• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum bilen varsa yazsın adete yada yakınken rahim ağzı yumuşarmı yoksa bşide bazen doktorlar elle muane edince hmilelik var diyoralr ben çok merak ediyorum adetime 4 gün kladı akıntım çok kasık ağrımda var merak ediyorum bilen varsa yazarmı

merhaba canım soruna cevap vereyim rahim ağzı
regliye yakın sertleşir ve akıntı azalır kurudur yani akıntı fazlalığı ve rahim ağzı yumuşaklığı gebelik belirtisidir.kontrol etmesini biliyormusun rahim ağzı biraz içerdedir.

Nerdesiniz kızlar, ben hsg çektirmeye gidiyorummm.niye tırstım ki?.fatma nerelerdesinç.ayşe sanırım sen hamilesin.şuraya güzel haberler yazın lütfen.

şimdiden geçmiş olsun semracım ahh ne çok isterdim buraya yazmak bende hamileyim son 3 gününm kaldı ama bu ay başka duygual riçindeyim eğer bu ay gebe kalırsam size yol açacam sırayla gebe kalırız işlahhhhhhhhhhhhhh

Ayşecim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.ne diyeyim.Allah gönlümüze göre versin.kızlar hgs de neymiş be .hiç ağrımadı.dış gebeliğim sancılarının yanında hiç bişey.dün 5 kişi çekildik.giren sancıyla bağrıyo.bende tabii bi kasıldım.dr.um sen dış gebelik geçirdin ki bu acı sana hiçbişey dedi.valla öylede oldu.2 gün sonra çıkacak.bakalım.hayırlısı.fatma sen neyaptınn yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.merak ediyorum.umutlarımız dualarımız seninle fatmacık.

bak semra sana dedim biz dış gebelik sancııs çektik hsg hiç bende çektiğimdfe bir bayan vardı çocuk gibi ağlıoyrdu benim okadard kötü olmadı ama anlamdığın niye sonucu çıkmmaış kamereyala bakmadımı benim sonucum anında çıktı verdiler işlahh temiz çıkar

slm kızlar pek keyfim yok bu aralar giremiyorum nasılsınız cnm rahim flimini cekerken bi sıvı veriyolar doktrda bi yandan bakıyor sorunsuz gecerse acık diyo daha cekerken sennki niye 2 gün sonra anlamadımmm

ama bana artık bunlar bos geliyor eger daha onceden bir apndist ame gecmişiniz varsa bide o da patladıyıp alındıysa bnm gibi tüpün acık kapalı bisey farketmiyor sonuc tüp bebek

bnm gram umudum kalmadı insalh tüp bebekle olur da oda sıkıntı olmaz bnm içinnnn

bence sen böyle düşündükçe olmaz zaten her zaman sana diyorum umutlu ol olsun diye ama sen hep olamz diyorsun kafana yerleştirmisin bi kere zor artık canım hep umutlu ol olacak işalhhh yaşın daha genç en son çare tüp bebek olur bak fata yptırdı ve işlahh tuutrmuştur ben çok minanıyorum ben artıık umutluyum neden olamsınki

mrb kızlar.
brkaçgündür giremedim.pazartesi transferim yapıldı.7 ağustos test günüm.çok mübarek bir güne denk geldi transfer.berat kandiline.inşallah bu mübarek günlern yüzü suyu hürmetine sonu olumlu olur.ama kolay bir süreç değilmiş bunu anladım.hele beklemek.şuan evdeyim.zaman geçmek bilmiyor.zaten yatamıyorumda.doktorumda normal hayatına dönebilirsin dedi.bende sadece ilk gün biraz yattım onun dışında hiç iş yapmıyorum ama yataa bağlıda değilim.evin içinde geziyorum sürekli.kafam çok rahat şimdilk stres yok şükür.ama zaman nasıl geçecek hiç blmiyorum.hayırlısı olsun.
semra atlatmışsın hsg yi.geçmiş olsun.inşallah sonucunda iyi çıkar.normalde aynı gün hemen veriyorlar neden 2 gün sonra anlamadım.neyse iyi olsunda.
tuğba neden bu kadar umutsuzsun.inşallah gerek kalmaz ama bu umutsuzluk devam ederse tüp bebek bile tutmaz.çünk herşeyin başı moral.umutlu olmaya çalışki herşey güzel olsun.
ayşe sende inşallah hamilesindir.bu ay nedense benimde içime öyle doğuyor.inşallah güzel heberler verirsin canım.

