Canım çok geçmiş olsun, ben de 1,5 ay önce dış gebelık yaşadım sağ tüpüm de alındı, doktorum 6 ay korun dedi ama ben 3 aydan sonra inşallah denemeyi düşünüyorum ve ben öyle umutsuzdum. Ameliyat olduğumda doktorum bana bennim kardeşim de aynı şeyi yaşadı şuan 5 çocuğu var en sonunda bağlattı onun da tek tüpü vardı , hiç bir sorun yok sen artık daha da rahat hamile kalacaksın hamile kalabılmek bile seni rahatlatacak en azından onu biliyorsun dedi, ve doktorlar da 6 ay dene olmazsa başka yöntemleri deneriz diyor, bilmiyorum belki hemen olmayacak ama daha rahatım, ne zamanki zaten kafam rahatladı o zaman hamile kalmıştım,,, hiç umutsuz olma Allah vermek isterse korunurken bile verir, inşallah tez zamanda biz de hamile kalacağız
Teşekkür ederim kabul. Sanada çok geçmiş olsun. Hemen hemen aynı dönemde yaşamısız dış gebeliği. Bende 11 Şubat'ta iğne vuruldum bugün doktora gittim tekrar çok şükür beta 6 ya düşmüş. Bana doktor 3 ay korun dedi. Bende aynı şekilde artık kafama takmamaya başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim. Hayırlısıyla bizde anne oluruz inş![]()
öncelikle ikinize de geçmiş olsun. bende 2012 kasım ayında dış gebelikten ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı ilk zamanlar o kadar umutsuzdum ki sanki birdaha çocuk sahibi olamıcakmışım gibi hissediyordum hep bu topikteki arkadaşlarla geleceğe umutla baktım. doktorum banada 3 ay korunma vermişti ama ben korkumdan 8 ay kendi isteğimle korundum cesaretimi toplayıp haziranda korunmayı bıraktım ve rabbime şükürler olsun ki çok beklemedim 2. ayımda hamile kaldım ve oğluma kavuşmama sayılı günler kaldı...inşallah sizde o günleri göreceksiniz kızlar hiç korkmayın