kıyamam sana yazdıklarını okudukça gözlerim doldu zaten oldukça hassas bir dönemdeyiz benim bgnkü değerim 14 çıktı bu arada doktorum normal olduğunu iğneyle 1ayda vücuttan atıldığını söyledi.
sende sıkma canını ameliyat olmuşsun en azından hasarlı bir tüpün yok ve tekrar gebelikte aynı kuşkuyu duymana da gerek yok ama benim öyle değil ben bu gebeliğimide çok şans eseri öğrenmiştim çünkü kendimi regl sanıyordum ve dr hep düşük tehdidi demişti yani hiç sevinememiştim hiç bebeğim olacak diyememiştim sonra da dış gebelik olduğunu öğrendim iyice içimde kaldı düştüm kendi derdime operasyon olacak diye korktum ki gerek kalmadı ama şimdi düşünüyorum olsa mı daha iyi bilemedim. ama ne zaman iyileştim hastaneden çıktım değerlerim düştü işte o an başladım şuan kalp atışını duyacaktık demeye eylül ayında doğacaktı diye düşünmeye
ama güçlü olmamız lazım çok doğru diyorsun Allah önce bizlere eşlerimize sağlık versin sonrada sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin Allah aratmasın kimseyi bizide![]()
Bize 6 ay verdi fakat ben çok dinlemeyi düşünmüyorum, zaten eşimin işi dolayısıyla artık Herzaman buna fırsatımız olmayacak 3 adet gördükten sınra düşünüyorum, ama bu arada biraz kendime ve eşime iyi bakarsam aslında hemen olabileceğini de düşünüyorum inşallah:) biz de buraya hamileyim yazarız inşallah ama senin kullandiğin ilaçlardan dolayı senin de 3 ay korunman gerekıyor diye biliyorum .öyle canım sakın üzme kendini bende çok hüzünlüyüm herkes çevremde önemli olan senin sağlığın diyip duruyor ama anlıyorum seni çok iyi evet belki kan pıhtısıydı ama annelik burda başlıyo işte daha ilk hamileliğini öğrendiğin an kafanda kuruyosun kendine daha fazla dikkat etmeye başlıyosun ama napalım Allahın takdiri sorgulamamak lazım vardır bunda bir hayır diyip geçmek lazım zaten geçmişe dönük forumu okudum baya herkes maşallah çocuk sahibi olmuş tekrardan inşallah bizede nasip olur. insan başına gelmeden anlamıyor ama kime aanlatsam yaşadıklarımı çevresinde yaşayan ve sonra çocuğu olan birileri var mutlaka onları duydukça insanın içi rahatlıyo o yüzden çok güzel bir topik olmuş bu topik :) size ne kadar korunma verdi dr? bana 3 ay dedi ilk adetin bitiminde yine folic asite başla dedi hatta