fatmacım hadi gözün aydın.çok sevindim.sen hamilesin merak etme.darısı bize artık.kızlar ben hsg yi gata da yaptırdım.radyolojı bölümünde yapılıyo.doktorum girmiyo.başka bir dr.vardı.çıktı almıyolar onlar 1-2 gün sonra gel al dediler.alıp dr.ma gideceğim ynai.yumurta kalite testimde normal çıktı bu arada
artık hayırlısı kızlar.yalnız aklıma hsg ile ilgili bişey takıldı.bu ay korunma önerildimi size.vede cinsel perhiz falan.doktorumla henüz görüşemedim de.

günaydım semracım benim dokorum 2 gün ilkşki banyo yok dedi diğer günler serbets dedi yok bence sorun olmaz zaten rahim fliminden sonra gebe olan çok ilk ayda bide ben korunayımı dedim yok dedi korunma fatmacım ben çok inanıyorum tutunuyordur bebişin sana içinde şimdi çalışma var bebişler mi desek kız kaç tane verdiler çok merak ettim ayy ne güzel olur peş peşe gebe olsak

:olmaz:merhaba kızlar neden bu topiği boş bırakıyorsunuz olmazki topiğin sahibi nerelerde bazan okuyup kaçıyor anlamdım hadi fatma yatıyor eminde tatilde ya sziler nerdesiniz ben şimdi gebe olsam yazasam kimse beni tebrik bile etmeyecek bugün adet olmam gerekiyor ama işlahh olmam ama göğüslerimde şişlik yok adete yakın olurdu bu sefer ağrısıda yok hormonla rkarışmış fatmacım işalhh bebşlerin sana tutunuyordur dualarım seninle

slm kızlar.bakın ben bu halimle sizleri merak edip giriyorum.ayşecim 2 tane transfer ettiler.kaliteler iyimiş.2 tanesinide dondurduk.ben çok yatmadım.sadece ilk gün tuvalaet harici kalkmadım.ama onun dışında hiç iş yapmasamda evin içinde dolandım durdum kendimi yormadan.doktorlarda doğru olanın bu olduğunu söylüyorlar ama bazende çokmu serbest davrandım dyorum.bu sitede bakıyorum millet ilk 3 gün yernden kalkmadan yatmış.ve hep sırt stü.ben ilk geceden sonra yan yattım sırt üstü yattım.yoksa antalyanın sıcağında zaten terden ölüyorum birde sabit robot gibi kalamdım.hatta dün çok ılık suyla şampuansız ve duş jeli kullanmadan eşimn yardımıyla duş bile aldım.geçen gce çok hastalandım.istifra etmekten bir hal oldum.sanırım klimadan üşütmüşüm.o yüzden klimayıda açmıyoruz artık.kızlar kesin gözüyle bakıyosunuz benim için inşallah öyledir.bende umutluyum ama olmayabilirde kendimde çok kaptrmak istemiyorum.transfer öncesi embriyoların resimlerini verdiler elimize.bir kez daha ne büyük bir mucize olduğunu anladım.hiçbişeye benzemeyen hücrecikler insana dönüşüyor.allah ol derse olacak.bundan sonrası ne doktorların nede bizim elimizde.2.günden beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ara ara.perşembe günü yani 5 ağustosta 10.gün olmasına rağmen idrar testi yapıcam.çok merak ediyorum.hayırlısı olsun.kısmette varsa olacak.
ayşecim inşallah sende hamilesindr.haberlerini bekliyoruz.sen yeterki hamile ol kızlarda gelince kutlar.bak ben merakla haberini bekliyor olacağım.
semracığım yumyrta kalitesi çok önemli testin iyi çıkmış gözün aydın canım.inşallah hsg sonucunda temiz çıkar.doktor hsg sonrası aynen ayşeye denilenler söyledi.2-3 gün ilişki ve banyo yasak birde bana enfeksiyona karşı ilaç vermişti.1 hafta kullanmıştım.onun dışında bir yasak yoktu .hayırlısı olsun canım

Arkadaslar mrb. Fatmacım hadi hayırlı olsun inşallahh bebeşim tutunur kii ben inanıyorum. Aysecım inşallah sende hamılesindir bu ay 2 hamılemız olur ve hepimize umut olursunuz.Bernde adet olucam bugun yarın bakalım bende film cekilcem bu ay kesın artık ama anestezili cektırmeyı dusunuyorum ben normal vajinalusgde bile cok kasıyorum oyuzden azda olsa anestezi alıcam. İnsallah bı sorun cıkmaz.Bide Fatmacım merak ettim hanı ilk denemede tek emrıyo transfer edilecekdi artık oyle bıseyle vardı. Gerci cok sevındim inşallah ikiz olur. Zaten filimde bisey cıksın cıkmasın doktorla konusucam gerekırse tupbebek istıyorum dicem bu surec benı daha da cok yıprattı.

