merhaba bayanlar bende anlatıyım hikayemi 5 mayıs 2015 tarıhınde gebe oldugumu ögrendım hemen özel hastaneye gittik bthcg 2618 çıktı ama kese yok görünmüyor hemen etlik zübeyde hanıma gıdın dedi gittik ordada bthcg aldılar 30618 çıktı dış gebelik teşhisi konuldu tam 1 aylık gebeymişim hemde bthcg degerime bakırsa ikiz gebelik oldugunuda söyledi doktorlarm bunuda duyunca dünyam yıkıldı metotrax 1 doz iğne vurdular degerlerimin düşmesi için hastanede yattım yaklaşık 1ay bthcg 200 e düşünce dışardan takıp ettiler iki günde bir kan verdim degerlerim 0.5 olana kadar hep gittim hastaneye şükür bitti 3 ay korunun dedı sonra hsg çekilceksin dedi doktorum.
Şuan ağustos ayındayız hsg çektirmeye gittim kızlar korkulacak bişey yok emin olun rahat olmanız şart ben 3 kez o hsg masasına yattım ilk gittigimde çok korktum doktor direk senin çatın çok dar içeri girip film çekemem dedi bi ilaç verdi akşam yerleştir alttan bu çatının yumuşamasını saglayacak dedi ertesi gün gittim ilaç hiç erimemiş öyle duruyor dedi biraz zorlayacagım sabret ki bu sefer filmi çekelim dedi neyse film çekildi tüpler kapalı görünüyor yukarı konseye çıkın doktorlar değerlendirecek dedi prof.dktrlar bakmış incelemişler eşimle beni çagırdılar film olmamış begenmedık tekrarını isteyecegız hasta kendını sıkmuş zorlamış dediler ogun tekrar hsg çekildim hemde 3.kez agrı kesici kas gevşatıcı bı iğne yaptılar saat oldu 17:00 üçüncü film çekilmek için hazırlandım neyse doktor işlemlere başladı şutluyorum iğneyi agrı olunca söyle dedii agrı ne kelime kasıklarım patlıyacaktı bagırmaya aglamaya başladım o an agrının olması iyi dedi doktor bunu bekliyoruz zaten dedi bu sefer oldu dedi geçmiş olsun dedi filme baktı geldi tüplerde geçiş görülüyor film sonucunu yarın gelin alın doktorunlada görüş dedi şükürler olsun bunuda atlattım bakalım yarın ne diyecek doktorum Allah herkese hayırlı saglıklı evlatlar verisn isteyen herkese inşallah amin.

size sorum kızlar hsgden sonra hamile kalan var mı ben korkuyorum

yine dış gebelik olur diye buda bizim sınavımız rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin.