Benimde son ay göbeğimin altı çatlamıştı ama baya derinmiş ben geç farkettim. Hatta annem söyledi o şekilde farkettim. Ama doğum sırasında da bacaklarımın üstü çatlamış. Doğumdan sonra kendime gelince farkettim. Şimdi lierac serum kullanıyorum bir aydır düzenli. O kadar pahalı serum ama bir halta yaramadı diyebilirim. Bana doğum hatırası kaldı çatlaklarım

(
Bir kere düşmeye başladı mı kolay kolay yükselmez....
Benimki de hep aşağıdaydı 32. haftadan sonra ama hemen gelmiyorlar. Bir de çatı muayenesi bazen kasılmaları tetikliyor ondan mı yapmadı ki?? Gerçi önemli olan doğum yaklaştığında çatının durumu. Benim hep çatım müsaitti ama doktorum sancıların başladığında tekrar bakıcaz demişti. Doktorun sana güven vermesi de çok önemli. Gittiğin hastanenin ebeleriyle de tanış normal doğum olursa onlarla daha rahat diyaloğa geçersin seni rahatlatırlar. Hadi bakalım hayırlısıyla doğum haberlerinizi alalım kızlar :))
Valla bende özendim, tekrar hamile kalıp doğurasım var :)) Maşallah baharcım 16 haftalık olmuşsunuz. Cinsiyeti belli mi bebeşimizin? Bizim oğlanda iyi ama dün ve bugün pek huysuz. Cuma günü tam 3 aylık olmuştuk; yavrumun huyu mu değişiyor bilmiyorum. Bir gülerken birden ağlamaya başlıyor sonra tekrar gülüyor. Uykuya hemen geçmiyor o arada kendide bizde sürünüyoruz resmen. Bir de hep sağa dönderiyor kafasını yatarken o yüzden kafasının sağ tarafı dümdüz oldu. Arkadan baktın mı yamuk görünüyor resmen ona canım sıkıldı. Doktora sorduk kafayı kenardan yastıkla destekleyip sola dönderin dedi. Öyle yapıyoruz ama bu seferde bedenini hareket ettirip yastıktan kurtuluyor tekrar sağa çeviriyor kafayı. Bugünlerde uykuya geçmesi problemli hiç elleyemiyorum kafaya uyanacak diye. Ah ahh herşeyine dikkat etmek gerekiyor bu kerataların....
Bence dış gebelik olamaz bu değerlerde. Olsa olsa yerleşme kanamasıdır o bende de olmuştu...
Canım inşallah düzelir, bir bakarsın bir sonraki ultrasonda boynunda çıkmaz. Şimdi o çok hareketlidir ondan olmuştur. İnşallah kendi kendine düzelir tekrardan...