım iş işten geçmiş falan değil.neden doğal yolla olmasınki.her işte bir hayır vardır.sen sakın işin ucunu bırakma bu ay olmadı diye.çalışmalara tam gaz devam et.bu arada ben gonal f 450 kullanıyorum.ilk 4 gün 225 doz uyguladım.çarşamba günü doktorum 150 doza düşürdü.iğneyi kendim yapıyorum.allah cesaret veriyor.beni tanısan şaşırırdın iğneyi yapabilmeme.eşim çok şaşırdı.ama doktorun cesaretlendirmesiyle ilk iğneyi hemşire gözetiminde yaptım.sonrası geldi zaten.birde bu iğnelerin saati çok önemli biliyorsundur.hergün aynı saatte vurmak gerekiyor.ben hergün 7:30 da yapıyorum.birde elevit ve coraspin kullanıyorum.
ayşecim ne güzel tahminler öyle.valla sabah sabah yüzümde gülücükler açtı okuyunca.gerçi emine pek memnun olmadı ama :)) bende eşimde hep ilk kız çocuk istiyoruz ama hipatianında dediği gibi erkekte fena olmaz.anlatmıştım geçen gün evlilik yıldönümümüzde eşim bir çift kız çocuk ayakkabısı almış.yeterki sağlıklı hayılrı evlatlarımız olsunda kız erkek hiç farketmez.allah hepimizin gönline göre versin.
kızlar eğer olmazsa çok yıkılmamak için olacak gözüyle bakamıyorum.kendimede kızıyorum bu yüzden.olumlu düşünmem lazım diye.ama inanın hayal kurmaya bile korkuyorum.sonrada diyorumki derdimiz varsa derdimizden büyük rabbimiz var.herşey onun elinde.

slm kızlar nasılsınz gezmekten pek nete giremedim bugn adet oldum beklendigi üzere cok halsizim bugun evdeyim bi bakem ne yapıyorsunuz dedm bn yokken hamile kalan varmııı bnm artık hiççççççççççç umudum kalmdı kesin tüp bebekle olur bnm ancaa

tuğba bizde bugün kulaklarını çınlattık.ama demek adet oldun.ne diyeyimki.hep bir umutla bekliyoruz ama 1 yıldır hep aynı yerdeyiz.ne zaman buraya hamileyim yazacağız bilmiyorum.ben şuan tedavideyim ama ne olacak hiç bilmiyorum.çok kafa yormak istemiyorum hayırlısı olsun ne diyelim.

aaaa o kadar yazdık konustuk hepsı ucmus...
Tugba hayırlısı ya... bunu da burada bınlerce kez soyledık ama hayırlısı.. ne yapalım.
Fatma takma kafana, umutsuz olma ama.. tum hucrelerıne "hamılesınız" de:)))
ben ıst'dayım. bu aksam tekrar donecegım.
ne gıcık bırsey tatılın ortasında hooopp ıst'a gerı don.
gercı her eve gırdıgımde "evım evım guzel evım" derım:)
ayrıca bırıktırdıgım camasırları da getırdım temız temız gotururum tekrar.
boyle gel-gıt gel-gıt olunca tatıl masrafı ıkıye katlıyor.
o yuzden gıcık bırsey zaten. neyse ben camasırlara bakayım daha ıkı posta var...

emine canım merhaba nasılsın;

bişey sorcam canım ya benim böle sağ kasığımda batar gibi ara ara giren bir ağrı oldu bugün ama
ben zaten bu dış gebelikten sonra kendinmde daha önce duymadığım bi çok ağrıyı duyuyorum
valla pskopat demeseniz eğer acaba diyorum orda dış gebelik oluşuyoda ben onu mun duyuyorum diye düşündüm malum korunmuyoruzz yaa

ay kafayı yiyecem haa neden bu ağrı zırt pırt doktora gitmekte istemiyorum acaba yumurtaamı çatlıyo dedim ama o ağrıdan farklı idi böle anlamsız ve ara ara giren şimdi sana soruym

sendede dış gebeliklerinde ağrı nasıl oluyodu ilk ne zamnan hissediyodun ve nasıulsı ağrı

merve o tür ağrılar dış gebelikten sonra bende sürekli olmaya başladı.kesik kesik ağrı şekilnde.bende ilk başta hep korkuyorum ama baktımki her ay oluyo ve altından bişey çııkmıyo önemsememeye başladım.benimki aynı dış gebelik ağrısı gibi oluyo ama hafif ve saniyelik ağrılar.

merve o tür ağrılar dış gebelikten sonra bende sürekli olmaya başladı.kesik kesik ağrı şekilnde.bende ilk başta hep korkuyorum ama baktımki her ay oluyo ve altından bişey çııkmıyo önemsememeye başladım.benimki aynı dış gebelik ağrısı gibi oluyo ama hafif ve saniyelik ağrılar.

canım cevap v erdiğin için teşekkürler ;

valla kafam karıştı yaa hiç bilmezdim bu tarzz ağrıları artık bende her ay farklı farklı
duymaya başladım içim rahatladı

senin tedavi nasıl gibiyo yumoşlar ne alemdeler

ohoooo merve tertemız oldugum zamanlar (hehe) ben regl agrısı
yasayanlara bıle "Allahalla" dıyordum.
benım ılk dıs gebelıgımde hııııc agrım olmadı
ıkıncısınde agrı yasadım ama oyle cekılmez degıldı. (o zamanlar cok agrıyor dıyordum taaa kı 3.ye kadar)
ucuncu dıs gebelıgımde... Amman Allah'ım Rabbım dusmanıma
gostermesın...
sonrasında dersen.
ılkını attıktan sonra agrım olmadı ama ılk regl cok fecıydı.
ıkıncısınde hıc bırsey hıssetmedım.
ama ucuncuden sonra.. yanı su aralar ara ara agrım var.
hatta dun merdıven ınıyordum bırden trabzanı tutmam gerektı.
ama bır sanıye bıle surmuyor gelıyor guluyor gıdıyor.. dalga gecıyor:)))
sen artık prof.sun. su ara ıkı regl arası degıl mısın?
dıs olsa bıle (kı Rabbım gostermesın muhafaza eylesın) agrı ıcın cok erken.

benım perıodlara dıkkat edersenız, gıttıkce hassaslastıgımı farkedersınız.
agrıya dırencım azalmıs...

ya benim hesaplar biraz şaşdı regli düzenimde önceden 30 günde olurdum sonra 28 oldu dış gebelikten sonra 26 düştü bu durumda 10 gün sonra regli olacağım.

aman yaa valla anlamadım dinleme kendini diyorum ben dinlemiyorum ağrı hissettiriyo
ordan gelebilecek her ağrıya karşı duyarlıyım hele geçen ay dedim ben kesin dış gebelik geçiriyorum ama regli oldu bitti am bu streslede olmuyo yaa her ay acaba iç mi dış mı gebelik varmı ayyyyyyy

dıs gebelık agrısı ıcın bıle erken merve.
belkı hassasıyetle alakalı agrıları hıssedıyor olabılırsın.
benım epey bır zaman akıntım olmadı.son bır kac gundur
sarı akıntım var, kokulu. ve onunla bırlıkte ara ara agrılarım oluyor.
agrı derken guclu anı sancı dersem daha dogru olur.
hassaslıktan olduguna emınım. zaten bır kac gun once doktordaydım.
eeeh zaten ılıskım yok.
emın ol dıs gebelık degıl. agrılarını cok dınleme.
sen neyı dıkkate alman gerektıgını bılırsın, merak etme.

Back
X