ayy fatma ben senin yerine heyecandım kasık ağrın olmuşsa büyük ihimlle tutnuyordur işlahhhhhhhh ya canım ne kadara patladı bütün masraflar

oo kızla rhepiniz tüp bebeğe karar veriyorsunuz ee ben ne olacam eşim hayatata yapmam diyor anlamıyorumki niye öyle düşünüyor hepinizizn adına çok çok seviniyorum işllahh hepiniz tez zamanda gebe kaırsınız bende

cumanız ve tum cumalarınız hayırlı olsun...
tatıldeyım dıye gırmemezlık yapmıyorum. ama yazlıga gecınce ınternette sorun vardı.
az kalırız dıye ugrasmadık. bayagı kaldık ama neyse... carsıda (bodrum) yururken
starbucks gordum yenı acılmıs. esıme "kosss kızlar ne yaotı hamıle var mı bakmam lazım" dedım
esımın saskınlıgını tahmın edebılıyorsunuzdur:))) neyse orada da sıte sorunu sebebıyle
yazamadı. ama okudum tum mesajlarınızı.
Fatma ben sımdı antalya'dayım. ne yapayım??? gelıp senı rahatsız edeyım mı? hehehe
kaynanalardan beter gelırım heee:)))
Allah'ım su cuma saatınde dualarımızı kbul buyursun. Fatma'cım ınsaellah hersey yolunda gıder
cocugunu-cocuklarını sgalıkla kucagına alır buyutursun...
ayse (ferhatt) bugun buyuk gunlerden mı?:) hakkında hayırlısı... ınsaellah gummm dıye ogrenırsın hamıle
oldugunu..
Semra gecmısler olsun ınsaellah sonucun tertemız cıkar. gectı gıttı...
derya korkma ya.. anestezı ıstıyorsan yıne de yaptır ama gereklı oldugunu sanmıyorum...
Fatma elınde embrıyo resımlerı var heeee... cok guzel yaaaaaaaaa.. bebeklerıne gosterırsın...
bır ınsanın kendı embrıyo halını gormesı ne demek yaaa.. gelecek nesıl ne sanslı.
bız bebeklık resımlerımızle ovunurduk. onlar neler neler gosterecek:)))
kızlar hatımlerde 8.9.10. cuzler dısında kalan var mı? bıtırelım...
8-9-10. cuzlerden okuyan var mı?

slm kızlar ya gerçekten o kadar yoğunumki anlatamam.ara ara girip yazıları okumaya çlışıyorum ama yazacak inanın vaktim olmuyo.bi kere bu seyit yaramazı canımı çıkarıyo.vallahi annelik nedemekmiş ben bu oğlumda anladım.gecem gündüzüm birbirine girdi.bi saniye kucağımdan inmez bi saniye boğazı boş durmaz olan yiğitime oldu çocuk bi deri bi kemik kaldı hiç ilgilenemiyorum onulada.ayrıca bide 2 bıdığa birden sünnet mevlütü yapıyorum.önümüzdeki salı.gelmek isteen olursa beklerim arkadaşlar.tabi mevlüt öncesi temizlik ayrıca gezdirme operasyonları falan derken ne hale geldim ben bile bilemiyorum.ayşecim msn bile çoktandır uğrayamadım hayatım.giripte yazmadan çıktığımı sanma.kk dada biş kaç kere yazmaya kalktım hep arıza verdi ama yazıları okuyorum zaman zaman.fatmacım dualrım seninle arkadaşım inşallah olacak.çok inanıyorum birlikte büyütücez allahın izniyle bebişlerimizi.yakında olamasakta resimleri büyüme aşamalarını an an paylaşıcaz bütün kızları kastediyorum tabi.inşallah diğerlerinindende müjdeli haberlerini alıcaz en yakın zamanda.eminecim senin tatil daha ne kadar sürecek.mevlüt zamanı buralarda olursan beklerim arkadaşım.önümüzdeki salı kadınlar arasında yapıcam.neyse bu arada o kadar yorgunumki iki bıdıkta uyudu.ufağı birazdan uyanır.o uyanmadan azcık uyuyım bari.bu arada sünnet resimlerini koyarım bi ara bakarsınız.öpülüdünüz hepinizde byee

Oh ohhh masaellah sünnetler falan:))
ohhhh daha da yorul:))) yeterki cocuklar sağlıklı olsun:))
atlattık yani zor günleri çok şükür.
Ayse (akimera) ben de yazını okuyunca mevlud'te aysedeyim
dedim ama 10 Ağustos'ta döneceğim. Trabzon'a (mmeleket)
gideceğiz. 11 Ağustos Ramazan. İnsaellah başka zaman.
Dikkat et kendine cocuklara. Kalsaglicakla...

Back
X