• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

TUğbacım hoş geldin.kızma canım benim en azından 8 ay diyosun fazla değil 8 ay.merak etme.zararın neresinden dönersen...tamam sende tüp'e gel.kızlar yeni bir topik mi açsak tüplüler diye.vardır gerçide.biz mi transfer olsak.yok yok şaka tabi.biz burda kalalım ki bizden sonrakilerede örnek teşkil edelim.(ne şanslılar dış gebeliğin her versiyonu var burda)

semracığım bizim topik ilk göz ağrımız özel bir yeri var.birde başka topiklere gitsende misafir gibi oluyorsun.burda biz evsahibiyiz.ben tabi tüp bebekle ilgili topikleride geziyorum.sonuçta aynı şeyleri yaşayan insanlar aynı şeyleri paylaşıyorlar.hergün birşey öğreniyorsun.ama bizim topiğimizin yeri ayrı.burayıda ihmal etmiyorum yani.
işyerinde vakit geçmek bilmiyor.birde bu ay mali tatil olduğu için vakit var diye biraz savsaklıyorz işi.biran evvel transfer olsada evimde dinlensem

işlllahh fatmacım hayırlısıyla tutacak evet semra benim şimdi tüp olmaz korkuyorumda ilerde topik açarsınızda beni almasınız tüp bebekle ilgili:gitme:

günaydın kızlar.
ayşe aşk olsun.anca beraber kanca beraber.ayrıca neden başka topik açalaımki.biz hamileliğimizi,hamileleiğin aşamalarını,doğumumuzu burda konuaşacağız hepberaber.inşallah hepimiz o günleri göreceğiz.
emine hayırdır inşallah diyerek başlamak istiyorum çünkü rüyamde seni gördüm.enteresan bir rüyaydı.bu sitede hiç karşılıklı konuşma yaşamadığım bir bayan var sadece yazdığı birkaç şeyi takip etmiştim.yanılmıyorsam ikizlere hamile şuanda.rüyamda onu gördüm kız hastaydı ve emineyle onu ziyarete gidiyorduk.emine biber dolması yapmıştın çok güzel görünüyodu.ama ne eminenin nede diğer bayanın yüzlerini görmedim sadece isimleri geçiyor.dün kendi kendime emine de kaçgündür girmiyor hasta falanmı acaba diye düşünmüştüm.bak rüyalarıma bile girdin.inşallah iyisindir emineciğim.

Nasılsın fatma.senin işlem bu gün değil miydi.ayşecik oğlunda yakışıklıymış.ferhat beyler...

mrb semracığım.ya neden kimse uğramıyor topiğe.
semracığım doktorum cuma yada c.tesi toplarız demişti.c.tesiye karar verdi.dün akşam 10 da çatlatma iğnesini yaptırdık.35 saat sonra yumurtaların toplanması gerekiyor.yarın sbaah 9 da toplanacak.du aedin nolur.inşallah herşey yolunda gider

olur fatmacım olur merak etme sen.azkaldı.bende yarın dr.gideceğim.hsg gün alacağım.sırf gün alabilmek için verecem 180 tl.yi.valla bıktım ben.elalem.tüm hamileliğini 500 e çıkarıyor.biz daha ortada bebek yok verilen hesabın hatti yok

aa semra nasıl gün almak için 180 lira verecskin.doktor muayene ücretimi bu neden bu kadar yüksek.ve muayene ücretiyse bile neden gün almak için para veriyorsunki.telefonla randevu alsan olmazmı.muayenemi olacaksın hsg çektirmden.
ayrıca çok haklısın.milletin bi doğum ücreti oluyo gidiyo ssk ya çatır çatır doğuruyo valla.

hadi fatmacım hayırlısı olsun işlahhh kız sakin yumurtalr çatlamışken kaza falan yapmayasanızkaydirigubbakcemile3

slm kızlar hadi hayırlısı olsun cnm rabbm gönlündekini versin bnde simdi sirrteki doktorumu aradım dayanamadım hep aklımda kaldı onada sordum bole bole dediler ne yapayım bn dedim tabi dogru demişler dedi 2 asılama hakkın da var onu da yaptır istersen sonra malum mecbur tup bebek dedi :(

mrb kızlar.kimse yok ortalarda nerekerdesiniz bakim.
ayecim eşimde geçen gün senn söyledğin gibi hazır çok yumurta varken biz çalışma yapalım belki dördüz beşiz olur diyordu:))
tuğbacığım tşk ederim iyi dileklerin için.kızlar şunu çok iyi öğrendimk bebek düşünen bayan için yaş gerçekten çok önemli.dün yumurtalar toplandı.8 tane olgun yumurta olmuş.düşünün okadar ilaca ancak 8 tane olmuş.yaşım daha genç olsaydı daha farklı olabilird.neyse yinede moralimi bozmadım tabiki kaliteli olsunda 1 tane ble yeter.bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş.yani elde kaldı 5.bakalım kaçı kaliteli.yarın teansfer yapacaklar saat 11 de.bundan sonra beklme zamanı başlıyor.hayırlısı olsun.
kızlar bu tedavini en zor kısmı yumurta toplandıktan sonraki zamanmış.dün hastaneden 12 gibi çıktık.ama o ne ağrı felaketti.sanki iç organlarımı komple çıkarıp tekrar yerleşirmişler.çok kötüydü ne yatabildim ne oturabildim.ama şükürler olsun bugün iyiyim.bu kadar sıkıntıdan sonra inşallah hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz.
birde ben cüzlerden sadece 6 ve 7 yi okuyabildim kızlar 8-9-10 kaldı.biri okursa çok sevinirim.sonra hepberaber duamızı yaparız inşallah.
her zaman dua ediyorum hepimz için.yarında çok duanza ihtiyacım olacak.gelişmeleri yazarım.görşmek üzere

işallah fatmacım dualrımız seninle canım sıkma kendini rahat ol 3 cüz kaldı tuğba okusun istiyordu yetişemedim diyordu bende okurya bilirim ama bu araal rçok akıntım oluyor anlamadım beyaz akıntı 6 günüm kaldı çok heyecanlıyım off bıktım beklemekten akıntıda gebelik işaretimi ne

ayşecim akıntı hamilelike çok artıyormuş inşalah senikde öyledir.hayırısı olsun canım.
cüzleride eğer tuğba okumak iserse ona verelim o zaman.

fatmacım hadi gözün aydın şimdiden.seninde tuıtacak bakkk.içime öyle doğuyor valla.yumurta toplanınca eşinde sperm mi verdi aynı zamandaymış sanırım?.bende yarın hsg çekilecek.bir de dışardan bir tahlil yaptırdım cumartesi.varya dr.bir girdik tam 300 mil.la çıktık arkadaşlar.120 de dışarda yapılan bir tahlilmiş.devlet karşılamıyor.antı-mullerıan hormon.bilen duyan yapan varsa yazsınlar kızlar.yumurtalarla ilgili sanırımmış.

ben ilk defa duydum semracım bede hormon testi yaptım fsh lh esterdol diye hepsi normal çıktı senin sonuçla rnasıl çıktı yumurta kaliten nsaıl

AYŞECİM BU daha gelişmiş bir testmiş ymumurta kalitesinde.çarşamba çıkacak.muayenede biraz küçük gibi dedi.o yüzden bunu istedi.

merhaba kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum bilen varsa yazsın adete yada yakınken rahim ağzı yumuşarmı yoksa bşide bazen doktorlar elle muane edince hmilelik var diyoralr ben çok merak ediyorum adetime 4 gün kladı akıntım çok kasık ağrımda var merak ediyorum bilen varsa yazarmı

Back
X