5 şubat büyük gün desene. Hadi bakalım canım hayırlısyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Muayenede çatında mı sorun çıktı, bebeğin duruşu ters mi Serap?? Clexane için birşey demeyeceğim ama illa ki kanama olacak doğum sonrası. Bir de zaten öne çekmişsiniz ilaç zamanını. Normal doğumu destekleyen bir doktor değil mi acaba?? Normal doğum bir doktor için sezeryandan çok daha zordur o yüzden de tercih etmiyorlar. Sezeryan (helede ilk sezeryanlar daha kısa sürüyor) 15 dk sürse normal doğum saatler sürüyor; ilk normal doğumlar daha uzun sürüyor. Sancılarım öğlen başlamıştı akşam 4 buçukta doğum olmuştu. Sen normal doğum istediğin için söylüyorum çünkü evvelden sezeryan endikasyonun yoktu. Canım her zaman hakkında hayırlısı olsun; sezeryan gerekiyorsa sezeryan olsun ama doktorun bu kararı alma sebebinden emin ol, içine sinsin doğumun...
Çok güzel canım değerin. Benim 35. günde 61 di betam. Seninki benden de yüksek :)) Şimdi önemli olan betanın yükselme hızı. En az %66 katlaması lazım iki güne bir. 2 katı ve üstü yükselirse de zaten kafan rahat olsun. Hadi güzel haberlerin devamını bekliyoruz. Dualarımız seninle :)))
canım benim Allah razı olsun,beni rahatlattın.inşallah hayırlısı olur.dün doktor arkadaşımla konuştum birz canım sıkıldı.ben tekrar dışgebelik yaşamam inşallah diye düşünürken,bana sen atom alalı 3 ay olmuş,bu bebek sağlıklı olmaz,doktorlar en az ay korunma süresiveriyor,siz niye bebek yaptınız dedi.bende planlı değildi,hatta nasıl oldu bende anlamadım.eşimin sprem değerleri düşüktü.sayısı 23 milyon,hareketlilikde %8 di.doktor bize tüp bebek demişti. şimdi yarın tekrar bet hcg baktıracağım ayrıcada nükleer tıp doktoruna gideceğim.aldığım doz 100 mci di. 3 ayda vücuttan atılmışmı diye soracağım. bakalım yarın inşallah en hayırlı haberleri alırım.