Sanki beni anlattın arkadaşım ya:) valla biktim artik bir yili aşkın süredir böyle ugrasmaktan.sürekli gün sayip yumurtlama gününü denk getirmeye çalismaktan.haaa hamile kaldim mi kaldm.iki kere.ama ikisi de sagliksiz çıktı.elde var sifir.en başa döndük şimdi.daha korunacam rahim filmi çekilecek.ins.temiz çıkar da devam ederiz.bir de tüp tikaliysa artik normal yolla da deneyemeyiz.bazen kafayi yeme aşamasina geliyorum.şu ilk ay hamile kalip bir de saglikli doğum yapanlari gördükçe psikoloji iyice gidiyor benim.ben niye bu kadar uğraşıyorum diyorum.hadi ugrasiyorum tamam da gebeliklerim niye sagliksiz oldu diyorum...sen diyosun ya hamile oldugumu öğrenince yattim diye.ben de öyle yaptm ilk günlerde hep yattim.şimdi diyorum acaba yattigim için mi tupte kaldi aşağı inemedi diyorum.bu topikte okumustum birkac yil once de böyle şeyler konusanlar olmus yattigim icin mi oldu diye.ne bileyim artik paranoya oldm herhalde belki de ondan böyle düşünüyorum.benm bir önceki gebeligim rahimde olan bir gebelikti.onda hic yatmamistim günlük 20 dk yürüyüş bile yapiyordum.ama o da yürüyüşten degil gelişmedi ondan düştü.demem o ki yatmak dış gebeligi tetikler mi diye aklima gelmiyor degil bazen.bir de ilişkiden sonra ayaklari dikiyoz ya hani bunu da soylemisler birkaç yil önce.bu da etkiliyor dis gebeligi filan demislerBana da iki ay korunmamı söyledi kanamam geçince de normal ilişki hayatına dönebilirsin dedi.zaten regl den sonra hsg istedi.hsg temiz çıkarsa yaklaşık 1 ay sonra da tekrar denemeye başlayabiliyoruz fakat hemen denemeye başlarmıyım hiç emin değilim bu süreç gerçekten yıprattı.çocuk denerken her ay nolur regl olmayım bu ay diye stres içinde beklerdim.hamile olduğumu öğrenince aman bişey olmasın diye hiç hareket etmeden yattım hep stres içinde şimdi bi an önce regl olmayı bekliyorum stres içinde.tekrar denemeye başlayınca en başa döneceğiz ne zor işler bunlar
Son düzenleme: