Benim de sol tüpümden hayır gelmez diye almak istemişlerdi ama ikinci dış gebeliğim sağdan oluşunca iyi ki aldırmamışım dedim, bu ay ki hsg sonucuma göre tüp bebek yapılıp yapılmamasına karar verilecek ama doktorum tüp bebek yapmadan önce tüplerini alalım gibi birşey söylemedi, hatta tek tüpüm açık çıkarsa tüp bebek bile önermiyor ki tüp bebek konusunda meşhur birisi, ikinci dış gebelik olasılığı %5, üçüncü %15 miş bir doktorun fikriyle tüplerini aldırma bence, doktor konusunda da tüp bebek konusunda bir numara memorialda semra kahraman diyorlar ama tüp bebek dışında bakmadığı için ben birgül sarıkamışa gidiyorım ona da tüp bebeğin kraliçesi diyorlar, yücel karaman da iyiymiş özellikle cerrahi konuda , tüp bebek doktorlarını söylememin sebebi tüplerle ilgili en çok vaka gören onlar çünkü tüp bebek tedavisini bizim gibi tüplerinde sorun olanlar sık uygulatıyor ben çareyi onlarda buldum hem de eşinle ilgili de daha sağlıklı yorum yaparlar, ömründe birkaç dış gebelik vakası görmüş rutin gebe kontrolü yapan doktorlarım elimi tutup teselli etmekten, hemen tüplerini alalım, hocamı arayıp sorayım demekten öte geçemedi, doktoruna güvenmek ve rahat hissetmek çok önemli gönlüne göre birisi denk gelsin inşallah